Galaxy Note 7 rămâne popular și în rândul clienților din Coreea de Sud

1669

Samsung a reluat vânzările Galaxy Note 7 ieri, în Sudul Coreei. În ciuda tuturor veștilor  proaste în ceea ce privește bateria defectă, Galaxy Note 7 este încă popular pe piața internă a companiei.

Telefonul a fost livrat de către trei cei mai mari operatori din tară-SK Telecom, KT și LG U + celor care au precomandat  în luna august.

Coreea de Sud este prima piață în care programul de înlocuire Galaxy Note 7 a fost oficial lansat. Au existat unele griji deoarece clienții existenți nu se grăbeau să înlocuiască terminalele defecte. Potrivit presei locale, aproape 16.000 de unități Note 7 noi au fost activate în Coreea.

Reamintim că printre altele tehnologia de scanare a irisului de pe Samsung Galaxy Note 7 este impresionantă prin ușurința și viteza de utilizare. Irisul are 266 de caracteristici unice, în timp ce amprenta digitală doar 40. Este mai sigură decât la generațiile anterioare, schimbând complet sistemul și securitatea unui mobil așa cum îl cunoașteam până acum, Samsung impunând un standard foarte ridicat în protecția dispozitivelor sale.

În ciuda tuturor necazurilor, dealerii de smartphone-uri susțin că nu există antipatii în ceea ce privește reacția clienților față de Note 7. Odată cu reluarea vânzărilor din țara începând cu 1 octombrie, unii se așteaptă ca vanzările să atingă 20.000 de terminale pe zi.

Samsung a început deja să repromoveze terminalul Galaxy Note 7.

VIASamMobile
SURSĂKoreaHerald