Galaxy Note 8 distribuit gratuit participanților la Olimpiada de Iarnă

1370

Samsung Electronics Co., partener oficial pentru Jocurile de Iarnă din 2018, a declarat că va prezenta o ediție specială a smartphone-ului Samsung Galaxy Note 8, care va fi distribuit gratuit tuturor participanților la Jocurile Olimpice de Iarnă. Cei care vor beneficia de această facilitate din partea firmei Samsung sunt atât sportivii cât și oficialii care participă la evenimentul programat pentru luna viitoare în PyeongChang, Coreea de Sud.

În cadrul acestui program, compania Samsung va oferi peste 4.000 de unități din Galaxy Note 8 Olympic Edition tuturor sportivilor și oficialilor Comitetului Internațional Olimpic care vor fi prezenți la PyeongChang, situat la 180 de kilometri est de Seul. Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice și Paralimpice de Iarnă din 2018 și sportivii participanți la Jocurile Paralimpice vor primi, de asemenea, o ediție specială a lui Galaxy Note 8. Jocurile Olimpice de Iarnă sunt programate în perioada 9-25 februarie.

Samsung Galaxy Note 8 Olympic Edition nu va fi vândut publicului, a precizat într-un comunicat compania Samsung.

Versiunea specială a lui Galaxy Note 8 de 6,3 inch, dedicată Olimpiadei de Iarnă va fi lansată în alb pentru a simboliza culoarea sub care se desfășoară jocurile de iarnă. Această ediție specială va avea gravat pe spatele telefonului inelele olimpice aurite.

Jocurile Paralimpice sunt Jocurile Olimpice pentru sportivii cu handicap. Primele competiții sportive paralimpice au avut loc în anul 1948, în paralel cu Jocurile Olimpice. După 1960 Jocuri Paralimpice au fost organizate în mod regulat. Primele Jocuri Paralimpice de iarnă s-au organizat în Suedia în anul 1976.

Samsung Galaxy Note 8 este cel mai recent model premium vândut în prezent de Samsung, oferind stiloul S Pen și o cameră foto cu două obiective. Designul cu Infinity Display oferă de asemenea telefonului un aspect superb. În plus, dispozitivul va veni cu imagini de fundal cu o tematică olimpică, împreună cu o aplicație care oferă detalii despre Jocurile de Iarnă 2018, a spus compania.

Samsung a adăugat că speră ca participanții să se bucure de acest smartphone și vor împărtăși experiențele lor unice în PyeongChang prin fotografii și mesaje, cu familia și prietenii, prin intermediul lui Samsung Galaxy Note 8 Olympic Edition.

La nivel de caracteristici și specificații este același smartphone Galaxy Note 8. Prețul unui smartphone Samsung Galaxy Note 8 cu o memorie internă de 64 GB în Coreea de Sud este de 1.09 milioane won, echivalentul a aproximativ 1.025 dolari.

SURSĂKoreaHerald