Samsung Galaxy Note 10 cu Snapdragon 855 Plus și S Pen „Air Action”

1469
Sursa Foto: via Xda-Developers.com

Peste puțin mai mult de două săptămâni seria Samsung Galaxy Note 10 va fi lansată în mod oficial. În stilul tipic Samsung, mai cu un zvon, două, știm aproape totul despre viitoarele dispozitive Galaxy Note. Încă o dată, Samsung pare să pună absolut tot ce are la dispoziție în materie de tehnologie pe gama Note 10 din acest an.

Specificațiile pentru Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ sunt aproape în totalitate disponibile. În primul rând, se spune că Galaxy Note 10 are un afișaj Super AMOLED de 6,3 inch cu ecranul Infinity-O. În ciuda informațiilor precedente, procesorul Qualcomm Snapdragon 855 Plus sau Samsung Exynos 9825, vor fi pe aceste smartphone-uri în funcție de piață. Ca dotare standard vor avea 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare. Variantele de memorie RAM și de stocare aproape sigur vor fi mai multe.

Galaxy Note 10 cu un S Pen modernizat

În departamentul foto vom avea triple-camera la spate cu o cameră principală de 12 MP, una Ultra-Wide și una telephoto de 12 MP. Modelul mai mic Samsung Galaxy Note 10 va avea o baterie de 3.600 mAh. În ceea ce privește încărcarea, va suporta încărcarea rapidă de 45W și va avea încărcarea inversă fără fir PowerShare. Chiar dacă suportă o încărcare de 45W, din cutie Galaxy Note 10 va veni cu un încărcător cu cablu de 25W. Celebrul stylus S Pen a fost modernizat și va avea comenzi prin gesturi „Air Actions”.

Samsung Galaxy Note 10+ are specificații foarte asemănătoare, dar beneficiază și de câteva extra. În primul rând ecranul este mai mare dar cu același Infinity-O cu o gaură frontală pentru camera foto. Față de Galaxy Note 9 de anul trecut cu un ecran de 6,4 inch, Note 10+ are unul de 6,8 inch. De asemenea, are procesorul Snapdragon 855+ sau Exynos 9825. Pe partea de memorie, va avea 12 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare (cu suport microSD!). Departamentul foto este oarecum surprinzător același, cu o cameră de 12 MP, una de 16 MP cu unghi larg și 12 MP teleobiectivul. Face excepție un senzor suplimentar ToF. Bateria este mai mare, are 4.300 mAh și are aceleași caracteristici de încărcare și caracteristici S Pen.

Software este sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv. Termenul de software este un cuvânt artificial care a fost folosit pentru prima dată de John W. Tukey în 1958 în American Mathematical Monthly.

Momentan nu știm culorile și prețul

Pe partea de software, sistemul de operare Android 9 Pie și interfața Samsung One UI vor fi pe Galaxy Note. După cum se vede, în mare știm aproape totul despre Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Totuși, suntem siguri că Samsung a mai păstrat cel puțin un as în mânecă. Așteptăm și o surpriză de la gigantul tech cu această serie Note, în premieră cu patru smartphone-uri.

Mai sunt câteva lucruri în aer, cum ar fi culorile în care vor fi disponibile telefoanele, cât de multe modele vor ajunge pe piață și ce poate face mai exact S Pen-ul cu „Air Actions”. Despre preț doar supoziții, practic nu știm nimic. Sperăm ca nu aceasta să fie surpriza de care am scris mai sus. Mai avem puțin până la evenimentul „Samsung Galaxy Unpacked” din 7 august, ne vom edifica pe deplin atunci. Până acum, Samsung Galaxy Note 10 arată minunat!