Noi informații apărute în presă susțin că numele viitorului Samsung Galaxy Note 8 va fi Baikal.

Informația a fost făcută publică de un tipster – numit Ice Univers – pe Twitter. Din păcate, nimic altceva nu este cunoscut în prezent despre acest receptor, și nu există nici o confirmare oficială față de ceia ce a fost dezvăluit până în prezent.

Samsung a confirmat recent că nu renunță la seria Galaxy Note chiar și după retragerea de pe piață a lui Galaxy Note 7, în urma problemelor cu bateria.

Următorul smartphone gigant de la Samsung, demn de categoria phablet, știm că este momentan în faza de dezvoltare sub numele de cod Baikal.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Baikal, este situat în sudul Siberiei și este considerat cel mai adânc lac din lume 1637 metri. Are suprafața mai mare ca a Belgiei și deține 10% din rezervele de apă dulce ale lumii. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a atins fundul lacului la bordul unui submarin în anul 2009.[/vc_message]

Samsung Galaxy Note 8 este de așteptat să facilitate un afișaj 4K (pentru o mai bună experiență VR) și un asistent virtual AI, Bixby. Conform unor relatări din presă, Samsung va avea ca sursă pentru bateriile dispozitivului pe LG Electronics.

În acest moment nu avem detalii cu privire la specificațiile tehnice, cu atât mai puțin să știm posibila dată de lansare a lui Samsung Galaxy Note 8.

Tot ce știm este că Galaxy Note 8 este în faza de dezvoltare, cu un nume de cod vehiculat pentru proiect ca „Baikal”.

Poate fi o metaforă a lui Samsung numele de cod Baikal (fiind în Siberia lacul este foarte rece, iarna ghiața atinge și 2 metri grosime), Galaxy Note 8, este foarte rece și nu se va încălzi niciodată!

De obicei numele de cod de multe ori nu spune nimic și nu are nici o asemănare cu viitorul produs. Este o stratagemă a companiilor de a ține lucrurile sub cheie.

Vom lua știrea ca un zvon, dar vom continua să vă ținem la curent cu orice noutate apare despre acest subiect.