Galaxy Note 10 5G a fost confirmat de operatorul american Verizon

767

Poate că la un moment dat a existat o îndoială despre un viitor Galaxy Note 10 5G. Acum operatorul american de telefonie mobilă Verizon a confirmat oficial acest lucru. Da va fi un Galaxy Note 10 5G. Va fi un Samsung Galaxy Note 10 cu 5G care să fie dedicat utilizatorilor de putere. Existând deja o variantă de 5G a lui Galaxy S10, era normal ca o astfel de variantă să aibă și Note 10. Acum avem confirmarea.

Următorul phablet, cel mai probabil numit Galaxy Note 10, nu va fi lansat de gigantul tech înainte de a doua jumătate a acestui an. Posibilitatea ca Galaxy Note 10 să fie lansat la IFA Berlin 2019 este foarte mare. La fel ca Samsung Galaxy S10, poate avea variante separate LTE și 5G. Asta pentru că disponibilitatea rețelelor 5G este încă foarte limitată.

Verizon confirmă phablet-ul Samsung Galaxy Note 10 cu 5G

Cea mai bună confirmare că va exista un Galaxy Note 10 vine de la CEO-ul Verizon, Hans Vestberg. Acesta a spus explicit acest lucru zilele trecute, în timpul prezentării datelor companiei din primul trimestrul al anului 2019.

Note și Galaxy care vor veni în acest an vor avea ambele 5G” a spus CEO-ul Verizon, Hans Vestberg. El se referă, de asemenea, la Samsung Galaxy S10 5G, care va fi în exclusivitate pentru Verizon o bună bucată de timp. De asemenea Hans Vestberg a spus că Verizon va avea și un telefon de la LG Electronics cu funcția de 5G. Acesta este cel mai probabil LG V50 ThinQ, singurul smartphone produs de LG ce are capabilități 5G.

LG Electronics este o companie multinațională sud-coreeană cu sediul în Seul, Coreea de Sud. A fost fondată în 1958 ca GoldStar. În februarie 1995 a devenit Lucky-Goldstar și apoi în cele din urmă LG Electronics. Are peste 82.000 de angajați în 119 filiale din întreaga lume.

Acest lucru nu este deloc surprinzător pentru oricine a urmărit știrile referitoare la viitorul phablet Note 10. Recent site-ul olandez SamMobile a confirmat în exclusivitate numerele de model pentru Galaxy Note 10. Vor exista două modele principale ale dispozitivului: SM-N970 și SM-N975. Acestea vor fi variante 4G LTE cu diferite dimensiuni de afișare și setări ale camerei. SM-N971 și SM-N976 vor fi variantele 5G ale celor două modele.

Samsung va oferi variantele de 5G atât de la Glaxy S10 cât și de la Note 10 doar pe piețele unde rețeaua de generație următoare este live. Acestea sunt pentru moment Coreea de Sud și parțial Statele Unite. Mai multe țări din Europa vor lansa și ele rețele 5G începând din această vară și până la sfârșitul anului. Din păcate România nu se află printre ele.