Galaxy Note 20+ 5G cu o cameră tip periscop de 13MP și zoom 50X

603
Sursa Foto: via phonearena.com

Sistemul de camere introdus pe Galaxy S20 Ultra arătă mai mult decât impresionant pe hârtie. Totuși în practică a dezamăgit mai mulți utilizatori. Acum, conform unor noi informații se pare că Samsung face mai mulți pași pentru a îmbunătăți experiența de ansamblu a acestor camere pe viitorul Galaxy Note 20+. Camera de 108MP va fi pe Note 20+ dar cu mai puțin zoom, 50x.

Informația preluată de noi de la PhoneArena, provine de la cunoscutul Ice Univers, cu un istoric relativ bun în privința zvonurilor despre telefoanele Samsung. El susține că gigantul tech sud-coreean intenționează să doteze pe Galaxy Note 20+ cu aceeași cameră principală de 108MP folosită de Samsung Galaxy S20 Ultra.

Senzor de auto-focus cu laser pe Galaxy Note 20

Pentru a evita problemele de auto-focus care au afectat pe Samsung Galaxy S20 la începutul acestui an, Samsung a decis să încorporeze un nou „senzor auto-focus cu laser”. Se pare că acesta va înlocui va înlocui senzorul Time-of-Flight utilizat pe dispozitivele flagship Samsung existente.

Camera principală de 108MP va fi însoțită de o cameră tip periscop de 13MP și nu cea de 48MP prezentă pe Galaxy S20 Ultra. Specificațiile exacte rămân neclare în acest moment, dar Ice Universe spune că Space Zoom-ul 100X a fost eliminat de Samsung. Samsung va limita zoom-ul digital la 50X, probabil în încercarea de a păstra un nivel mai ridicat de calitate. Va mai exista la spate și o cameră ultra-wide de 12MP, probabil împrumutată din seria Galaxy S20.

Camera tip periscop utilizează în esență o combinație de oglinzi prismatice pentru a capta imagini luminoase și a creea o imagine. Primul smartphone cu o cameră tip periscop este considerat Huawei P30 Pro din 2019. Samsung Galaxy S20 Ultra are și el o astfel de cameră.

Este de așteptat un afișaj mai plat Infinity-O cu o rată de reîmprospătare de 120Hz pe Note 20+. Una dintre cele mai mari modificări hardware care vin la Galaxy Note 20+, în afară de actualizările departamentului foto, ar trebui să fie ecranul de 6,9 ​​inch. Din punct de vedere vizual, seamănă cu cel aflat pe Galaxy Note 10+, datorită găurii centrale pentru camera foto. Se pare Samsung intenționează să micșoreze și mai mult marginile, reducând curbura pe ambele părți.

Pentru acest ecran Samsung plănuiește o rată de reîmprospătare de 120Hz. Ecranul va fi cu tehnologia LTPO, asta înseamnă că rata de reîmprospătare va fi ajustată automat în funcție de utilizare. Acest lucru va duce și la o creștere importantă în durata de viață a bateriei.

Mai multă memorie RAM, 5G și un nou Snapdragon/Exynos pe Note 20+

În ceea ce privește partea internă a lucrurilor, zvonurile dau un nou procesor Samsung Exynos. Samsung Galaxy Note 20+ va fi alimentat de Snapdragon 865 în Statele Unite și un nou procesor încă neanunțat, Exynos 992, în Europa și pe alte piețe internaționale.

Procesorul ar trebui să fie cuplat cu 128GB de stocare internă extensibilă și 12GB de memorie RAM ca standard. Se preconizează că alte configurații vor fi disponibile pe Note 20+, lucru ce va duce bineînțeles la prețuri mai mari. O baterie de 4.500mAh va furniza curentul necesar funcționării și nu va lipsi conectivitatea 5G.