Seria Galaxy Note 20 primește corecția din iunie și îmbunătățiri la camere

253
Seria Galaxy Note 20
Sursa Foto: via gizmochina.com

Telefoanele inteligente din seria Galaxy Note 20 au început să primească actualizarea de securitate din iunie 2022. Actualizarea de software pentru Samsung Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra a fost lansată inițial în SUA săptămâna trecută și a ajuns acum și în alte regiuni. Actualizarea nu numai că aduce stabilitate și securitate, dar și câteva îmbunătățiri ale camerei acestor smartphone-uri.

Potrivit GizmoChina, actualizarea din iunie 2022 pentru ultimele smartphone-uri emblematice din seria Note, Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra vine cu versiunea de firmware N98xU1UEU2FVEB. Actualizarea de securitate pentru seria Galaxy Note 20 aduce mult mai mult decât remedieri obișnuite de erori și corecții de securitate. Este evident chiar și prin dimensiunea actualizării, care este de 1GB.

Seria Galaxy Note 20 primește îmbunătățiri pentru camerele foto

Conform jurnalului de modificări, actualizarea aduce câteva îmbunătățiri mici, dar importante ale camerei. Actualizarea include, de asemenea, corecția de securitate din iunie 2022, care îmbunătățește confidențialitatea și securitatea telefonului prin remedierea a 66 de vulnerabilități cunoscute.

Samsung susține că cea mai recentă actualizare pentru seria Galaxy Note 20 îmbunătățește și caracteristica Portret de noapte a telefonului. Accet lucru înseamnă că acum puteți face portrete de calitate mai bună chiar și în condiții de lumină scăzută. Jurnalul de modificări menționează, de asemenea, unele remedieri generale de stabilitate și securitate.

Night Portrait – Portret de noapte este conceput pentru a efectua fotografii și videoclipuri luminoase în medii cu lumina redusă. Puteți face fotografii chiar noaptea în întuneric atât cu camera selfie cât și cu camerele din spate.

Seria Galaxy Note 20 a fost lansată în august 2020 cu sistemul de operare Android 10. Smartphone-ul a primit deja actualizarea promisă pentru Android 12 și One UI 4.0. În urmă cu aproximativ o lună a primit și interfața Samsung One UI 4.1. Anul viitor Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy Note 20 Ultra vor primi Android 13 și interfața aferentă.

Dacă sunteți un utilizator de Galaxy Note 20 sau Galaxy Note 20 Ultra, puteți descărca și instala cea mai recentă actualizare de software accesând Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Este recomandabil să vă actualizați smartphone-urile în timp ce sunteți conectat la o rețea Wi-Fi și să aveți cel puțin 50% bateria încărcată.​