Șeful IFA dorește ca Samsung Galaxy Note 8 să fie lansat la Berlin

1536
După lansarea impresionantă a lui Samsung Galaxy S8 și S8+ în New York și Londra luna trecută, seful IFA vrea ca Samsung Electronics să lanseze Galaxy Note 8 în Germania la Berlin. Vorbind la o conferință de presă de la Lisabona, Portugalia, directorul executiv al IFA Jens Heithecker, a declarat că show-ul anual ar fi un loc foarte bun pentru Samsung să-și prezinte viitorul său phablet. În mod tradițional, Samsung Electronics dezvăluie în luna septembrie, în fiecare an, gama sa de galaxii inteligente (inclusiv Galaxy Note 4) la IFA Berlin. Cu toate acestea, Samsung a lansat telefoanele sale de înaltă calitate, Galaxy Note 5 și nobilul Samsung Galaxy Note 7 la evenimentele din luna august de la New York. Șeful IFA dorește ca Samsung să revină la expoziția comercială din Germania pentru lansarea lui Samsung Galaxy Note 8.

 IFA Berlin este una dintre cele mai vechi expoziții industriale din Germania, o expoziție de electronice destinată consumatorilor individuali. Prima ediție a avut loc în anul 1924, astăzi este una dintre cele mai importante târguri de comerț din lume și cel mai mare din Europa. 238.000 de vizitatori și 1.823 de expozanți au participat la IFA Berlin 2016. 

Jens Heithecker a mai spus că Samsung va avea cea mai mare prezență la IFA în acest an, dar nu se știe dacă Galaxy Note 8 va face parte din gama de produse de consum din cadrul expoziției, sau Samsung va veni cu o grămadă de mașini de spălat noi și televizoare inteligente. Oriunde va fi lansarea Galaxy Nota 8 este de așteptat să aibă același design ca și extravagantul Galaxy S8+, cu o posibilă introducere a unei configurații cu două camere și posibilitatea de scanare a amprentelor sub ecranul de sticlă.
VIAPhoneArena