Acasă Stiri Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc la IFA 2017...

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc la IFA 2017 Berlin

Potrivit unor surse bine informate și apropiate de industria telefoniei mobile, Galaxy Note 8 va fi într-adevăr, lansat de Samsung la IFA 2017 în septembrie la Berlin.

Aceste noi informații contrazic știrile anterioare, cum că dispozitivul va fi lansat după jumătatea lunii august pentru a lua fața lui iPhone 8 de la Apple.

Cu toate acestea, sursa a confirmat faptul că gigantul sud-coreean Samsung ar putea dezvălui de fapt, unele detalii despre dispozitiv, înainte de acest eveniment.

Vă reamintim că IFA 2017 va avea loc la Berlin, în perioada 1- 6 septembrie.

În cazul în care Samsung va lansa, Galaxy Note 8 în timpul acestui eveniment, firma va susține fără îndoială, o conferință de presă mai înainte pentru a oferi vizitatorilor posibilitatea de a încerca noul dispozitiv.

De ani de zile, Samsung participă și lansează la manifestarea IFA de la Berlin, telefoane exponențiale din gama Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note în 2011, Galaxy Note II în 2012, Galaxy Note 3 în 2013, Samsung Galaxy Note 4 în 2014 au fost lansate la IFA Berlin. Samsung Galaxy Note 5 a fost lansat înainte de manifestarea de la IFA Berlin 2015, în New York.

Galaxy Note 7 a făcut excepție de la această regulă, deoarece Samsung si-a prezentat phablet-ul ca parte a unui eveniment secundar la data de 19 august 2016. Ce putem spune acum, este că această schimbare făcută în programul de lansare de anul trecut nu a fost cu noroc pentru Samsung, Galaxy Note 7 având problemele cunoscute acum de toată lumea, culminând cu oprirea fabricației acestui telefon.

Samsung are intenția să lanseze și Gear S4 la IFA Berlin, dar confirmarea faptului că Galaxy Note 8 va fi lansat la Berlin, face ca acest eveniment să fie capul de afiș.

Zvonurile ne spun ca Samsung face schimbări de design în Note 8, ceea ce înseamnă că vom vedea un ecran mai mare, mai înalt, sensibil la presiune. Este neconfirmat, dar ar putea fi un display de 6,3 inch sau 6,4 inch cu un raport de aspect 18,5: 9.

Display-iul Infinity, Android 7.1.1 Nougat, dual-camera la spate și S-pen vor fi prezente.

Organizatorii IFA Berlin au confirmat, de asemenea, că Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat oficial la aceasă manifestare.

 Începând cu ediția a 10-a din anul 1933, până la ediția a 16-a  din anul 1939, patronul manifestărilor de la IFA Berlin a fost un personaj de tristă amintire din conducere Germaniei naziste din acea vreme, ministrul propagandei din Reich, Dr. Josef Goebbels. 

Această nouă informație nu contrazice în totalitate zvonurile recente că produsul va fi lansat la sfârșitul lunii august. Într-adevăr, este posibil ca Note 8 să fie prezentat cu o zi sau două înainte de IFA, dar să fie lansat în timpul evenimentului din Germania.

Această practică este destul de comună în industria smartphone și nu este ceva neobișnuit pentru Samsung.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...