Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 7 recondiționat va fi lansat ca "Fan Edition"

Samsung Galaxy Note 7 recondiționat va fi lansat ca „Fan Edition”

Deși a fost cunoscut de mult timp că Samsung va lansa o versiune renovată a lui Galaxy Note 7, ceea ce nu a fost sigur era numele care îl va purta renovatul Note 7, acum avem confirmarea, numele va fi Samsung Galaxy Note 7 FE, cele două litere din coadă însemnând „Fan Edition”.

La început, era așteptat să fie numit Galaxy Note 7R (renovat), iar aparatul a aparut chiar si pe un benchmark cu acel titlu. Apoi, a apărut o informație în care se spune că ediția renovată va fi lansată ca Galaxy Note 7 FE, iar FE ar fi însemnat „Fandom Edition„.

Ei bine, se pare că știrea a fost aproape 100% corectă, doar că se va numi Galaxy Note 7 Fan Edition.

Confirmarea numelui final provine de la un poster de reclamă pentru acest telefon, poster care a fost văzut în China.

Prețul record plătit pentru un poster a fost de 690.000 $, și este al filmului Metropolis din 1927 al lui Fritz Lang, vândut la Reel Poster Gallery din Londra. Alte postere despre filme horror și science fiction au prețuri extraordinare, de exemplu posterul filmului The Mummy a fost vândut cu suma de 452.000 $, într-o licitație a lui Sotheby’s în 1997.

Fan Edition este cu siguranță un titlu potrivit. Galaxy Note 7 FE va permite companiei Samsung să limiteze impactul asupra mediului, (distrugerea telefoanelor retrase generând noxe), permițând în același timp fanilor gamei Note – cel puțin pe unele piețe – să cumpere un Samsung Galaxy Note 7.

Noul model renovat Note 7 FE , elimină pericolul potențial de autoaprindere, conform celor declarate de un oficial Samsung.

Zvonurile sugerează că telefonul va veni cu o baterie mai mică (3.200 mAh), decât cea originală (3.500 mAh) care, vom vedea dacă poate să treacă peste o zi intensă de folosire după o singură încărcare.

Este cea mai mare schimbare atunci când vine vorba de specificații – bateria de 3.200 mAh.

Greutatea telefonului original Galaxy Note 7 a fost de 169 g, dar această nouă versiune poate fi puțin mai ușoară având în vedere că bateria este mai mică.

Informațiile sugerează că Samsung Galaxy Note FE va avea aceleași specificații ca Note 7, deci este un chipset Exynos 8890 și 4GB de memorie RAM, un ecran QHD de 5,7 inch dual-edge, cu o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli. Ne așteptăm, de asemenea, să vină cu 64 GB de stocare, extensibilă până la 256 GB prin microSD.

Prezintă o cameră foto în spate de 12MP și una pentru autoportrete în față de 5MP. Scanerele pentru iris și amprente vor rămâne pentru a vă ajuta să vă protejați și să deblocați telefonul.

Samsung Galaxy Note FE va fi lansat pe 7 iulie, eventual cu un „R” gravat pe spatele dispozitivului pentru a indica faptul că este un smartphone renovat.

Presupunem că Samsung nu va mai întârzâia sub nici o formă cu lansarea lui Note 7 FE, deoarece lansarea lui Galaxy Note 8 este peste două luni.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...