Acasă Stiri Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc la IFA 2017...

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc la IFA 2017 Berlin

Potrivit unor surse bine informate și apropiate de industria telefoniei mobile, Galaxy Note 8 va fi într-adevăr, lansat de Samsung la IFA 2017 în septembrie la Berlin.

Aceste noi informații contrazic știrile anterioare, cum că dispozitivul va fi lansat după jumătatea lunii august pentru a lua fața lui iPhone 8 de la Apple.

Cu toate acestea, sursa a confirmat faptul că gigantul sud-coreean Samsung ar putea dezvălui de fapt, unele detalii despre dispozitiv, înainte de acest eveniment.

Vă reamintim că IFA 2017 va avea loc la Berlin, în perioada 1- 6 septembrie.

În cazul în care Samsung va lansa, Galaxy Note 8 în timpul acestui eveniment, firma va susține fără îndoială, o conferință de presă mai înainte pentru a oferi vizitatorilor posibilitatea de a încerca noul dispozitiv.

De ani de zile, Samsung participă și lansează la manifestarea IFA de la Berlin, telefoane exponențiale din gama Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note în 2011, Galaxy Note II în 2012, Galaxy Note 3 în 2013, Samsung Galaxy Note 4 în 2014 au fost lansate la IFA Berlin. Samsung Galaxy Note 5 a fost lansat înainte de manifestarea de la IFA Berlin 2015, în New York.

Galaxy Note 7 a făcut excepție de la această regulă, deoarece Samsung si-a prezentat phablet-ul ca parte a unui eveniment secundar la data de 19 august 2016. Ce putem spune acum, este că această schimbare făcută în programul de lansare de anul trecut nu a fost cu noroc pentru Samsung, Galaxy Note 7 având problemele cunoscute acum de toată lumea, culminând cu oprirea fabricației acestui telefon.

Samsung are intenția să lanseze și Gear S4 la IFA Berlin, dar confirmarea faptului că Galaxy Note 8 va fi lansat la Berlin, face ca acest eveniment să fie capul de afiș.

Zvonurile ne spun ca Samsung face schimbări de design în Note 8, ceea ce înseamnă că vom vedea un ecran mai mare, mai înalt, sensibil la presiune. Este neconfirmat, dar ar putea fi un display de 6,3 inch sau 6,4 inch cu un raport de aspect 18,5: 9.

Display-iul Infinity, Android 7.1.1 Nougat, dual-camera la spate și S-pen vor fi prezente.

Organizatorii IFA Berlin au confirmat, de asemenea, că Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat oficial la aceasă manifestare.

 Începând cu ediția a 10-a din anul 1933, până la ediția a 16-a  din anul 1939, patronul manifestărilor de la IFA Berlin a fost un personaj de tristă amintire din conducere Germaniei naziste din acea vreme, ministrul propagandei din Reich, Dr. Josef Goebbels. 

Această nouă informație nu contrazice în totalitate zvonurile recente că produsul va fi lansat la sfârșitul lunii august. Într-adevăr, este posibil ca Note 8 să fie prezentat cu o zi sau două înainte de IFA, dar să fie lansat în timpul evenimentului din Germania.

Această practică este destul de comună în industria smartphone și nu este ceva neobișnuit pentru Samsung.

Stiri

Samsung se află lângă Apple în indicele de satisfacție a clienților în SUA

Apple este cel mai mare concurent Samsung, iar produsele celor două companii sunt adesea comparate în majoritatea domeniilor. Anul acesta, producătorul de...

Galaxy F41 va fi lansat pe 8 octombrie, are o baterie de 6.000 mAh

S-a confirmat că Samsung Galaxy F41 va deveni oficial pe 8 octombrie. Telefonul va avea o baterie uriașă de 6.000 mAh și...

Visul Microsoft: un hard disk cât un dulap, cu piese de la Galaxy S20

Nu poți gândi la ceva mic atunci când ești mare. La evenimentul anual Microsoft Ignite (22 – 24 sept. 2020) pentru dezvoltatori,...

Samsung a lansat în România noile aspiratoare verticale Samsung Jet

Samsung Electronics a lansat în România noua linie de aspiratoare Samsung Jet fără cablu de alimentare. Noile produse sunt ușor de utilizat...

Master of Multitasking: Luxury Meets Productivity Power in Galaxy Z Fold 2

Fie că jonglăm cu cerințele de la locul de muncă și de viață la domiciliu, fie că ne ocupăm de respectarea termenelor...

Mai multe modele Fan Edition cu viitoarele telefoane premium Samsung

Samsung Galaxy S20 Fan Edition și-a făcut debutul mult-așteptat săptămâna trecută, oferind consumatorilor multe din caracteristici oferite de frații săi mai mari....

Samsung Link Cell – o celulă 5G pentru utilizare în clădiri

Samsung Electronics a prezentat o nouă celulă mică integrată de 5G mmWave pentru uz interior. Aceasta este parte a suitei complete de...