Acasă Stiri Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc la IFA 2017...

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc la IFA 2017 Berlin

Potrivit unor surse bine informate și apropiate de industria telefoniei mobile, Galaxy Note 8 va fi într-adevăr, lansat de Samsung la IFA 2017 în septembrie la Berlin.

Aceste noi informații contrazic știrile anterioare, cum că dispozitivul va fi lansat după jumătatea lunii august pentru a lua fața lui iPhone 8 de la Apple.

Cu toate acestea, sursa a confirmat faptul că gigantul sud-coreean Samsung ar putea dezvălui de fapt, unele detalii despre dispozitiv, înainte de acest eveniment.

Vă reamintim că IFA 2017 va avea loc la Berlin, în perioada 1- 6 septembrie.

În cazul în care Samsung va lansa, Galaxy Note 8 în timpul acestui eveniment, firma va susține fără îndoială, o conferință de presă mai înainte pentru a oferi vizitatorilor posibilitatea de a încerca noul dispozitiv.

De ani de zile, Samsung participă și lansează la manifestarea IFA de la Berlin, telefoane exponențiale din gama Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note în 2011, Galaxy Note II în 2012, Galaxy Note 3 în 2013, Samsung Galaxy Note 4 în 2014 au fost lansate la IFA Berlin. Samsung Galaxy Note 5 a fost lansat înainte de manifestarea de la IFA Berlin 2015, în New York.

Galaxy Note 7 a făcut excepție de la această regulă, deoarece Samsung si-a prezentat phablet-ul ca parte a unui eveniment secundar la data de 19 august 2016. Ce putem spune acum, este că această schimbare făcută în programul de lansare de anul trecut nu a fost cu noroc pentru Samsung, Galaxy Note 7 având problemele cunoscute acum de toată lumea, culminând cu oprirea fabricației acestui telefon.

Samsung are intenția să lanseze și Gear S4 la IFA Berlin, dar confirmarea faptului că Galaxy Note 8 va fi lansat la Berlin, face ca acest eveniment să fie capul de afiș.

Zvonurile ne spun ca Samsung face schimbări de design în Note 8, ceea ce înseamnă că vom vedea un ecran mai mare, mai înalt, sensibil la presiune. Este neconfirmat, dar ar putea fi un display de 6,3 inch sau 6,4 inch cu un raport de aspect 18,5: 9.

Display-iul Infinity, Android 7.1.1 Nougat, dual-camera la spate și S-pen vor fi prezente.

Organizatorii IFA Berlin au confirmat, de asemenea, că Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat oficial la aceasă manifestare.

 Începând cu ediția a 10-a din anul 1933, până la ediția a 16-a  din anul 1939, patronul manifestărilor de la IFA Berlin a fost un personaj de tristă amintire din conducere Germaniei naziste din acea vreme, ministrul propagandei din Reich, Dr. Josef Goebbels. 

Această nouă informație nu contrazice în totalitate zvonurile recente că produsul va fi lansat la sfârșitul lunii august. Într-adevăr, este posibil ca Note 8 să fie prezentat cu o zi sau două înainte de IFA, dar să fie lansat în timpul evenimentului din Germania.

Această practică este destul de comună în industria smartphone și nu este ceva neobișnuit pentru Samsung.

Stiri

Samsung și Tesla lucrează la un cip de 5nm foarte interesant

Samsung vrea să domine piața globală a semiconductorilor. Compania a investit foarte mult în facilitățile sale chiar din acest motiv. De asemenea,...

Galaxy Xcover 5 a fost depistat pe site-ul de referință Geekbench

Samsung lucrează la un alt smartphone robust din gama Galaxy Xcover. Am scris despre Galaxy Xcover 5 în urmă cu aproximativ două...

Samsung Display are un nou ecran OLED pentru smartphone-uri

Samsung Display Co. este cel mai important producător de afișaje din Coreea de Sud. Subsidiara Samsung a declarat ieri că a dezvoltat...

Seria Galaxy S8 primește actualizarea de securitate din ianuarie 2021

Actualizarea de securitate din ianuarie 2021 a început acum să ajungă anumite variante de Galaxy S8 și Galaxy S8+. Seria Galaxy S8...

Galaxy Tab S7 și Tab S7+ actualizate la interfața One UI 3.1

Samsung Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt dotate cu o gamă versatilă de caracteristici de productivitate și conectivitate. În acest fel...

Procesoarele Samsung Exynos cu GPU AMD ar putea ajunge anul acesta

Samsung a anunțat recent că procesoarele sale de vârf Exynos, de generație următoare, vor avea GPU AMD. Aceste viitoare procesoare Samsung Exynos...

Galaxy Tab A 10.1 (2021), o altă tabletă Samsung mid-range în lucru

Recent am scris și am publicat fotografii cu designul și detalii despre tableta Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2021). Acum, am primit...