Acasă Stiri Galaxy Note 8, cum rezolvăm unele setări pentru ecran, baterie și stocare?

Galaxy Note 8, cum rezolvăm unele setări pentru ecran, baterie și stocare?

Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri, dar și cel mai avansat telefon din acest moment. Dar, există ceva ce nu vă place la acest smartphone? Ceva de care să nu fiți mulțumiți? Nu credem.

Totuși la baterie, la ecran, la stocare sau personalizarea telefonului primii utilizatori pot întâmpina uneori mici probleme, inerente de altfel atunci când au un nou telefon. Simțim că unele caracteristici nu sunt la capacitate maximă. Aici vă oferim soluții la cele mai frecvente astfel de inconveniente. Unii utilizatori au avut probleme pur și simplu din necunoaștere felului cum unele setări trebuie făcute corect!

Samsung Galaxy Note 8 este acum disponibil pentru toată lumea: oferă un Infinity Display uluitor, puțin mai mare decât S8+, super elegant cu margini fine, și mai ales un stylus ce distinge această gamă. Dar dacă aveți unele mici probleme? De de stocare, de acumulator, de ecran?

Acum și aici vă ajutăm să rezolvați toate acestea.

Ecranul lui Galaxy Note 8 are o nuanță neplăcută.

Ecranul lui Galaxy Note 8 are o nuanță care nu vă place. Ca și în cazul lansării lui Galaxy S8, unii utilizatori se plâng de colorimetria imensului ecran AMOLED numit Infinity Display. Samsung a reușit repede să remedieze problema printr-o actualizare. Deci, indiferent dacă sunteți pe un Galaxy S8 sau un Galaxy Note 8, puteți schimba ușor nuanța ecranului. Sau să „scoateți” acea nuanță care nu vă place – se numește setarea temperaturii. Pentru a o schimba: accesați Setări > Ecran > Mod ecran.

Alegeți între cele patru temperaturi posibile cea care pare mai neutră.

Dacă nu sunteți mulțumit, aveți posibilitatea să ajustați manual nivelul de verde, albastru și roșu pentru a obține un rezultat pe gustul dumneavoastră.

Bateria Galaxy Note 8 nu durează destul de mult.

Vom bate la o ușă deschisă: autonomia telefoanelor inteligente este în general insuficientă. Și, deși Galaxy este un telefon extraordinar din toate punctele de vedere, el nu face excepție în problema acumulatorului. Vă oferim câteva sfaturi pentru a limita consumul de energie și, prin urmare, pentru a câștiga câteva ore de autonomie suplimentară.

Utilizați imagini de fundal negre sau mai întunecate: acest lucru este legat de tehnologia ecranului AMOLED. Numai pixelii culorilor deschise consumă energie electrică. Cu cât imaginile de fundal sunt mai deschise, cu atât este mai mare impactul ecranului asupra bateriei.

Identificați aplicațiile mari consumatoare de energie. În meniul Întreținere dispozitiv veți putea consulta o listă de aplicații și impactul acestora asupra autonomiei. Pur și simplu eliminați sau închideți cele mai „lacome” aplicații atunci când nu le utilizați! Opriți Bluetooth și Wi-Fi atunci când nu le folosiți! Acestea pot, de asemenea, consuma mult din puterea acumulatorului.

Utilizați modul de economisire a energiei: Acest mod limitează aplicațiile care rulează în fundal și prezintă mai multe caracteristici care protejează o baterie. Este uneori mai bine să activați acest mod chiar și atunci când bateria este plină pentru a ține mai mult.

Galaxy Note 8 nu mai are suficient spațiu de stocare liber.

Se poate întâmpla să fiți foarte înghesuit cu spațiul de stocare intern de 64 GB din Note 8. Acest lucru duce la diferite mesaje de eroare – devine imposibilă în mod deosebit instalarea aplicațiilor sau fotografierea. Iată soluțiile:

Ștergeți unele aplicații: veți putea să le descărcați din nou din Magazin Play.

Accesați meniul Întreținere dispozitiv: veți găsi o secțiune de stocare care vă va sugera să curățați fișierele inutile.

Vă sfătuim să vă cumpărați un card microSD. Este arma secretă a acestui smartphone, puteți instala un card microSD cu o capacitate de până la 256GB. Rezolvați toate problemele de memorie. Este ideal pentru transferul de fotografii și videoclipuri!

Micro SD, Secure Digital, este un tip de card de memorie foarte răspândit. Anul acesta la IFA Berlin, SanDisk a prezentat primul card microSD de 400 GB. Cardul face parte din clasa 10 şi oferă viteze de transfer de până la 100 MB/s. Ar trebui să transfere 4 GB de fotografii în doar 1 minut.

Cum puteți personaliza Galaxy Note 8?

Ați cumpărat un Galaxy Note 8 la care nu vă place ce aveți pe ecran? Există multe modalități de a personaliza ecranul smartphone-ului. Puteți schimba imaginile de fundal și aspectul icoanelor! Este marele avantaj al sistemului de operare Android în această privință.

Pentru a schimba tema și imaginea de fundal, mergeți pur și simplu la Setări și alegeți Imagini de fundal și teme. Descărcați un nou Lansator din Magazin Play. Este noua „aplicație” sau prezentare care va apărea atunci când reveniți la ecranul inițial. De acolo, veți putea personaliza telefonul în funcție de gusturile dvs.

 

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...