Samsung lansează Galaxy Note 8 în 150 de țări din luna octombrie

1183

Samsung Electronics Co. a declarat astăzi că intenționează să lanseze phablet-ul Galaxy Note 8 în 150 de țări începând cu luna octombrie, vânzările oficiale fiind programate pentru încă 20 de țări în cursul acestei săptămâni.

Gigantul tehnic sud-coreean, care a început vânzările noului phablet în Corea de Sud astăzi, a declarat că va lansa vineri dispozitivul în Australia, India, Rusia și Thailanda.

În conformitate cu eforturile de promovare a lui Galaxy Note 8 în străinătate, compania a anunțat că va deschide un Galaxy Studio în Melbourne săptămâna viitoare, unde utilizatorii pot testa Galaxy Note 8, împreună cu alte dispozitive Samsung purtabile, printre care amintim Samsung Gear Sport și Samsung Gear Fit 2 Pro , recent lansate la IFA 2017 Berlin.

Samsung Galaxy Note 8 este dotat cu un ecran de 6,3 inch, Super AMOLED, stiloul său S Pen mult îmbunătățit și o setare a camerei cu două obiective. Are procesor Exynos 8895 Octa sau Qualcomm Snapdragon 835 pentru USA și China. Cu Infinity Display, compania aproape a eliminat ramele laterale pentru a oferi dispozitivului un design simplu dar imersiv.

Phablet-ul este, de asemenea, primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu două camere principale de 12MP, cu stabilizare optică a imaginii (OIS), disponibilă atât pentru obiectivul cu unghi larg, cât și pentru teleobiectiv.

Telefonul este certificat cu rezistență la apă și praf și utilizatorii au posibilitatea de a extinde stocarea prin intermediul cardurilor SD în plus față de memoria internă.

Datele de precomandă și eventualele bonusuri acordate la efectuarea rezervării smartphone-ului și data exactă cu lansarea pot varia în funcție de piața unde este efectuată precomanda. Operatorii locali de telefonie mobilă și reprezentanța Samsung sunt cei care stiu când Galaxy Note 8 va fi lansat în respectiva locație.

În România se poate precomanda phabletul prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă.

Răspunsul inițial din partea clienților a fost foarte bun și se pare că Samsung ar putea da încă o lovitură pe piață cu Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8, este un smartphone elegant și frumos de la exterior la interior, este confortabil, simplu și ușor de folosit.

SURSĂKoreaHerald