Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8 arată exact ca un Galaxy S8 dar mai...

Samsung Galaxy Note 8 arată exact ca un Galaxy S8 dar mai mare

La începutul anului, șeful Samsung Mobile a declarat că, după Note 7, vor aduce un telefon Galaxy Note „mai bun, mai sigur și foarte inovator“.

În mod firesc, acest lucru ar trebui să fie Galaxy Note 8, care este așteptat să fie lansat cândva în a doua jumătate a anului 2017.

Acum, o fotografie recentă care arată aparent un telefon Galaxy Note 8 a aparut pe web, fotografia arată un dispozitiv care este aproape identic cu Galaxy S8. Cu toate acestea, există unele probleme cu această scurgere fotografică (apare în prezentarea de mai jos).

În primul rând, dacă ne uităm la partea de sus a acestui presupus Samsung Galaxy Note 8, nu vedem nici senzorii de pe partea stângă a grilei difuzorului – nici chiar senzorul de infraroșu, care este necesar pentru ca scanerul iris de pe smartphone să-și desfășoare activitatea.

Vorbind despre aceasta, putem vedea un scaner iris pe dreapta, în apropiere de camera frontală exact modul în care acestea sunt amplasate pe Galaxy S8 și S8+.

Mai mult decât atât, prin creșterea luminozității și schimbarea contrastului acestei imagini, putem observa câteva pete și nuanțe nenaturale pe partea stângă a grilei difuzorului – poate fi un semn destul de clar că imaginea a fost falsificată.

În continuare, stylus-ul S Pen, care stă la dreapta presupusului Note 8, arata la fel ca S Pen care a venit cu retrasul Galaxy Note 7. Este foarte posibil ca acest lucru să fie un stilou de la Note 7, în acest caz, suntem destul de siguri că nu ne uităm la un nou telefon Note 8 aici, este probabil un smartphone Galaxy S8, acompaniat de un S Pen.

 S Pen– stiloul de la Samsung, a apărut în vara anului 2011 pe Galaxy Note, când Samsung a surprins pe toată lumea cu un gargantuesc smartphone de 5.3-inch. Evident că evoluția S Pen-ului a fost galopantă, chiar cu capabilități de pictură subacvatică și astăzi avem un stylus foarte performant, care a devenit o caracteristică a seriei Galaxy Note. 

Chiar dacă această imagine este un fals – și, probabil, este – Samsung Galaxy Note 8 ar putea suporta o asemănare cu Galaxy S8 și S8+, deoarece aceasta va avea probabil un display similar Infinity (și nu va avea un buton de acasă fizic).

Acest lucru a fost, de asemenea, sugerat de o schemă prezentat luna trecută, care a inclus o grilă a difuzorului în partea de jos a aparatului – acest lucru nu este inclus pe S8, și nu pare să apară în imaginea prezentată acum.

Potrivit unor zvonuri, ecranul lui Galaxy Note 8 va fi de 6,4 inch, eventual, cu o rezoluție 4K + (2160 x 4428 pixeli). Dispozitivul viitor ar putea include, de asemenea, 6 GB de memorie RAM, și o ultimă generație de procesor Exynos 9 (sau un Snapdragon 835 pentru SUA dar și pe alte piețe).

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...