Samasung Galaxy Mega 2 își face apariția în FCC

1613

Device-ul de 5.9 inch al Samasung, Galaxy Mega 2 își face apariția în FCC. Este cunoscut că Samsung are în lucru a doua generație de Galaxy Mega, zvonuri despre o variantă mai mica a Mega fiind disponibile de ceva vreme, însă fără apariția unor informații oficiale. Recent, totuși varianta de 5.9 inch a Samsung Galaxy Mega 2 a fost certificată de FCC cu denumirea de SM-G750A.

Conform FCC, SM-G750A măsoară 164,4 x 85 mm, fiind puțin mai mare decât varianta 5.8 a Galaxy Mega și considerabil mai mic de Galaxy Mega 6.3, acest aspect susținând zvonul ca va avea un dispaly de 5.9 inch. FCC confirmă de asemenea că va suporta LTE, NFC și Wi-Fi fără să prezinte alte detalii deși se presupune că dispozitivul va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 64-bit, un display de 720p, 2 GB de RAM, 8 GB de memorie internă și Android 4.4 KitKat.

Sperăm ca în viitorul imediat să apară mult mai multe informații despre Samsung Galaxy Mega 2, informații pe care le vom publica pentru a fi la curent cu viitorul telefon de la Samsung Electronics.

Astfel, din informațiile existente se poate trage concluzia ca Galaxy Mega 2 va fi un dispozitiv similar versiunii sale anterioare precum și variantelor sale mid-range, fiind o opțiune bună pentru cei ce se află în căutarea unui smartphone cu un display gigantic dar nu doresc o tabletă.