Galaxy Note 20 avea un S Pen cu foarte multe îmbunătățiri

595
Sursa Foto: Jimmy is Promo

S Pen este cel mai bun stil care există în lumea smartphone-urilor și, cu fiecare nou flagship Galaxy Note, devine tot mai bun. Cu toate acestea, experiența de bază în utilizarea stiloului nu s-a schimbat prea mult în ultimii doi ani. Samsung s-a concentrat doar pe o funcționalitate oarecum genială cu fiecare nouă serie Note. Însă acest lucru s-ar putea schimba în acest an, deoarece gigantul tech îmbunătățește iarăși serios S Pen-ul.

Recent prin Jimmy Is Promo, am văzut primul aspect real al telefonului Galaxy Note 20 Ultra la începutul acestei săptămâni. Acum acesta a postat o altă imagine a telefonului. De data aceasta a prezentat opțiunile extinse de personalizare ale baghetei magice S Pen, care vor fi introduse cu noul flagship.

Noi  funcționalități pe S Pen-ul seriei Note

Cu seria Galaxy Note 20, se pare că stilul Samsung le va permite utilizatorilor să navigheze în jurul interfeței. Este similar cu modul în care funcționează un mouse al computerului, apăsând și ținând apăsat butonul de pe S Pen. Pe seria Galaxy Note 20 stylusul va putea funcționa și ca indicator. Opțiunile pentru această nouă caracteristică vor fi disponibile în secțiunea „Pointer S Pen” în setările S Pen. Conform SamMobile, se pare că veți putea personaliza viteza pointerului, culoarea și traseul său.

Există și personalizări pentru situația când S Pen este folosit ca un indicator laser pentru lucruri precum vizualizarea prezentărilor în PowerPoint. Cu alte cuvinte, această caracteristică va putea înlocui indicatorul de prezentare fără nicio problemă. Acest lucru face ca Note 20 să fie și mai util într-un mediu de afaceri, cel puțin pentru unii oameni.

Microsoft PowerPoint este un program de birotică creat de Robert Gaskins și Dennis Austin la compania de software numită Forethought. A fost lansat la 20 aprilie 1987. Microsoft a achiziționat PowerPoint pentru 14 milioane USD la trei luni de la apariție.

Samsung Galaxy Unpacked va avea loc pe 5 august

Posibilitatea de a utiliza S Pen pentru a naviga în jurul interfeței ar fi extrem de utilă și atunci când folosiți Note 20 / Note 20 Ultra în modul Samsung DeX. De asemenea, ar fi un instrument excelent pentru mâini libere, în general. Cu toate acestea, va trebui să așteptăm și să vedem cât de exact va funcționa și cât de bună este implementarea.

Din fericire, vom afla destul de curând. Samsung a confirmat oficial că seria Galaxy Note 20 va fi lansată la un eveniment virtual Unpacked pe 5 august. Tot atunci vor vedea lumina zilei și Samsung Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și tabletele Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Smartwatch-ul Galaxy Watch 3 și căștile wireless Galaxy Buds Live se pare că vor fi lansate mai repede.