Samsung Galaxy Note 10 Lite va costa 629 de euro în Italia

727
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung a lansat două excelente smartphone-uri Lite. Unul pentru seria Galaxy S10 și unul pentru seria Galaxy Note 10. Ambele vin cu foarte multe caracteristici excelente și sunt așteptate pe piață în perioada următoare, cu un preț mai accesibil. Samsung Galaxy S10 Lite și Samsung Galaxy Note 10 Lite sunt așteptate ca pâinea caldă, mai ales de cei care nu își pot permite un smartphone high-end.

Acum am aflat prin HDBlog, prețul de vânzare pentru Samsung Galaxy Note 10 Lite. Acesta se pregătește să debuteze oficial în Italia, dar, la fel ca Galaxy S10 Lite are un pic de întârziere în comparație cu momentul comunicat anterior de Samsung. Sosirea în Italia a variantei „Lite” a lui Note 10 și a lui Galaxy S10 Lite a fost programată la jumătatea lunii ianuarie, dar momentan terminalele nu au ajuns încă în magazinele italiene.

Galaxy Note 10 Lite costă 630 de euro în Italia dar nu este încă disponibil

Acum Samsung Galaxy Note 10 Lite a apărut pe site-ul italian Unieuro. Nu sunt surprize în privința prețului, acesta corespunde sumei de 629 de euro confirmată în timpul lansării. Smartphone-ul nu este încă disponibil pentru cumpărare și nu se știe o dată reală pentru disponibilitate.

Samsung Galaxy Note 10 Lite este fizic, ca hardware, foarte asemănător cu Samsung Galaxy S10 Lite. Sunt totuși diferite în unele privințe, precum procesorul, Exynos 9810 în cazul Note 10 Lite, caracteristicile camerelor spate și memoriei RAM. Galaxy Note 10 Lite are 6GB de RAM iar Galaxy S10 Lite 8GB RAM. Mai este diferit și tipul de încărcare rapidă.

RAMRandom Access Memory sau memorie cu acces aleator. Prima formă de memorie cu acces aleator a fost un brevetă de Frederic Calland Williams pentru un dispozitiv de stocare cu tub catodic în 1946. A devenit ulterior cunoscută ca tubul Williams. A putut stoca doar 128 cuvinte de 40 de biți.

Diferența fundamentală este însă alta: S Pen-ul. Ca de obicei, stylus-ul Samsung rămâne o prerogativă a gamei Galaxy Note. Galaxy Note 10 Lite și S10 Lite au, printre altele și sarcina de a relansa vânzările de smartphone-uri Galaxy până la apariția seriei Galaxy S20. Lansarea seriei Galaxy S20 este prevăzută pentru 11 februarie, alături de smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip.