Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 7 recondiționat va fi lansat ca "Fan Edition"

Samsung Galaxy Note 7 recondiționat va fi lansat ca „Fan Edition”

Deși a fost cunoscut de mult timp că Samsung va lansa o versiune renovată a lui Galaxy Note 7, ceea ce nu a fost sigur era numele care îl va purta renovatul Note 7, acum avem confirmarea, numele va fi Samsung Galaxy Note 7 FE, cele două litere din coadă însemnând „Fan Edition”.

La început, era așteptat să fie numit Galaxy Note 7R (renovat), iar aparatul a aparut chiar si pe un benchmark cu acel titlu. Apoi, a apărut o informație în care se spune că ediția renovată va fi lansată ca Galaxy Note 7 FE, iar FE ar fi însemnat „Fandom Edition„.

Ei bine, se pare că știrea a fost aproape 100% corectă, doar că se va numi Galaxy Note 7 Fan Edition.

Confirmarea numelui final provine de la un poster de reclamă pentru acest telefon, poster care a fost văzut în China.

Prețul record plătit pentru un poster a fost de 690.000 $, și este al filmului Metropolis din 1927 al lui Fritz Lang, vândut la Reel Poster Gallery din Londra. Alte postere despre filme horror și science fiction au prețuri extraordinare, de exemplu posterul filmului The Mummy a fost vândut cu suma de 452.000 $, într-o licitație a lui Sotheby’s în 1997.

Fan Edition este cu siguranță un titlu potrivit. Galaxy Note 7 FE va permite companiei Samsung să limiteze impactul asupra mediului, (distrugerea telefoanelor retrase generând noxe), permițând în același timp fanilor gamei Note – cel puțin pe unele piețe – să cumpere un Samsung Galaxy Note 7.

Noul model renovat Note 7 FE , elimină pericolul potențial de autoaprindere, conform celor declarate de un oficial Samsung.

Zvonurile sugerează că telefonul va veni cu o baterie mai mică (3.200 mAh), decât cea originală (3.500 mAh) care, vom vedea dacă poate să treacă peste o zi intensă de folosire după o singură încărcare.

Este cea mai mare schimbare atunci când vine vorba de specificații – bateria de 3.200 mAh.

Greutatea telefonului original Galaxy Note 7 a fost de 169 g, dar această nouă versiune poate fi puțin mai ușoară având în vedere că bateria este mai mică.

Informațiile sugerează că Samsung Galaxy Note FE va avea aceleași specificații ca Note 7, deci este un chipset Exynos 8890 și 4GB de memorie RAM, un ecran QHD de 5,7 inch dual-edge, cu o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli. Ne așteptăm, de asemenea, să vină cu 64 GB de stocare, extensibilă până la 256 GB prin microSD.

Prezintă o cameră foto în spate de 12MP și una pentru autoportrete în față de 5MP. Scanerele pentru iris și amprente vor rămâne pentru a vă ajuta să vă protejați și să deblocați telefonul.

Samsung Galaxy Note FE va fi lansat pe 7 iulie, eventual cu un „R” gravat pe spatele dispozitivului pentru a indica faptul că este un smartphone renovat.

Presupunem că Samsung nu va mai întârzâia sub nici o formă cu lansarea lui Note 7 FE, deoarece lansarea lui Galaxy Note 8 este peste două luni.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...