Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8 arată exact ca un Galaxy S8 dar mai...

Samsung Galaxy Note 8 arată exact ca un Galaxy S8 dar mai mare

La începutul anului, șeful Samsung Mobile a declarat că, după Note 7, vor aduce un telefon Galaxy Note „mai bun, mai sigur și foarte inovator“.

În mod firesc, acest lucru ar trebui să fie Galaxy Note 8, care este așteptat să fie lansat cândva în a doua jumătate a anului 2017.

Acum, o fotografie recentă care arată aparent un telefon Galaxy Note 8 a aparut pe web, fotografia arată un dispozitiv care este aproape identic cu Galaxy S8. Cu toate acestea, există unele probleme cu această scurgere fotografică (apare în prezentarea de mai jos).

În primul rând, dacă ne uităm la partea de sus a acestui presupus Samsung Galaxy Note 8, nu vedem nici senzorii de pe partea stângă a grilei difuzorului – nici chiar senzorul de infraroșu, care este necesar pentru ca scanerul iris de pe smartphone să-și desfășoare activitatea.

Vorbind despre aceasta, putem vedea un scaner iris pe dreapta, în apropiere de camera frontală exact modul în care acestea sunt amplasate pe Galaxy S8 și S8+.

Mai mult decât atât, prin creșterea luminozității și schimbarea contrastului acestei imagini, putem observa câteva pete și nuanțe nenaturale pe partea stângă a grilei difuzorului – poate fi un semn destul de clar că imaginea a fost falsificată.

În continuare, stylus-ul S Pen, care stă la dreapta presupusului Note 8, arata la fel ca S Pen care a venit cu retrasul Galaxy Note 7. Este foarte posibil ca acest lucru să fie un stilou de la Note 7, în acest caz, suntem destul de siguri că nu ne uităm la un nou telefon Note 8 aici, este probabil un smartphone Galaxy S8, acompaniat de un S Pen.

 S Pen– stiloul de la Samsung, a apărut în vara anului 2011 pe Galaxy Note, când Samsung a surprins pe toată lumea cu un gargantuesc smartphone de 5.3-inch. Evident că evoluția S Pen-ului a fost galopantă, chiar cu capabilități de pictură subacvatică și astăzi avem un stylus foarte performant, care a devenit o caracteristică a seriei Galaxy Note. 

Chiar dacă această imagine este un fals – și, probabil, este – Samsung Galaxy Note 8 ar putea suporta o asemănare cu Galaxy S8 și S8+, deoarece aceasta va avea probabil un display similar Infinity (și nu va avea un buton de acasă fizic).

Acest lucru a fost, de asemenea, sugerat de o schemă prezentat luna trecută, care a inclus o grilă a difuzorului în partea de jos a aparatului – acest lucru nu este inclus pe S8, și nu pare să apară în imaginea prezentată acum.

Potrivit unor zvonuri, ecranul lui Galaxy Note 8 va fi de 6,4 inch, eventual, cu o rezoluție 4K + (2160 x 4428 pixeli). Dispozitivul viitor ar putea include, de asemenea, 6 GB de memorie RAM, și o ultimă generație de procesor Exynos 9 (sau un Snapdragon 835 pentru SUA dar și pe alte piețe).

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...