Update Note 10, îmbunătățește recunoașterea feței și gesturile de navigare

858
Sursa Foto: androidresult.com

Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ primesc o nouă actualizare. Potrivit Samsung, actualizarea este menită în principal să îmbunătățească performanța recunoașterii faciale a smartphone-ului și a gesturilor de navigare. Vă explicăm cum să instalați actualizarea cât mai repede posibil pe telefon.

Conform PhonAndroid, jurnalul ce însoțește această actualizare amintește în primul rând de îmbunătățirea recunoașterii facială pe cele două Galaxy Note 10. La fel ca seria Galaxy S10 sau Galaxy S20, ambele smartphone-uri Note sunt echipate cu un sistem standard de recunoaștere facial 2D. În al doilea rând, actualizarea îmbunătățește, de asemenea, gesturile de navigare pe ecran complet.

Patch-ul de securitate pe martie nu vine cu actualizarea lui Note 10

Chiar dacă am așteptat și acest lucru, firmware-ul nu include și corecția de securitate pentru Android din martie 2020. Patch-ul de securitate din luna martie a fost deja lansat pentru seria Samsung Galaxy S20. Aceasta este prima actualizare implementată de la actualizarea cu Android 10 și One UI 2.0 a seriei Samsung Galaxy Note 10.

Cum se instalează actualizarea pe Note 10 și Note 10+? Această nouă versiune de firmware, ce poartă numărul „N97xFXXU2BTB5”, a fost implementată pentru prima dată în câteva țări din Asia, inclusiv Malaezia, în urmă cu câteva zile. În prezent, actualizarea este lansată și în Europa, în special în Germania. Probabil în zilele următoare se va extinde peste tot în Europa și va ajunge și în România.

Denumirea de Europa a fost folosită pentru prima dată în Legendele Olimpului. Zeus „Tatăl zeilor și oamenilor” de pe Muntele Olimp, s-a îndrăgostit de nimfa Europa. Supranumit și „Bătrânul continent”, Europa este al treilea continent după Asia și Africa ca număr de locuitori.

Pentru a verifica dacă această actualizare este deja oferită pe dispozitivul dvs., trebuie doar să urmați pașii de mai jos:

  • Accesați meniul Setări
  • Atingeți Despre dispozitiv
  • Acum selectați Actualizare software
  • Dacă este disponibilă, alegeți Start update și urmați instrucțiunile furnizate de telefon

Având în vedere obiceiurile firmei, ne putem aștepta ca firmware-ul să fie disponibil în zilele următoare în Franța, Italia, Spania și Austria. Pentru cei care ne urmăresc constant din aceste țări credem că este o veste bună.