Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8 arată exact ca un Galaxy S8 dar mai...

Samsung Galaxy Note 8 arată exact ca un Galaxy S8 dar mai mare

La începutul anului, șeful Samsung Mobile a declarat că, după Note 7, vor aduce un telefon Galaxy Note „mai bun, mai sigur și foarte inovator“.

În mod firesc, acest lucru ar trebui să fie Galaxy Note 8, care este așteptat să fie lansat cândva în a doua jumătate a anului 2017.

Acum, o fotografie recentă care arată aparent un telefon Galaxy Note 8 a aparut pe web, fotografia arată un dispozitiv care este aproape identic cu Galaxy S8. Cu toate acestea, există unele probleme cu această scurgere fotografică (apare în prezentarea de mai jos).

În primul rând, dacă ne uităm la partea de sus a acestui presupus Samsung Galaxy Note 8, nu vedem nici senzorii de pe partea stângă a grilei difuzorului – nici chiar senzorul de infraroșu, care este necesar pentru ca scanerul iris de pe smartphone să-și desfășoare activitatea.

Vorbind despre aceasta, putem vedea un scaner iris pe dreapta, în apropiere de camera frontală exact modul în care acestea sunt amplasate pe Galaxy S8 și S8+.

Mai mult decât atât, prin creșterea luminozității și schimbarea contrastului acestei imagini, putem observa câteva pete și nuanțe nenaturale pe partea stângă a grilei difuzorului – poate fi un semn destul de clar că imaginea a fost falsificată.

În continuare, stylus-ul S Pen, care stă la dreapta presupusului Note 8, arata la fel ca S Pen care a venit cu retrasul Galaxy Note 7. Este foarte posibil ca acest lucru să fie un stilou de la Note 7, în acest caz, suntem destul de siguri că nu ne uităm la un nou telefon Note 8 aici, este probabil un smartphone Galaxy S8, acompaniat de un S Pen.

 S Pen– stiloul de la Samsung, a apărut în vara anului 2011 pe Galaxy Note, când Samsung a surprins pe toată lumea cu un gargantuesc smartphone de 5.3-inch. Evident că evoluția S Pen-ului a fost galopantă, chiar cu capabilități de pictură subacvatică și astăzi avem un stylus foarte performant, care a devenit o caracteristică a seriei Galaxy Note. 

Chiar dacă această imagine este un fals – și, probabil, este – Samsung Galaxy Note 8 ar putea suporta o asemănare cu Galaxy S8 și S8+, deoarece aceasta va avea probabil un display similar Infinity (și nu va avea un buton de acasă fizic).

Acest lucru a fost, de asemenea, sugerat de o schemă prezentat luna trecută, care a inclus o grilă a difuzorului în partea de jos a aparatului – acest lucru nu este inclus pe S8, și nu pare să apară în imaginea prezentată acum.

Potrivit unor zvonuri, ecranul lui Galaxy Note 8 va fi de 6,4 inch, eventual, cu o rezoluție 4K + (2160 x 4428 pixeli). Dispozitivul viitor ar putea include, de asemenea, 6 GB de memorie RAM, și o ultimă generație de procesor Exynos 9 (sau un Snapdragon 835 pentru SUA dar și pe alte piețe).

Stiri

Cele mai bune caracteristici pentru telefoanele Samsung cu One UI 4.0

One UI 4 este următoarea iterație a interfeței Samsung care se bazează pe Android 12. Interfața companiei coreene a parcurs un drum...

Mai multe funcții noi vin cu Snapdragon 8 Gen 1 pe telefoanele Android

Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 al companiei Qualcomm este oficial și este întors pe toate părțile în privința performanțelor. Dacă vreți un...

Iată cele mai populare zece emoji ale anului 2021! 😂

Folosirea de emoji pentru a exprima diferite emoții pe smartphone-uri este o practică zilnică pentru toți utilizatorii indiferent de telefon. Consorțiul Unicode...

Actualizare seria Galaxy S21, remediază eroarea video WhatsApp

Acum o săptămână sau două, seria Galaxy S21 a primit upgrade la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Deși...

Cum să aveți grijă de un telefon certificat IP68 pentru rezistență la apă

Avem un sentiment de siguranță când ne prinde ploaia și aveam telefonul la noi, mai ales atunci când acesta este certificat IP68....

Mai multe telefoane Galaxy vor fi rezistente la apă în 2022 dar tabletele nu

Rezistența la apă este o caracteristică care nu apare suficient de des în titluri. Cu toate acestea, cei doi mari jucători din...

La Mulți Ani celor care își serbează ziua onomastică de Sfântul Nicolae!

Sfântul Nicolae se sărbătorește în ziua de 6 decembrie. Este o tradiție în mai multe țări europene, ziua de 6 decembrie fiind stabilită ca...