Samsung Galaxy Note 10 5G pe Geekbench, „Fast & Furious”

1010

Samsung Galaxy Note 10 5G se anunță a fi o forță serioasă atunci când va fi lansat. Potrivit rezultatelor rezultate obținute pe platforma de testare Geekbench, viitorul telefon pare a fi setat să câștige medalia de aur printre celor mai performante telefoane Android disponibile pe piață.

Pe site-ul extrem de popular Geekbench au apărut două dispozitive mobile identificate prin numerele de model SM-N976V și SM-N976B. Aceste sunt considerate a fi cele două modele Galaxy Note 10 5G, programate să fie lansate în august.

Samsung este de așteptat să lanseze în acest an două modele Galaxy Note 10. O variantă mai accesibilă cu un ecran mai mic și așa-numitul Note 10 Pro, cu un uriaș Dynamic AMOLED de 6,7 inch și patru camere montate pe spate. Ambele modele au variante 4G și 5G, aducând astfel viitoarea serie Galaxy Note 10 la un număr de patru dispozitive. Conform site-ului american t3.com, Note 10 5G va fi cel mai performant smartphone din această gamă.

Galaxy Note 10 5G „Fast & Furious”

Pentru cei care nu știu, scorurile din testele de referință de pe Geekbench sau alte platforme de testare, sunt publicate pentru a ajuta consumatorii să compare rapid performanțe diferitelor dispozitive. Sigur că respectivele companii producătoare de telefoane mai pot ajusta aceste performanțe, acestea fiind primele teste preliminare. Deci, indiferent de numele procesorului, producătorului sau ce sistem de operare poartă smartphone-ul testat, cu cât este mai mare scorul pe Geekbench, cu atât performanța este mai bună. Simplu! Cu acest scor se pare că Galaxy Note 10 5G va face toți banii!

The Fast and the Furious (Fast & Furious) este o serie de filme unde la bază sunt cursele ilegale, spargerile și jafurile. Produs de Universal Studios, seria începe în 2001 cu filmul The Fast and the Furious. Cu încasări de peste 5.134.895.000 de dolari, Furios și Iute ocupă locul 9 printre cele mai de succes serii de filme din toate timpurile.

Conform procesorului etalon de referință Geekbench, Galaxy Note 10 5G cu Snapdragon 855 cuplat cu 12GB de RAM a obținut un scor multi-core de 10.840 puncte. Pentru comparație Samsung Galaxy S10+ a obținut 10.615 puncte. Este urmat de Samsung Galaxy S10, care are un scor multi-core de 10.576 puncte. Interesant, performanța single-core pentru Note 10 5G – 3.529 de puncte – este mai mică decât pe Galaxy S10+ și Galaxy S10. De fapt, este doar puțin mai bună decât pe Samsung Galaxy Note 9 de anul trecut.

Posibil un afișaj twin-holepunch Infinity-O pe Galaxy Note 10

Bineînțeles software-ul aflat în acest moment pe Galaxy Note 10 5G este cel de pre-lansare. Aproape sigur, vor mai urma diferite reglaje ale acestui smartphone privind software-ul. Versiunea finală foarte probabil va fi mai eficientă decât pe Samsung Galaxy Note 9 și seria Galaxy S10. Pe măsură ce ne apropiem de lansare ne așteptăm să vedem mai multe modele Note 10 care apar pe Geekbench. Sigur modelele din seria Note 10 vor apărea și pe alte site-uri de testare și atunci vom putea face o comparație.

Merită să subliniem că scorurile de referință nu sunt întotdeauna cel mai bun indiciu privind performanța unui telefon în realitate. Este cazul și la Galaxy Note 10 5G. În timp ce scorurile obținute sunt importante și ne dau o idee despre ce poate acel viitor smartphone, de multe ori în lumea reală aceste scoruri nu se potrivesc exact cu ceea ce vedem pe site-urile de testare.

Pe de altă parte, ultimele zvonuri sugerează că Galaxy Note 10 va avea un afișaj twin-holepunch Infinity-O. Este posibil ca mai multe butoane fizice să dispară, la fel ca jackul audio de 3,5mm. La fel ca întotdeauna, acestea sunt doar zvonuri. Până când șeful Samsung Mobile, DJ Koh nu va anunța efectiv seria Galaxy Note 10 pe scenă, acestea vor rămâne doar zvonuri.