Acasă Stiri Lansarea lui Galaxy Note 9 se apropie, a fost certificat de FCC

Lansarea lui Galaxy Note 9 se apropie, a fost certificat de FCC

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 9 este iminentă! Phablet-ul tocmai a fost certificat de FCC (Federal Communications Commission), o autoritate americană de supraveghere. Certificarea comisiei americane confirmă zvonurile despre o lansare mai timpurie decât era preconizată a lui Galaxy Note 9.

Un smartphone Samsung neanunțat, cu numărul de model SM-N960F a trecut de FCC. Acesta trebuie să fie noul Galaxy Note 9, numărul său de model fiind în concordanță cu numărul de model al telefoanelor anterioare Galaxy Note (de exemplu, Note 8 de anul trecut a avut numărul de model SM-N950). Documentele FCC stipulează că dispozitivul utilizează un stylus, ceea ce face chiar mai mare probabilitatea ca SM-N960F să fie Galaxy Note 9.

Chiar dacă această trecere pe la FCC nu dezvăluie niciun element nou privind fișa tehnică sau designul acestuia, aceasta confirmă calendarul companiei Samsung pentru acest an. Conform celor mai recente știri, producătorul sud-coreean ar fi planificat să lanseze pilotul său mai devreme decât anii precedenți. Suntem destul de siguri că SM-N960F este o variantă internațională a lui Note 9, la fel cum SM-N950F a fost o versiune internațională a lui Galaxy Note 8.

În plus față de un SM-N960F, Federal Communications Commission menționează, de asemenea, un SM-N960X și un SM-N960F / DS. Acesta din urmă ar trebui să fie un Samsung Galaxy Note 9 dual SIM – din nou, o variantă internațională. În ceea ce privește modelul SM-N960X, probabil că este vorba de un Galaxy Note 9 pentru Asia. Spunem acest lucru în baza faptului Galaxy Note 8 (SM-N950X), poate fi găsit numai în Asia.

Asia este cel mai întins continent de pe Pământ și cel mai populat. Suprafața sa constituie 8,7% din suprafața totală a Terrei și 29,8% din uscatul acesteia. Populația Asiei reprezintă mai mult de 60% din întreaga populație a Globului. Din cele circa 7 miliarde de locuitori ai planetei, 4 miliarde trăiesc în Asia.

Anul trecut, Galaxy Note 8 a apărut pe site-ul FCC la data de 31 iulie 2018. Ca un memento, smartphone-ul a fost anunțat pe 23 august 2017, la un eveniment special dedicat lui în New York. Note 8 a fost apoi comercializat începând cu data de 15 septembrie 2017.

Trecerea de FCC este unul din ultimii pași înainte de lansarea și comercializarea unui smartphone. Note 9 a fost certificat cu mai mult de o lună înainte față de predecesorul său. Putem conta pe o prezentare oficială spre sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august. Ne amintim că ziarul sud-coreean The Korea Herald a declarat că prezentarea lui Note 9 va avea loc până la sfârșitul lunii iulie 2018.

În cele din urmă, prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 9 va avea loc la 9 august 2018 la New York, conform Bloomberg dar și a altor surse. Având în vedere programul companiei Samsung, ne putem aștepta la comercializare la sfârșitul lunii august. Numai să nu ne facă Samsung o surpriză!

Galaxy Note 9 nu va fi prea diferit de Note 8, dar există numeroase îmbunătățiri pe care smartphone-ul este de așteptat să le aducă, inclusiv o baterie mai mare, procesoare mai noi și mai rapide, probabil Snapdragon 845 pentru versiunea americană, camere de filmare mai bune și o experiență îmbunătățită S-Pen.

Conform celor mai recente scurgeri, Galaxy Note 9 este echipat cu un Infinity Display de 6,4 inch cu o rezoluție de 2960 × 1440 pixeli, Exynos 9810, cu 6 sau 8 GB de RAM, până la 512 GB de stocare internă și o baterie de 3.850 mAh.

Stiri

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...

Samsung Galaxy XCover 5 lansat, construit pentru medii dificile

Samsung a lansat noul Galaxy XCover 5, un dispozitiv robust, dar sofisticat, conceput pentru a face față sarcinilor solicitante. Satisfăcând nevoile unei...

Samsung primul loc în cota de piață în America Latină și EMEA în 2020

Samsung și-a extins și mai mult prezența pe piața de smartphone-uri din America Latină anul trecut. În acest fel compania și-a consolida...

Samsung Galaxy A32 4G cu afișaj AMOLED de 90Hz lansat în India

Samsung Galaxy A32 4G a fost lansat oficial în India. Acesta vine cu un afișaj Super AMOLED cu o crestătură în formă...

Samsung Galaxy S21 FE va fi cel mai ieftin model din seria Galaxy S21

Samsung a lansat Galaxy S20 Fan Edition, ca model entry-level din seria high-end Galaxy S20. Dispozitivul a fost echipat cu un afișaj...