Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Recent am scris că Samsung va întrerupe seria Galaxy Note. Au fost mai multe informații în acest sens, dar se pare că seria Note merge mai departe cel puțin un an. Cu toate acestea, potrivit unui informații recente Galaxy Note 21 va fi disponibil în 2021 și va apare doar într-o singură variantă.

După cum scrie ETNews (prin intermediul WinFuture), Samsung va lansa un Galaxy Note 21 în anul următor. Spre deosebire de modelele anterioare, totuși, nu va mai exista o versiune Plus, Ultra sau Lite. Este posibil ca Note 21 să fie ultimul membru al emblematicii serii Galaxy Note.

Fără Galaxy Note suportul S-Pen va fi disponibil pentru alte modele

Pe lângă Samsung Galaxy Note 21, seria Galaxy S21 și Galaxy Z Fold 3 vor apărea anul viitor, ca modele emblematice. Atât versiunea pliabilă, cât și cea Ultra a seriei Galaxy S21 ar trebui să aibă suport S-Pen. În timp ce S-Pen este opțional pe Galaxy S21 Ultra, stiloul digital este inclus în cutie la Galaxy Z Fold 3.

S Pen-ului a fost o exclusivitate a seriei de smartphone-uri Note, a diferențiat seria Galaxy Note de seria Galaxy S. Samsung a lansat astfel două serii reprezentative întru-un an, una în primăvară cu Galaxy S și una în toamnă cu Galaxy Note. Din toate informațiile de până acum se pare că Samsung si-a schimbat strategia. Samsung a comandat un digitizator pentru seria Galaxy S21 (sau cum se va numi). Digitizatoarele sunt senzori amplasați sub afișajul unui dispozitiv pentru a asigura compatibilitatea stiloului.

S Pen. Vârful stylus-ului gestionează presiunea, făcând astfel posibilă variația grosimii sau a opacității liniei. Poziția stylus-ului poate fi determinată chiar și atunci când nu este în contact cu ecranul. Un senzor știe dacă stylusul se află în interiorul telefonului sau nu.

Digitizatorul are rolul de a converti semnalul de intrare al S Pen-ului pe care îl transmite apoi procesorului. Este practic o placă flexibilă cu circuite integrate de dimensiunea ecranului și inclusă sub acesta. Producția în masă a digitizatorului pentru seria S21 confirmă suportul S Pen pentru aceasta. Conform tuturor informațiilor suportul S Pen va fi doar pentru modelul Ultra al seriei.

Numele finale ale viitoarelor modele sunt încă necunoscute

Deoarece suportul S-Pen nu va mai fi un beneficiu exclusiv al seriei Galaxy Note începând cu anul viitor, mulți experți s-au așteptat să nu mai existe niciun Galaxy Note 21. În schimb, Galaxy Z Fold 3 ar trebui să servească drept succesor. În prezent, este încă în mare parte neclar sub ce nume urmează să fie oferite cele trei noi smartphone-uri și ce componente au dispozitivele.

Samsung intenționează să lanseze cinci smartphone-uri pliabile în 2021. Cel puțin două dintre ele ar trebui să ofere integrarea S Pen. Modelele Flip nu au stylus. Se pare că Samsung are în vedere o nouă tehnologie de digitalizare și pentru Galaxy Z Fold 3 și va crește, de asemenea, grosimea afișajului, astfel încât să poată rezista presiunii din stylus.

Samsung Galaxy Note 21 va fi prezentat alături de Galaxy Z Fold 3 în iunie. Este posibil ca telefonul pliabil să ocupe locul central dacă Samsung va lansa o singură variantă de Note 21.

Stiri

Iată cum să pregătiți telefonul Samsung Galaxy pentru upgrade-ul Android 12!

Nu peste mult timp primele telefoane Samsung vor primi upgrade-ul la Android 12 și One UI 4.0. În zilele noastre, chiar și...

Smartphone Samsung Galaxy Z Fold & Slide cu cinci camere foto

Samsung este un jucător dominant în domeniul smartphone-urilor pliabile cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. De-a lungul timpului,...

Lucruri care pot încetini semnificativ telefonul tău Samsung Galaxy

Dacă aveți un telefon Samsung Galaxy sau un alt model Android de ceva vreme, probabil ați observat că dispozitivul începe să încetinească....

Galaxy Watch și Galaxy Watch Active primesc o actualizare majoră

Mai multe funcții și fețe de ceas de la seria Galaxy Watch 4 ajung acum la Samsung Galaxy Watch și Watch Active...

Smartphone Samsung Tri-Fold pliabil cu încărcare wireless inversă

Samsung a lansat până acum acum diverse tipuri de smartphone-uri pliabile, dintre care Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung Galaxy A13 4G în lucru, are patru camere la spate

Lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy A13 4G s-ar putea să nu fie prea departe. Telefonul Samsung a intrat în producție la fabrica Greater...

Samsung QD-OLED TV vor fi lansate în dimensiuni de 55 și 65 inch

Samsung va începe în curând să producă ecrane QD-OLED în dimensiuni de 34, 55 și 65 inch. Informația provine de la ziarul...