Samsung Galaxy M31s vine în Europa, raport preț specificații excelent

987
Sursa Foto: SamMobile.com

Galaxy M31s unul dintre multele telefoane Samsung cu un raport excelent specificații preț. Acum acesta este în drum spre Europa și va fi disponibil și în România. Mai multe site-uri oficiale Samsung din Europa au afișat deja paginile de asistență. De câteva zile aceste pagini sunt live în Germania, Italia, Portugalia, Cehia, Slovenia și Ungaria.

Se preconizează că Galaxy M31s va începe în Europa de la un preț de aproximativ 250 de euro. Nu este clar dacă modelul de bază de 6 GB / 128 GB va fi însoțit în Europa de cel de 8 GB / 128 GB care a debutat în India săptămâna trecută. Sunt informații că ambele variante de memorie RAM și stocare vor fi disponibile în Europa. Samsung nu a confirmat nimic momentan.

Ecran Super AMOLED de 6,5 inch pe Galaxy M31s

Acest samartphone vine cu o baterie de 6.000 mAh, moștenită de la predecesorul său Samsung Galaxy M31. Dar, acest telefon adaugă o valoare suplimentară bateriei cu un suport de încărcare rapidă de 25 W. M31s are un ecran Infinity-O Super AMOLED de 6,5 inch cu rezoluția 2.400 x 1.080 pixeli și un raport de aspect de 20: 9.

Procesorul Samsung Exynos 9611 este creierul care dirijează toate operațiunile pe smartphone. Ca sistem de operare este la bord Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0. Conform SamMobile, Galaxy M31s vine cu sloturi pentru carduri dual-SIM și microSD.

Raportul de aspect este relația lățimii cu înălțimea, nu dimensiunea reală a imaginii. 20: 9 este raportul dintre laturile imaginii. Este exprimat ca două numere separate utilizând aceeași unitate de lungime. La un raport de aspect de 20: 9, o imagine este de 20 cm înălțime și 9 cm lățime.

În departamentul foto stă excelent. Are o cameră frontală pentru selfie și apeluri video de 32 MP. Excelentă! La fel și la spate stă foarte bine. Patru camere compuse dintr-o cameră principală de 64 MP cu diafragma f / 1,8 și o cameră ultra-wide de 12 MP cu unghi de 123⁰. Acestea sunt însoțite de o cameră macro și una de adâncime, ambele de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy M31s nu depășește valoarea pe care consumatorii europeni o plătesc pentru un smartphone Samsung raportat la specificații. Și, la Galaxy M31s raportul specificații preț este excelent! Sperăm ca gigantul high-tech să meargă în continuare în Europa pe această cale. Vedeți mai multe despre acest smartphone pe pagina noastră din iLoveSamsung.