Acasă Stiri Viitorul smartphone Galaxy Note 9 are numele codificat "Crown"

Viitorul smartphone Galaxy Note 9 are numele codificat „Crown”

Potrivit unor zvonuri proaspete, Samsung a început deja dezvoltarea lui Galaxy Note 9, care este numit codificat „Crown” și conform scenariului obișnuit de acum, este așteptat să sosească la sfârșitul verii lui 2018, posibil la jumătatea lunii august.

După Samsung Galaxy Note 8, care se odihnește confortabil în buzunarele a milioane de utilizatori, este natural și logic ca Samsung să-și planifice cu atenție următoarele mișcări. În afară de viitoarele Galaxy S9 și S9+, Samsung Galaxy Note 9 se află deja pe planșa de desen.

Producătorii de smartphone-uri denumesc adesea prototipul de dezvoltare al produselor lor emblematice cu nume de cod unic, nume care are conotații de caracteristici ale smartphone-urilor. Samsung a numit proiectul pilot pentru Galaxy Note 8 ca fiind „Baikal„, unul dintre cele mai mari lacuri din lume aflat în Rusia, sugerând afișajul de mari dimensiuni a phablet-ului, un dispozitiv între un telefon și tabletă.

Numele de cod, nu oferă nici o sugestie despre dispozitiv și este o regulă ca viitoarele telefoane aflate încă în faza de proiectare să primească nume codificate. Dar, fanii sunt mulțumiți de faptul că Samsung a început să-și planifice pașii următori pentru gama sa de succes Galaxy Note.

Această scurgere provine din publicațiile din Coreea de Sud care citează un furnizor de componente al lui Samsung, care susține că gigantul tehnic va primi componente hardware pentru un prototip al telefonului Galaxy Note 9 la începutul anului 2018:

Vom începe să furnizăm componente pentru o producție pilot (Galaxy Note 9) în primul trimestru al anului viitor„. Declarația acestui furnizor a fost făcută publică de ziarul local de știri The Bell.

Galaxy Note 9 este o variantă mult mai rafinată a lui Galaxy Note 8. Ar trebui să aibă același Display Infinity de 6,3 inch, iar Samsung își concentreaza atenția asupra îmbunătățirii camerelor foto duale și a arhicunoscutului S Pen. În special, este de așteptat ca Note 9 să vină cu un scaner de amprente încorporat sub afișaj, dar, va trebui să mai așteptăm destul de mult timp să vedem acest lucru.

Analiștii se așteaptă ca Galaxy Note 9, pe de alta parte, să impacheteze urmatorul procesor Snapdragon 845 în unele regiuni (Statele Unite și China).

Crown – coroana este o formă simbolică tradițională a autorității unui monarh. Este confecționată din metal nobil și împodobită cu pietre prețioase. În Anglia au fost mai multe coroane regale în decursul timpului. Coroana statului imperial, realizată în 1937 pentru regele George VI, are 2.868 diamante, 273 perle, 17 safire, 11 smaralde si 5 rubine.

Numele codificat al modelului de generație următoare se spune că face aluzie la obiectivul Samsung de a fi purtătorul de coroană (Crown) în sectorul smartphone-urilor de dimensiuni mari.

 

Stiri

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G disponibile în culori festive roșu și alb

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G sunt disponibile într-o pereche de culori noi în SUA începând de ieri. Note 20...

Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Recent am scris că Samsung va întrerupe seria Galaxy Note. Au fost mai multe informații în acest sens, dar se pare că...

Samsung ocupă o treime din piața globală a televizoarelor în Q3 2020

Samsung Electronics a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în al treilea trimestru din anul 2020. Conform companiei de...

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...