Acasă Stiri Samsung lansează Galaxy Note 8 în 150 de țări din luna octombrie

Samsung lansează Galaxy Note 8 în 150 de țări din luna octombrie

Samsung Electronics Co. a declarat astăzi că intenționează să lanseze phablet-ul Galaxy Note 8 în 150 de țări începând cu luna octombrie, vânzările oficiale fiind programate pentru încă 20 de țări în cursul acestei săptămâni.

Gigantul tehnic sud-coreean, care a început vânzările noului phablet în Corea de Sud astăzi, a declarat că va lansa vineri dispozitivul în Australia, India, Rusia și Thailanda.

În conformitate cu eforturile de promovare a lui Galaxy Note 8 în străinătate, compania a anunțat că va deschide un Galaxy Studio în Melbourne săptămâna viitoare, unde utilizatorii pot testa Galaxy Note 8, împreună cu alte dispozitive Samsung purtabile, printre care amintim Samsung Gear Sport și Samsung Gear Fit 2 Pro , recent lansate la IFA 2017 Berlin.

Samsung Galaxy Note 8 este dotat cu un ecran de 6,3 inch, Super AMOLED, stiloul său S Pen mult îmbunătățit și o setare a camerei cu două obiective. Are procesor Exynos 8895 Octa sau Qualcomm Snapdragon 835 pentru USA și China. Cu Infinity Display, compania aproape a eliminat ramele laterale pentru a oferi dispozitivului un design simplu dar imersiv.

Phablet-ul este, de asemenea, primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu două camere principale de 12MP, cu stabilizare optică a imaginii (OIS), disponibilă atât pentru obiectivul cu unghi larg, cât și pentru teleobiectiv.

Telefonul este certificat cu rezistență la apă și praf și utilizatorii au posibilitatea de a extinde stocarea prin intermediul cardurilor SD în plus față de memoria internă.

Datele de precomandă și eventualele bonusuri acordate la efectuarea rezervării smartphone-ului și data exactă cu lansarea pot varia în funcție de piața unde este efectuată precomanda. Operatorii locali de telefonie mobilă și reprezentanța Samsung sunt cei care stiu când Galaxy Note 8 va fi lansat în respectiva locație.

În România se poate precomanda phabletul prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă.

Răspunsul inițial din partea clienților a fost foarte bun și se pare că Samsung ar putea da încă o lovitură pe piață cu Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8, este un smartphone elegant și frumos de la exterior la interior, este confortabil, simplu și ușor de folosit.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...