Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8 arată exact ca un Galaxy S8 dar mai...

Samsung Galaxy Note 8 arată exact ca un Galaxy S8 dar mai mare

La începutul anului, șeful Samsung Mobile a declarat că, după Note 7, vor aduce un telefon Galaxy Note „mai bun, mai sigur și foarte inovator“.

În mod firesc, acest lucru ar trebui să fie Galaxy Note 8, care este așteptat să fie lansat cândva în a doua jumătate a anului 2017.

Acum, o fotografie recentă care arată aparent un telefon Galaxy Note 8 a aparut pe web, fotografia arată un dispozitiv care este aproape identic cu Galaxy S8. Cu toate acestea, există unele probleme cu această scurgere fotografică (apare în prezentarea de mai jos).

În primul rând, dacă ne uităm la partea de sus a acestui presupus Samsung Galaxy Note 8, nu vedem nici senzorii de pe partea stângă a grilei difuzorului – nici chiar senzorul de infraroșu, care este necesar pentru ca scanerul iris de pe smartphone să-și desfășoare activitatea.

Vorbind despre aceasta, putem vedea un scaner iris pe dreapta, în apropiere de camera frontală exact modul în care acestea sunt amplasate pe Galaxy S8 și S8+.

Mai mult decât atât, prin creșterea luminozității și schimbarea contrastului acestei imagini, putem observa câteva pete și nuanțe nenaturale pe partea stângă a grilei difuzorului – poate fi un semn destul de clar că imaginea a fost falsificată.

În continuare, stylus-ul S Pen, care stă la dreapta presupusului Note 8, arata la fel ca S Pen care a venit cu retrasul Galaxy Note 7. Este foarte posibil ca acest lucru să fie un stilou de la Note 7, în acest caz, suntem destul de siguri că nu ne uităm la un nou telefon Note 8 aici, este probabil un smartphone Galaxy S8, acompaniat de un S Pen.

 S Pen– stiloul de la Samsung, a apărut în vara anului 2011 pe Galaxy Note, când Samsung a surprins pe toată lumea cu un gargantuesc smartphone de 5.3-inch. Evident că evoluția S Pen-ului a fost galopantă, chiar cu capabilități de pictură subacvatică și astăzi avem un stylus foarte performant, care a devenit o caracteristică a seriei Galaxy Note. 

Chiar dacă această imagine este un fals – și, probabil, este – Samsung Galaxy Note 8 ar putea suporta o asemănare cu Galaxy S8 și S8+, deoarece aceasta va avea probabil un display similar Infinity (și nu va avea un buton de acasă fizic).

Acest lucru a fost, de asemenea, sugerat de o schemă prezentat luna trecută, care a inclus o grilă a difuzorului în partea de jos a aparatului – acest lucru nu este inclus pe S8, și nu pare să apară în imaginea prezentată acum.

Potrivit unor zvonuri, ecranul lui Galaxy Note 8 va fi de 6,4 inch, eventual, cu o rezoluție 4K + (2160 x 4428 pixeli). Dispozitivul viitor ar putea include, de asemenea, 6 GB de memorie RAM, și o ultimă generație de procesor Exynos 9 (sau un Snapdragon 835 pentru SUA dar și pe alte piețe).

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...