Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8 cu Snapdragon 835 ajunge pe Geekbench

Samsung Galaxy Note 8 cu Snapdragon 835 ajunge pe Geekbench

Pe platforma etalon de la Geekbench a apărut Samsung Galaxy Note 8, cu Snapdragon 835, a fost evaluat pentru a vedea cât este de eficient.

Smartphone-ul Samsung cu numărul de model SM N950F, este versiunea lui Galaxy Note 8 cu Exynos 8895, acesta a marcat pe Geekbenck 1.984 puncte la (single-core) și 6.116 la (multi-core). Reamintim că această versiune, cu Exynos, este cea care va alimenta pe Galaxy Note 8 pe piețele internaționale.

Cu toate acestea, clienții din Statele Unite vor primi un model ușor mai diferit de Samsung Galaxy Note 8, care va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 835 în loc de Exynos 8895, care a fost și el evaluat recent pe această platformă de referință etalon.

Samsung cu numărul de model SM-N950U, ce corespunde cu Galaxy Note 8 care este echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 835, a obținut următoarele scoruri: 1.815 puncte la single-core și 6.066 puncte la multi-core.

Acum că am văzut scorurile de referință pentru Galaxy Note 8 de la Exynos 8895 și de la Snapdragon 835 putem să facem o comparație.

  • Samsung SM-N950F, cu Exynos 8895, a marcat 1.984 (single-core) și 6.116 (multi-core).
  • Samsung SM-N950U, cu Snapdragon 835, are 1.815 (single-core) și 6.066 (multi-core).

Procesorul Snapdragon 835 a marcat scoruri ceva mai mici decât Exynos-ul 8895. Cu toate acestea, variațiile sunt relativ minore, astfel încât aceasta nu va fi probabil o problemă pentru cei care doresc să cumpere una sau cealaltă versiune a modelului Samsung.

Geekbench este un procesor de referință, cu un sistem de notare care separă performanța single-core și multi-core și volumul de lucru și simuleaza scenarii reale. Versiunea actuală Geekbench, utilizează scoruri care sunt calculate față de un scor de bază de 4.000, ceea ce reprezintă performanța unui Intel Core i7-6600U de 2.60 GHz.

Toți marii producători de telefoane mobile și calculatoare își testează procesoarele pe această platformă de referință pentru a vedea performanțele de care sunt capabile viitoarele lor produse.

Platforma etalon Geekbench este deținută de Primate Labs, Toronto, Ontario, Canada.

Vă reamintm că mai avem câteva zile până la prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 8, pe 23 august la New York, în cadrul unei manifestări organizată de Samsung, special pentru această ocazie.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...