Acasă Stiri Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc la IFA 2017...

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc la IFA 2017 Berlin

Potrivit unor surse bine informate și apropiate de industria telefoniei mobile, Galaxy Note 8 va fi într-adevăr, lansat de Samsung la IFA 2017 în septembrie la Berlin.

Aceste noi informații contrazic știrile anterioare, cum că dispozitivul va fi lansat după jumătatea lunii august pentru a lua fața lui iPhone 8 de la Apple.

Cu toate acestea, sursa a confirmat faptul că gigantul sud-coreean Samsung ar putea dezvălui de fapt, unele detalii despre dispozitiv, înainte de acest eveniment.

Vă reamintim că IFA 2017 va avea loc la Berlin, în perioada 1- 6 septembrie.

În cazul în care Samsung va lansa, Galaxy Note 8 în timpul acestui eveniment, firma va susține fără îndoială, o conferință de presă mai înainte pentru a oferi vizitatorilor posibilitatea de a încerca noul dispozitiv.

De ani de zile, Samsung participă și lansează la manifestarea IFA de la Berlin, telefoane exponențiale din gama Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note în 2011, Galaxy Note II în 2012, Galaxy Note 3 în 2013, Samsung Galaxy Note 4 în 2014 au fost lansate la IFA Berlin. Samsung Galaxy Note 5 a fost lansat înainte de manifestarea de la IFA Berlin 2015, în New York.

Galaxy Note 7 a făcut excepție de la această regulă, deoarece Samsung si-a prezentat phablet-ul ca parte a unui eveniment secundar la data de 19 august 2016. Ce putem spune acum, este că această schimbare făcută în programul de lansare de anul trecut nu a fost cu noroc pentru Samsung, Galaxy Note 7 având problemele cunoscute acum de toată lumea, culminând cu oprirea fabricației acestui telefon.

Samsung are intenția să lanseze și Gear S4 la IFA Berlin, dar confirmarea faptului că Galaxy Note 8 va fi lansat la Berlin, face ca acest eveniment să fie capul de afiș.

Zvonurile ne spun ca Samsung face schimbări de design în Note 8, ceea ce înseamnă că vom vedea un ecran mai mare, mai înalt, sensibil la presiune. Este neconfirmat, dar ar putea fi un display de 6,3 inch sau 6,4 inch cu un raport de aspect 18,5: 9.

Display-iul Infinity, Android 7.1.1 Nougat, dual-camera la spate și S-pen vor fi prezente.

Organizatorii IFA Berlin au confirmat, de asemenea, că Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat oficial la aceasă manifestare.

 Începând cu ediția a 10-a din anul 1933, până la ediția a 16-a  din anul 1939, patronul manifestărilor de la IFA Berlin a fost un personaj de tristă amintire din conducere Germaniei naziste din acea vreme, ministrul propagandei din Reich, Dr. Josef Goebbels. 

Această nouă informație nu contrazice în totalitate zvonurile recente că produsul va fi lansat la sfârșitul lunii august. Într-adevăr, este posibil ca Note 8 să fie prezentat cu o zi sau două înainte de IFA, dar să fie lansat în timpul evenimentului din Germania.

Această practică este destul de comună în industria smartphone și nu este ceva neobișnuit pentru Samsung.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...