Samsung Galaxy Note 8 cu afișare 4K, 6GB RAM și niște perforații misterioase

2000

Samsung tinde să continue programul cu telefoanele sale emblematice, și ultimele informații sugerează că Samsung Galaxy Note 8 va sosi cu câteva luni înainte de sfârșitul anului 2017.

Presupusul smartphone Galaxy Note 8, schematic, arată aproape la fel ca Galaxy S8, până la afișajul Infinity și butonul Bixby.

Nu este lansat duetul Galaxy S8 și S8 Plus și începem să facem profeții pentru Galaxy Note 8.

Au existat atât de multe scurgeri de informații despre viitorul copil a lui Samsung, Galaxy S8 că uităm despre viitoarele proiecte avute în vedere de compania sud-coreeană.

Samsung Galaxy Note 8, este o chestiune cu totul diferită, ne aducem aminte de cuvintele lui DJ Koh, Președintele Mobile Communications Business, de la Samsung Electronics care a spus că: Vom aduce înapoi un telefon mai bun, mai sigur și un foarte inovator Galaxy Note 8.

Sunt deja speculații pe ceea ce ar putea însemna termenul „inovator“.

Au fost și zvonuri din China, care au dezvăluit numele de cod pentru Galaxy Note 8Baikal.

Acest nume vine de la un lac din Siberia – cel mai adanc din lume – se pare că Samsung Galaxy Note 8 este setat pentru a atinge niște ținte inimaginabile.

Se presupune că Samsung Galaxy Note 8, va sosi cu un Snapdragon 835 sau Exynos 9.

În timp ce despre Snapdragon 835 mai știm câte ceva, mai ales că Samsung vrea să vândă Galaxy S8 echipat cu el în Statele Unite, despre un Exynos 9 nu știm nimic.

Seria 9 de la Exynos nici măcar nu a fost încă anunțată!

Singurul lucru văzut până acum, este o listare a unui procesor misterios Exynos 9810 pe profilul LinkedIn al unui inginer de testare.

Ultimul procesor Exynos de la Samsung anunțat, a fost 8895, și acesta e cel care este așteptat pe Galaxy S8 pentru piețele internaționale.

Viitorul Galaxy Note 8 ar putea avea o evoluție în proiectare față de Galaxy S8, ceea ce înseamnă că Samsung ar trebui să depășească aspectul 18.5:9 a lui S8 din ecranul de 5,8 inch.

Se vehiculează un raport de 2.05:1, 4K, un display de 6,4 inch, iar rezoluția ar putea fi 4428 x 2160 pixeli. Samsung ar putea marca cu acest UHD + sau 4K +, care era considerat a fi pus pe Galaxy S8, dar se pare că se pregătea de fapt pentru Note 8.

 4K este numele scurt sub care este cunoscută rezoluţia care va înlocui actualul format Full-HD prin cvadruplarea numărului de pixeli. Cele mai multe rezoluții 4K există în domeniul televiziunii digitale și de cinematografie digitală. 4K și UHD reprezintă cam același lucru. Avem televizoare și monitoare 4K, aparate foto care filmeaza 4K, camere video ce filmează 4K. 

Galaxy Note 8 se spune că vine cu 6 GB de RAM sau de ce nu 8GB de RAM, și „de până la 256 GB“ de stocare.

În timp ce cantitatea de RAM este cu siguranță credibilă, dat fiind faptul că Samsung are deja un Galaxy C9 Pro cu 6 GB RAM pe piața chineză, și Galaxy S8 se zvoneste ca ar avea o versiune de 6 GB, vom vedea dacă oferta de stocare de 256 GB va fi adevărată.

Un zvon sugerează că Samsung lucrează pentru a face Galaxy Note 8 sensibil la presiune, astfel încât diferite meniuri se vor deschide în funcție de cât de tare apăsați pe ecran.

Sigur fără buton fizic de start, cu AI, scanner facial și de iris, iar rezistența la apă și praf va fi indispensabilă.

Privind la părțile laterale mai vedem un locaș pentru celebrul de acum stylus de la Samsung, un port USB-C și jack-ul audio de 3,5 mm în partea de jos.

Mai avem o cartelă SIM / slot micro-SD în partea de sus, și un buton Bixby în partea stângă, sub butoanele de volum.

În partea din față, putem vedea camerele de luat vederi, pentru scanarea feței și pentru autoportrete.

Acest lucru este deja destul de mult, astfel că va fi interesant ce dimensiuni va avea telefonul la un ecran de 6.4 inch, 4K și afișare Infinity.

Cu toate acestea, dacă ne întrebați ce sunt aceste perforații pe rama inferioară, în partea de sus și pe partea de jos nu suntem foarte siguri de răspuns.

Acestea ar putea fi boxele, cu o configurare a sunetului surround, care rezultă din achiziția făcută de Samsung a firmei Harman-Kardon și parteneriatul cu AKG pentru partea de audio.

Încă nu putem face o estimare de preț, dar la ce dotări va avea suntem siguri că nu va fi un telefon ieftin.

VIAPhoneArena