Samsung Galaxy M62 certificat de FCC, are o baterie uriașă!

482
Samsung Galaxy M62 certificat de FCC are o baterie uriasa
Sursa Foto: via SamMobile.com

Am scris în urmă cu două luni că Samsung lucrează la un dispozitiv din gama Galaxy M, numit Galaxy M62. Cu toate acestea, o informație de luna trecută susținea că Galaxy M62 nu este un smartphone, ci o tabletă compactă. Acum, capacitatea bateriei dispozitivului și câteva informații suplimentare au fost dezvăluite.

Dispozitivul Samsung cu numărul de model SM-M625F / DS a fost certificat de FCC (Federal Communications Commission). Acest lucru înseamnă că telefonul este acum mult mai aproape de lansare. Documentele de certificare ale dispozitivului arată că folosește o baterie cu numărul de model EB-BM415ABY. Deoarece este aceeași baterie care a fost utilizată în Galaxy M41, putem presupune că acest M62 va avea o baterie de 7.000 mAh. Va avea și încărcare rapidă de 25W (9V / 2.77A), datorită încărcătorului EP-TA800.

Samsung Galaxy M62 cu Android 11 și One Ui 3.x

Documentele FCC arată, de asemenea, că Samsung Galaxy M62 va avea și o variantă cu numărul de model SM-E625F / DS. Este posibil ca Galaxy M62 să fie rebrand-uit ca Galaxy E62 pe unele piețe, potrivit SamMobile. M62 este un smartphone dual-SIM cu conectivitate LTE, are GPS, Wi-Fi, Bluetooth, NFC și un port USB Type-C. De asemenea, se pare că rulează pe sistemul de operare Android 11 cu One UI 3.x.

Nu este clar cum Samsung Galaxy Galaxy M62 se va îmbunătăți față de Galaxy M51. Cu toate acestea, sperăm să aflăm mai multe detalii despre smartphone, precum dimensiunea ecranului și hardware-ul intern în următoarele câteva săptămâni. Cel puțin în acest moment nu suntem foarte siguri dacă este un phablet sau o tabletă. Înclinăm mai multe spre un smartphone cu ecran mare, prin prisma bateriei de 7.000mAh de la bord.

Phablet este un termen informal pentru dispozitivele mobile cu ecrane între 5,1 inch și 7 inch. Denumirea vine din cuvintele phone și tablet. Un phablet combină caracteristicile unui smartphone și unei tablete.

Samsung Galaxy M51 are un ecran Infinity-O cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm) Super AMOLED cu rezoluție FHD+. Procesorul de la bord este Snapdragon 730G, optimizat pentru jocuri și oferă o creștere grafică suplimentară de 15%, potrivit Qualcomm. Este însoțit de 6 sau 8GB de memorie RAM și 128GB stocare internă cu posibilitatea de extindere prin slot micro-SD. Are patru camere la spate și dotări excelente pe partea de conectivitate și senzori.

Este un smartphone destul de atractiv și se vinde în România în jur de 2.000 de lei. Este posibil ca Samsung Galaxy M62 să împrumute multe de la Galaxy M51 și chiar să vină cu unele noutăți.