Galaxy M31s cu patru camere la spate va fi lansat pe 30 iulie

745
Sursa Foto: amazon.in

Despre Samsung Galaxy M31s au fost multe informații în ultimele săptămâni. A fost înaintată chiar și o dată de lansare, era vorba de 6 august. Acum am aflat că Galaxy M31s, cu un ecran Infinity-O Super AMOLED FHD+ va fi lansat în India pe 30 iulie la ora 12:00. Receptorul va avea o baterie masivă de 6.000mAh, care va suporta încărcare rapidă de 25W și va oferi funcția de încărcare inversă.

Această informație care confirma data și ora a apărut pe Amazon și acolo sunt și unele dintre specificațiile sale cheie. Smartphone-ul Galaxy M31s va avea patru camere foto la spate, o caracteristică care va fi una dintre punctele forte ale telefonului Samsung. Camera principală de 64MP va fi cuplată cu un obiectiv ultra-wide de 8MP, o cameră macro de 5MP și una de adâncime de 5 megapixeli. Frontal va fi o cameră de 32MP.

Ecran Infinity-O și baterie de 6.000mAh cu încărcare inversă

În special, Samsung spune despre camera de 64MP că este „Intelli-Camera”, adică o cameră inteligentă. Acum acest lucru ar putea însemna că gigantul tech a inclus câteva funcții AI noi pe receptor pentru a ajuta modulul optic sau aceasta ar putea fi o simplă îmbunătățire a recunoașterii scenelor, pe care am văzut-o deja pe mai multe telefoane Samsung de-a lungul anilor.

În afară de aceste caracteristici, listarea de pe Amazon confirmă faptul că Galaxy M31s va veni cu un ecran Infinity-O FHD+ pentru o experiență de vizionare garantată. Bateria de 6.000mAh de pe telefon va suporta încărcare rapidă de 25W și va oferi funcție de încărcare inversă. Astfel PowerShare ar putea fi cu siguranță extrem de utilă cu o astfel de baterie masivă. Samsung Galaxy M31 are un ecran Infinity-U. Trecerea la unul Infinity-O dă un aspect mai premium acest telefon din seria Galaxy M. Nu este menționată dimensiunea exactă a ecranului, probabil unul de 6,4 inch, dar este menționat un ecran Super AMOLED.

Single Take vă permite să faceți fotografii perfecte folosind AI Samsung. Când atingeți butonul declanșator, camerele surprind un mix de fotografii și videoclipuri într-o fereastră de 3-10 secunde. Apoi smartphone-ul vă recomandă cea mai bună fotografie.

Un preț de aproximativ 230 de euro pe Galaxy M31s

De asemenea, va exista o caracteristică „Single Take” pe telefon. Aceast permite utilizatorilor să facă clic pe mai multe fotografii și să filmeze videoclipuri cu un singur clic. În ceea ce privește prețul, în timp ce listarea Amazon nu menționează nimic, informațiile anterioare sugerează că receptorul ar putea avea un preț în jur de 20.000 rupii, ~230 de euro, în India. Acest preț probabil va fi regăsit pe receptor și pe alte piețe internaționale.

Imaginile lui Galaxy M31s de pe site-ul Amazon arată că nu are un cititor de amprente pe spate sau lateral. Sunt speculații că smartphone-ul va avea un cititor de amprente pe ecran, conform 91Mobiles. Alte specificații despre dispozitiv includ chipsetul Exynos 9611, 6 GB RAM și 128GB spațiu de stocare. La bord va fi sistemul de operare Android 10 cu interfața Samsung UI.