Galaxy Note 9, dezvăluit din greșeală de Samsung într-un videoclip

6059

Samsung Noua Zeelandă a publicat din greșeală prezentarea video a lui Galaxy Note 9 pe YouTube. Putem vedea în detaliu smartphone-ul, spațiul de stocare disponibil și noul S-Pen. Este clar o lansare accidentală, deoarece nu există nici măcar un nume adecvat pentru videoclipul de pe YouTube. Această scurgere video confirmă designul său foarte apropiat de Galaxy Note 8.

Așa cum era de așteptat, Samsung se concentrează pe stiloul S Pen auriu / galben, care va însoți versiunea albastră a telefonului. De asemenea, videoclipul ne arată că există 512 GB pe Galaxy Note 9, dar interesant este că telefonul suportă și carduri microSD de până la 512 GB, astfel încât utilizatorii să aibă până la 1 Terabyte de spațiu total de stocare pe dispozitiv. La începutul acestui an, Samsung Galaxy S9 a introdus oficial suport pentru carduri de 400 GB, iar stocarea este în mod evident o parte importantă a marketingului Samsung pentru cel mai nou model.

Rămâne de văzut dacă modelul de 512 GB va avea 8 GB de memorie RAM, deși probabil că nu este cazul. De asemenea, nu există nicio mențiune despre conectivitatea Bluetooth pentru S Pen, videoclipul ne indică doar capacitatea stilului de a scrie pe afișaj chiar și atunci când telefonul este blocat.

Salutați super-puterile„, anunță Samsung pe site-ul său oficial din Noua Zeelandă. Rapid reperat de celebrul Evan Blass de la Venture Beat, videoclipul a fost șters în noaptea de joi spre vineri. „Am dezvăluit cel mai puternic smartphone de până acum„, s-a lăudat Samsung în clipul video. „Fii unul dintre primii care îl experimentează„, a spus Samsung.

Samsung a scos videoclipul de pe canalul de YouTube, dar acesta a fost descarcat în timp util și îl puteți vedea mai jos:

Barclays Center este o sală de sport multifuncțională situată în Brooklyn, New York, inaugurată în 2012. Face parte dintr-un proiect de complexe sportive, de afaceri și rezidențiale numit Atlantic Yards. Pentru publicitate poartă numele companiei Barclays. Are o capacitate de 17,732 de locuri pentru baschet, 15,795 pentru hochei, 17,000 pentru concerte și 16.000 pentru box și wrestling.

Galaxy Note 9 va fi prezentat oficial joi, 9 august 2018, la New York la Barclays Center. Disponibil deja la precomandă pe site-ul american Samsung, numele „Note 9” nu este folosit pe pagina de precomandă, Samsung folosind termenul „următorul Galaxy”. Galaxy Note 9 va fi comercializat din 24 august 2018.

Suntem doar la șase zile de la anunțul oficial pentru Galaxy Note 9, așa că nu va dura mult până când vom ști totul despre el.

SURSĂSamMobile