Acasă Stiri Galaxy Note 9, posibil cu un cititor de amprente încorporat sub ecran

Galaxy Note 9, posibil cu un cititor de amprente încorporat sub ecran

Samsung face mari progrese în producerea unui cititor de amprente încorporat sub ecranul telefonului, este posibil să vedem acest scaner de amprente pe Samsung Galaxy Note 9.

Datorită afișajului Infinity utilizat pe Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ și Galaxy Note 8, nu există loc pentru un scaner de amprentă pe față la aceste modele. Producătorul a încercat să includă cititorul biometric sub ecran, însă tehnologia era prea complexă pentru a face acest lucru. În schimb, scanerul de amprentă digitală a fost amplasat în apropierea camerei cu vedere spre spate, pe toate cele trei modele.

Samsung abia a ajuns să vândă smartphone-ul Galaxy Note 8 și deja există previziuni despre succesorul acestui telefon. Se crede că senzorul de amprentă de pe Galaxy Note 9 va rezolva o problemă care a deranjat mai mulți proprietari de Galaxy S8, Galaxy S8+ și Note 8.

Următorul telefon Samsung Galaxy Note 9 poate avea o caracteristică cheie la care Apple a trebuit să renunțe pentru iPhone X, senzor de amprente încorporat în ecran.

În ciuda recentelor știri care afirmă că producătorii Android se concentrează acum pe recunoașterea facială în loc de un scaner de amprente încorporat, Samsung nu renunță să pună scanerul sub sticla frontală a telefoanelor sale.

Analistul KGI Securities Ming-Chi Kuo prezice că senzorul de amprentă digitală a lui Samsung Galaxy Note 9 va fi integrat în afișaj. Kuo este cel mai cunoscut analist al produsele Apple, dar și cunoaște foarte bine mersul și trendul industriei de telefonie mobilă din Asia și din lume. Analistul KGI Securities a prezis încă din luna august că Samsung Galaxy Note 9 va fi primul telefon al lui Samsung care va folosi un scaner de amprente digitale încorporat sub ecran.

Senzorul optic de amprentă ar permite utilizatorilor să deblocheze dispozitivul prin plasarea degetului pe o anumită zonă a ecranului. Această funcționalitate a fost pronosticată și pentru Galaxy Note 8, dar Samsung a decis să nu o implementeze deoarece tehnologia nu era bine pusă la punct.

Analistul Ming-Chi Kuo a mai adaugă că există patru companii care încearcă să obțină contractul de la Samsung pentru un scaner de amprente sub sticlă. Cele patru firme sunt Synaptics (furnizor Apple, puțin probabil să fie luat în considerare de Samsung) BeyondEyes, filiala Samsung LSI și Egis. În timp ce Egis furnizează pentru Samsung scanere de amprente standard, BeyondEyes și Samsung LSI au trecut deja probelor în fața lui Samsung. Cele două firme sunt considerate a fi principalii candidați pentru furnizarea acestei tehnologii către Samsung, aceștea au trimis deja eșantioane din produsele lor firmei Samsung.

Un senzor optic de amprente este cu siguranță o caracteristică lui Galaxy Note 9 care ne așteptăm să o vedem atunci când este lansat în a doua jumătate a anului 2018.

Stiri

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...

Galaxy A12 și Galaxy A02s prezentate, vor fi la vânzare în ianuarie 2021

Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane bugetare care aparțin liniei Galaxy A 2021. Este vorba despre Galaxy A12 și Galaxy A02s,...

Samsung nu va lansa pe Galaxy Z Flip 2 la următorul eveniment Unpacked

Nu au existat prea multe zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2. Era de așteptat ca gigantul tech să lanseze acest...

Un viitor smartphone Samsung Galaxy Note rulabil dotat cu S Pen

Smartphone-ul rulabil pare a fi noua tendință pentru 2021. Diverși producători au anunțat că au în curs de dezvoltare un astfel de...

Samsung va beneficia din nou din furnizarea de ecrane OLED pentru Apple

Samsung a fost ales, alături de LG Electronics și BOE, pentru a furniza ecrane OLED pentru Apple. Majoritatea ecranelor și în special...

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...