Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 7 (FE) va fi lansat pe 7 iulie

Samsung Galaxy Note 7 (FE) va fi lansat pe 7 iulie

Samsung vrea să readucă renovatul Galaxy Note 7 pe piață la începutul lunii iulie, însă compania sud-coreeană nu a făcut declarații oficiale cu privire la acest subiect.

O versiune renovată a smartphone-ului premium, a cărei rechemare globală a dus anul trecut la o atenție nedorită pentru gigantul tehnologic sud-coreean, după ce unele telefoane au luat foc, va ajunge în mâinile utilizatorilor.

Presa coreeană a anunțat la începutul acestei luni că Samsung ar putea introduce pe 7 iulie Galaxy Note 7 FE (ediția Fandom Edition).

Ziarul american Wall Street Journal vine cu o informație din surse sigure, referitoare la faptul că Galaxy Note 7 FE va fi într-adevăr introdus pe piață pe 7 iulie.

Wall Street Journal este un cotidian american cu sediul pe Wall Street în New York City. WSJ este tipărit continuu încă de la începuturile sale la 8 iulie 1889. Wall Street Journal este cel mai mare ziar din Statele Unite, apare tipărit pe hârtie și online. Ziarul a câștigat 40 de premii Pulitzer până în 2017. WSJ are o audiență de peste 42 de milioane cititori online.

Cu toate acestea, smartphone-ul va fi disponibil pentru cumpărare momentan doar în Coreea de Sud. Nu mai mult de 400.000 de unități vor fi distribuite la cei trei operatori majori de telefonie din țară, ceea ce reprezintă o cantitate mult mai mică decât ceea ce sa zvonit în trecut.

Samsung a fost destul de clar că nu va aduce Galaxy Nota 7 FE în Statele Unite, dar smartphone-ul va fi cu siguranță disponibil în afara Coreei de Sud.

Samsung a rechemat aproximativ trei milioane de unități Galaxy Note 7 anul trecut după rapoartele privind autoaprinderea unor telefoane.

Compania sud-coreeană a concluzionat la începutul acestui an că supraîncălzirea anumitor dispozitive a provenit din problemele de proiectare și de fabricație a bateriilor. Potrivit Samsung, defectul a afectat 330 de bucăți din cele trei milioane de telefoane Note 7 pe care le-a vândut.

Informațiile apărute în prestigiosul Wall Street Journal menționează, de asemenea, că Samsung nu crede că lansarea lui Galaxy Note 7 FE luna viitoare va afecta vânzările telefoanelor Samsung Galaxy S8.

Spre deosebire de seria Galaxy S, telefoanele inteligente Galaxy Note au un ecran mai mare și un stilou, iar fiecare serie are fanii săi.

Din nefericire, nu este clar când și în ce țări va mai fi vândut Galaxy Note 7 FE, altele decât Coreea de Sud. Dacă ne este permis să presupunem, Samsung nu va avea prea multe unități de vânzare, deoarece pregătește acum următorul dispozitiv Galaxy Note 8, care ar trebui să devină oficial la sfârșitul lunii august.

ViaWSJ

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...