Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 7 (FE) va fi lansat pe 7 iulie

Samsung Galaxy Note 7 (FE) va fi lansat pe 7 iulie

Samsung vrea să readucă renovatul Galaxy Note 7 pe piață la începutul lunii iulie, însă compania sud-coreeană nu a făcut declarații oficiale cu privire la acest subiect.

O versiune renovată a smartphone-ului premium, a cărei rechemare globală a dus anul trecut la o atenție nedorită pentru gigantul tehnologic sud-coreean, după ce unele telefoane au luat foc, va ajunge în mâinile utilizatorilor.

Presa coreeană a anunțat la începutul acestei luni că Samsung ar putea introduce pe 7 iulie Galaxy Note 7 FE (ediția Fandom Edition).

Ziarul american Wall Street Journal vine cu o informație din surse sigure, referitoare la faptul că Galaxy Note 7 FE va fi într-adevăr introdus pe piață pe 7 iulie.

Wall Street Journal este un cotidian american cu sediul pe Wall Street în New York City. WSJ este tipărit continuu încă de la începuturile sale la 8 iulie 1889. Wall Street Journal este cel mai mare ziar din Statele Unite, apare tipărit pe hârtie și online. Ziarul a câștigat 40 de premii Pulitzer până în 2017. WSJ are o audiență de peste 42 de milioane cititori online.

Cu toate acestea, smartphone-ul va fi disponibil pentru cumpărare momentan doar în Coreea de Sud. Nu mai mult de 400.000 de unități vor fi distribuite la cei trei operatori majori de telefonie din țară, ceea ce reprezintă o cantitate mult mai mică decât ceea ce sa zvonit în trecut.

Samsung a fost destul de clar că nu va aduce Galaxy Nota 7 FE în Statele Unite, dar smartphone-ul va fi cu siguranță disponibil în afara Coreei de Sud.

Samsung a rechemat aproximativ trei milioane de unități Galaxy Note 7 anul trecut după rapoartele privind autoaprinderea unor telefoane.

Compania sud-coreeană a concluzionat la începutul acestui an că supraîncălzirea anumitor dispozitive a provenit din problemele de proiectare și de fabricație a bateriilor. Potrivit Samsung, defectul a afectat 330 de bucăți din cele trei milioane de telefoane Note 7 pe care le-a vândut.

Informațiile apărute în prestigiosul Wall Street Journal menționează, de asemenea, că Samsung nu crede că lansarea lui Galaxy Note 7 FE luna viitoare va afecta vânzările telefoanelor Samsung Galaxy S8.

Spre deosebire de seria Galaxy S, telefoanele inteligente Galaxy Note au un ecran mai mare și un stilou, iar fiecare serie are fanii săi.

Din nefericire, nu este clar când și în ce țări va mai fi vândut Galaxy Note 7 FE, altele decât Coreea de Sud. Dacă ne este permis să presupunem, Samsung nu va avea prea multe unități de vânzare, deoarece pregătește acum următorul dispozitiv Galaxy Note 8, care ar trebui să devină oficial la sfârșitul lunii august.

ViaWSJ

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...