Galaxy Note 8 ia premiul „Flagship Smartphone of the Year” în India

1541

Samsung Galaxy Note 8 a câștigat premiul pentru cel mai bun smartphone al anului „Flagship Smartphone of the Year” la expoziția Tech Awards 2017 care a avut loc în Gurgaon în India. După problemele cu Samsung Galaxy Note 7, care după unele informații a costat-o pe Samsung o sumă de 17 miliarde de dolari, au fost ridicate întrebări, pe bună dreptate, cu privire la viabilitatea mărcii Galaxy Note. Mulți au crezut că marca Galaxy Note și-a semnat condamnarea la moarte cu Note 7. Mulți au crezut, dar nu și Samsung!

Un an mai târziu, toate predicțiile s-au dovedit a fi greșite. Și mai mult decât atât, departe de a fi mort, Galaxy Note 8 a intrat triumfător pe piață și a început să culeagă lauri. A fost și este lăudat de recenzori, de clienți și de foarte multă lume din sferele înalte ale industriei de telefonie mobilă.

Conform informației oferită în exclusivitate de Sammobile, după ce a câștigat premiul „Gadget of the Year” la India Mobile Congress în septembrie, Samsung Galaxy Note 8 a câștigat și premiul „Flagship Smartphone of the Year” la Expoziția Tech Awards 2017, în Gurgaon, India.

Tech Awards 2017 este la a patra ediție și onorează cele mai bune oferte anuale din domeniul tehnologiei. Decernarea premiilor a avut loc la Gurgaon, Delhi. Precedentele ediții au avut loc la Bangalore în 2014, Mumbai în 2015 și Delhi în 2016. Câștigătorii au fost desemnați de un juriu de specialiști din India și premiile au fost acordate prin intermediul Reliance Digital.

Reliance Digital este una dintre cele mai mari companii de electronice de consum din India. Primul magazin Reliance Digital a fost deschis la 24 aprilie 2007 la Delhi. În prezent există aproximativ 2.000 de magazine Reliance Digital în aproape 600 de orașe din India.

Samsung a câștigat, de asemenea, primul loc și la categoria wearables cu Samsung Gear S3 care a câștigat „Wearable Gadget of the Year„. În mod evident, o zi foarte bună pentru Samsung la ceremonia de premiere!

De la lansarea lui Galaxy Note 8 în septembrie, vânzările pentru acest phablet, au fost foarte bune. Pe unele piețe, chiar a reușit să bată vânzările lui Apple iPhone 8. Cu vânzări în continuă creștere și laude inclusiv de la critici, seria Galaxy Note a venit înapoi mai puternică pentru a rămâne.