Samsung Galaxy Note 10+ 5G la testul de duritate a lui JerryRigEverything

930

Galaxy Note 10+ 5G de la Samsung este regele absolut din gama Samsung în acest an. Cu o configurație uluitoare în interior, Galaxy Note 10+ 5G este un smartphone complet echipat din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, fiind destul de scump, orice proprietar are motive să fie îngrijorat de eventualele daune accidentale pe care le-ar putea suferi. Nu prea este cazul din ce vedem în clipul video prezentat mai sus.

Cu nicio flexare a corpului, rezistență la zgârieturi de nivel mediu și chiar la o flacără directă timp de 20 de secunde, Samsung Galaxy Note 10+ 5G pare să fie un telefon extrem de robust. Deci, dacă vrei să investești într-un Samsung Galaxy Note 10+, acest test de duritate a lui JerryRigEverything ar trebui să te edifice pe deplin.

Samsung Galaxy Note 10+ 5G atacat cu foc, cuțite și șurubelnițe

Zack Nelson, mai cunoscut de pe canalul său YouTube ca JerryRigEverything supune cele mai noi smartphone-uri la cazne inimaginabile. Acesta le testează rezistența și duritatea pentru a vedea cât sunt de rezistente în contact cu diferitele situații care pot apărea în utilizarea zilnică. Să fim sinceri, unele situații chiar nu apar în utilizare! Samsung Galaxy Note 10+ 5G s-a dovedit a fi suficient de durabil pentru a rezista celor mai multe tipuri de deteriorări convenționale.

Telefonul Galaxy Note 10+ 5G, se dovedește surprinzător de robust și bine fabricat. În cele mai multe situații, nu ar trebui să vedeți telefonul zgâriat de cheile sau cele câteva monede aflate în buzunar. Totuși, în general, nu este o idee bună să vă puneți telefonul în același buzunar cu monede, chei sau alte obiecte metalice! Acest lucru se datorează faptului că, în testul de durabilitate a afișajului, sticla Corning Gorilla Glass cu 6 straturi poate rezista la zgârieturi de până la nivelul 7 Mohs.

Mohs este o scală de duritate care permite evaluarea durității unor materiale, cu precădere a nemetalelor. Ea se bazează pe capacitatea unui material de a fi zgâriat sau de a zgâria alt material. A fost inventată în anul 1812 de către geologul și mineralogul german Friedrich Mohs.

Samsung Galaxy Note 10+ 5G a trecut cu bine testele

A urmat apoi caroseria. Șasiul din aluminiu a făcut față cu brio torturilor, până când cuțitul a fost folosit cu mai multă intensitate. O astfel de situație nu credem că este întâlnită în viața reală de zi cu zi. Cu toate acestea, vopseaua strălucitoare de pe corpul telefonului a avut parte de zgârieturi foarte vizibile. Și asta în ciuda faptului că există Gorilla Glass 6 pe spate și în față.

Impresionant, afișajul Dynamic AMOLED pare să reziste la foc, când o flacără a fost direcționată spre el 20 de secunde. Cu toate acestea, S-Pen-ul în sine nu pare a fi prea rezistent. Structura internă a S Pen prezintă un aspect îngrijit, arătând că Samsung a acordat atenție maximizării utilității stilului său. În cele din urmă, testul de îndoire a fost trecut cu bine de Samsung Galaxy Note 10+ 5G. A existat foarte puțină flexibilitate a corpului, ceea ce îl face un smartphone robust în termeni generali.