Galaxy Note 8 ar putea veni la vânzare din 15 septembrie în Europa

1157

Nu a trecut mult timp de la anunțarea prezentării phablet-ului Note 8 în data de 23 august la New York, acum o informație care vine din Italia ne anunță că Samsung Galaxy Note 8 ar putea veni din 15 septembrie la vânzare în Europa.

Samsung va prezenta în cele din urmă Galaxy Note 8 în Statele Unite, cu câteva zile înainte de IFA 2017 Berlin, unde va fi de asemenea prezent și poate da piept cu potențialii săi concurenți.

Site-ul italian HDBlog susține că Galaxy Note 8 va fi la vânzare în Italia, și, prin urmare, în Europa, începând cu 15 septembrie.

Conform informațiilor de la HDBlog.it, se pare că putem cumpăra Galaxy Note 8 la un preț de minim 999 €. Este un preț mai mare decât ne așteptam, explicația vine prin prezența stației DEX, livrate cu noul smartphone, stație care îl va transforma pe Note 8 într-un desktop.

HDBlog este unul dintre cele mai importante site-uri în peisajul mass-media digital din Italia. HDBlog pune la dispoziția cititorilor săi zilnic un conținut actualizat în timp real despre tehnologiile de ultimă oră prin știri, videoclipuri și puncte de vedere a unor experți din acest domeniu.

Acest accesoriu „impus“ la vânzare cu telefonul, stația DEX, transformă pe Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ într-un calculator de birou simplu și eficient, vă permite să conectați telefonul la un monitor, tastatură și mouse (prin USB sau Bluetooth).

Aceeași stație a fost disponibilă pentru pre-comandă cu Galaxy S8+ în Corea de Sud.

Sperăm că informația este corectă, sigur urmează să fie confirmată, pentru că nu este prima dată când auzim despre o dată de lansare la vânzare pentru 15 septembrie, cu o perioadă de pre-comandă de două săptămâni.

Totul are sens, dar așteptăm și o confirmare oficială.

Există mai multe zvonuri care au circulat până acum despre acest Samsung Galaxy Note 8, care prin dotările de ultimă oră și performanțele de care va fi capabil are sarcina de a face oamenii să uite de problemele avute de Samsung, anul trecut cu Galaxy Note 7.

Despre Galaxy Note 8 știm că va avea un ecran Super AMOLED de 6.3 inch, cu o rezoluție de 2960×1440 pixeli și un raport de 18.5: 9. Va avea un procesor Exynos 8895 cu 6GB de RAM și 64 GB de memorie extensibilă și o cameră dublă la spate de 12MP cu deschidere f / 1.7. O greutate între 150 – 160 grame și o grosime de 8.5mm.

Vor fi patru culori pentru Galaxy Note 8, Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey și Deep Sea Blue.

Cu toate acestea, vom aștepta până la 23 august pentru a avea confirmarea prețului și caracteristicilor smartphone-ului, și dacă Samsung într-adevăr va impune soluția sa DEX ca să fie obligatoriu cumpărată.

SURSĂHDBlog