Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 7 (FE) va fi lansat pe 7 iulie

Samsung Galaxy Note 7 (FE) va fi lansat pe 7 iulie

Samsung vrea să readucă renovatul Galaxy Note 7 pe piață la începutul lunii iulie, însă compania sud-coreeană nu a făcut declarații oficiale cu privire la acest subiect.

O versiune renovată a smartphone-ului premium, a cărei rechemare globală a dus anul trecut la o atenție nedorită pentru gigantul tehnologic sud-coreean, după ce unele telefoane au luat foc, va ajunge în mâinile utilizatorilor.

Presa coreeană a anunțat la începutul acestei luni că Samsung ar putea introduce pe 7 iulie Galaxy Note 7 FE (ediția Fandom Edition).

Ziarul american Wall Street Journal vine cu o informație din surse sigure, referitoare la faptul că Galaxy Note 7 FE va fi într-adevăr introdus pe piață pe 7 iulie.

Wall Street Journal este un cotidian american cu sediul pe Wall Street în New York City. WSJ este tipărit continuu încă de la începuturile sale la 8 iulie 1889. Wall Street Journal este cel mai mare ziar din Statele Unite, apare tipărit pe hârtie și online. Ziarul a câștigat 40 de premii Pulitzer până în 2017. WSJ are o audiență de peste 42 de milioane cititori online.

Cu toate acestea, smartphone-ul va fi disponibil pentru cumpărare momentan doar în Coreea de Sud. Nu mai mult de 400.000 de unități vor fi distribuite la cei trei operatori majori de telefonie din țară, ceea ce reprezintă o cantitate mult mai mică decât ceea ce sa zvonit în trecut.

Samsung a fost destul de clar că nu va aduce Galaxy Nota 7 FE în Statele Unite, dar smartphone-ul va fi cu siguranță disponibil în afara Coreei de Sud.

Samsung a rechemat aproximativ trei milioane de unități Galaxy Note 7 anul trecut după rapoartele privind autoaprinderea unor telefoane.

Compania sud-coreeană a concluzionat la începutul acestui an că supraîncălzirea anumitor dispozitive a provenit din problemele de proiectare și de fabricație a bateriilor. Potrivit Samsung, defectul a afectat 330 de bucăți din cele trei milioane de telefoane Note 7 pe care le-a vândut.

Informațiile apărute în prestigiosul Wall Street Journal menționează, de asemenea, că Samsung nu crede că lansarea lui Galaxy Note 7 FE luna viitoare va afecta vânzările telefoanelor Samsung Galaxy S8.

Spre deosebire de seria Galaxy S, telefoanele inteligente Galaxy Note au un ecran mai mare și un stilou, iar fiecare serie are fanii săi.

Din nefericire, nu este clar când și în ce țări va mai fi vândut Galaxy Note 7 FE, altele decât Coreea de Sud. Dacă ne este permis să presupunem, Samsung nu va avea prea multe unități de vânzare, deoarece pregătește acum următorul dispozitiv Galaxy Note 8, care ar trebui să devină oficial la sfârșitul lunii august.

ViaWSJ

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...