Acasă Stiri Viitorul smartphone Galaxy Note 9 are numele codificat "Crown"

Viitorul smartphone Galaxy Note 9 are numele codificat „Crown”

Potrivit unor zvonuri proaspete, Samsung a început deja dezvoltarea lui Galaxy Note 9, care este numit codificat „Crown” și conform scenariului obișnuit de acum, este așteptat să sosească la sfârșitul verii lui 2018, posibil la jumătatea lunii august.

După Samsung Galaxy Note 8, care se odihnește confortabil în buzunarele a milioane de utilizatori, este natural și logic ca Samsung să-și planifice cu atenție următoarele mișcări. În afară de viitoarele Galaxy S9 și S9+, Samsung Galaxy Note 9 se află deja pe planșa de desen.

Producătorii de smartphone-uri denumesc adesea prototipul de dezvoltare al produselor lor emblematice cu nume de cod unic, nume care are conotații de caracteristici ale smartphone-urilor. Samsung a numit proiectul pilot pentru Galaxy Note 8 ca fiind „Baikal„, unul dintre cele mai mari lacuri din lume aflat în Rusia, sugerând afișajul de mari dimensiuni a phablet-ului, un dispozitiv între un telefon și tabletă.

Numele de cod, nu oferă nici o sugestie despre dispozitiv și este o regulă ca viitoarele telefoane aflate încă în faza de proiectare să primească nume codificate. Dar, fanii sunt mulțumiți de faptul că Samsung a început să-și planifice pașii următori pentru gama sa de succes Galaxy Note.

Această scurgere provine din publicațiile din Coreea de Sud care citează un furnizor de componente al lui Samsung, care susține că gigantul tehnic va primi componente hardware pentru un prototip al telefonului Galaxy Note 9 la începutul anului 2018:

Vom începe să furnizăm componente pentru o producție pilot (Galaxy Note 9) în primul trimestru al anului viitor„. Declarația acestui furnizor a fost făcută publică de ziarul local de știri The Bell.

Galaxy Note 9 este o variantă mult mai rafinată a lui Galaxy Note 8. Ar trebui să aibă același Display Infinity de 6,3 inch, iar Samsung își concentreaza atenția asupra îmbunătățirii camerelor foto duale și a arhicunoscutului S Pen. În special, este de așteptat ca Note 9 să vină cu un scaner de amprente încorporat sub afișaj, dar, va trebui să mai așteptăm destul de mult timp să vedem acest lucru.

Analiștii se așteaptă ca Galaxy Note 9, pe de alta parte, să impacheteze urmatorul procesor Snapdragon 845 în unele regiuni (Statele Unite și China).

Crown – coroana este o formă simbolică tradițională a autorității unui monarh. Este confecționată din metal nobil și împodobită cu pietre prețioase. În Anglia au fost mai multe coroane regale în decursul timpului. Coroana statului imperial, realizată în 1937 pentru regele George VI, are 2.868 diamante, 273 perle, 17 safire, 11 smaralde si 5 rubine.

Numele codificat al modelului de generație următoare se spune că face aluzie la obiectivul Samsung de a fi purtătorul de coroană (Crown) în sectorul smartphone-urilor de dimensiuni mari.

 

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...