Galaxy On7 Prime (2018) cu specificații actualizate disponibil în curând

1079

Seria Galaxy On a gamei medii de la Samsung este disponibilă pentru achiziționare în aproape orice regiune din lume. Același lucru se va întâmpla probabil și modelului Samsung Galaxy On7 Prime (2018), care nu a fost încă lansat oficial. Telefonul smartphone a fost recent văzut la GFXBench unde este listat împreună cu unele dintre specificațiile sale, care nu sunt prea impresionante.

Samsung este fără îndoială șeful industriei de telefonie mobilă. Gigantul sud-coreean domină segmentul telefoanelor emblematice, dar intenționează să-și mențină prezența foarte vizibilă și în categoria de mijloc. Asta explică de ce am văzut în ultima vreme o serie de modele mid-range ale firmei Samsung.

Pe baza informațiilor furnizate de platforma etalon de testare GFXBench, este clar că Galaxy On7 Prime (2018) este doar un mic upgrade față de precedentul Galaxy On7 Prime, cunoscut și ca Galaxy J7 Prime pe unele piețe.

Aparent, smartphone-ul Galaxy On7 Prime vine cu același ecran tactil de 5,5 inch cu rezoluție Full HD 1920 x 1080p și procesor Octa-core Exynos 7870 de 1,5GHz. Camera de 13 megapixeli orientată spre spate a rămas aceeași, cu diafragmă f / 1,9 și bliț LED, în timp ce în față are o cameră de 12MP f / 1,9, dar fără bliț LED. Modelul anterior are o cameră față de 8 MP în față. Cantitatea de memorie este de 3 GB de RAM și spațiu de stocare de 32 GB extensibil cu ajutorul unui card microSD până la 256 GB. Va exista și o variantă mai mare cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă.

Nu în ultimul rând, Samsung Galaxy On7 Prime (2018) va fi livrat cu Android 7.1.1 Nougat chiar din cutie. Deși modelul anterior a fost lansat cu Android Marshmallow la bord, Samsung a promis că o actualizare cu Nougat va fi lansată la un moment dat pentru acest model.

India este a doua piață de desfacere din lume pentru firmele producătoare de telefoane mobile. Mai multe firme au unități de producție în India, Samsung, Nokia, Xiaomi, Panasonic, Motorola, LG și altele. India are o populație de aproximativ 1.340.000.000 de locuitori.

Ultimele știri indică faptul că Samsung Galaxy On7 (2018) va fi lansat în India pe data de 17 ianuarie. Samsung a trimis oficial invitații reprezentanților media pentru evenimentul de lansare.

SURSĂPhoneArena