Galaxy Ring va avea o carcasă de încărcare pentru toate dimensiunile

126
Caracasa incarcare GalaxyRing
Sursă Foto: Ice Universe

Chiar dacă inelul Galaxy Ring este o apariție inedita în galaxia Samsung, despre el s-a scris mult mai puțin. Era și normal, nu are atâtea caracteristici și specificații ca un Fold, Flip sau un ceas inteligent. Totuși, până acum nu știam cum arată încărcătorul inelului Samsung.

Cunoscutul Univers de Ghiață (Ice Universe) a publicat ieri o imagine ce prezintă o carcasă cu un suport circular pentru ținerea și încărcarea inelului inteligent. Samsung a dezvăluit deja o serie de detalii despre Galaxy Ring înainte de lansarea acestuia la vânzare în acest an. Știm deja în câte dimensiuni va fi disponibil inelul și modul de livrare a acestuia de către Samsung.

La fel ca aproape la orice alt produs purtabil, Samsung va folosi o metodă de încărcare proprie pentru viitorul său Ring. Dar ce metodă de încărcare ar fi folosită, era în mare măsură un mister. Samsung ar fi putut folosi un cablu magnetic sau alt atașament, dar, se pare, a optat pentru o carcasă de încărcare pentru Galaxy Ring.

Imaginea publicată de Ice Universe prezintă o carcasă mică de plastic, albă, cu logo-ul Samsung în relief în față. La deschidere se vede la mijloc o secțiune circulară înălțată în care intră inelul. Aceasta folosește pinii de încărcare care erau clar vizibili când Samsung a arătat pentru prima dată Ring-ul.

Carcasa seamănă vag cu carcasele de încărcare pentru căștile Galaxy Buds ale companiei. Totuși, marginile carcasei par mai plate, iar plasticul mai strălucitor. În orice caz, inelul este plasat pe un suport circular în carcasă pentru a-l încărca și a-l menține pe loc. De asemenea, pare să existe un indicator luminos, un LED, pe acest suport pentru a confirma starea de încărcare. Cel mai probabil carcasa va fi disponibilă în mai multe culori.

Fiecare lumină LED este formată din trei cipuri separate, fiecare emițând una dintre culorile primare: roșu, verde și albastru. Combinând cele trei culori în diferite proporții, se poate obține aproape orice culoare din spectrul de culori.

Galaxy Ring va fi oferit în mai multe dimensiuni. Astfel suntem curioși să știm dacă secțiunea circulară din carcasă poate încărca toate dimensiunile de Galaxy Ring sau măcar jumătate dintre ele. Nu credem că trebuie cumpărată o carcasă separată pentru fiecare diametru al inelului. Sperăm că o singură carcasă este suficientă pentru toate dimensiunile de inel oferite de Samsung.

Oura, prin comparație, folosește un dock de încărcare care funcționează similar cu cel al lui Samsung, dar folosirea unei carcase pare convenabilă pentru călătorii. De asemenea, ar fi bine dacă ar exista o baterie în carcasă, astfel încât inelul, la fel ca și căștile, să poată fi încărcat din mers. Acestea fiind spuse, Samsung estimează durata de viață a bateriei de până la nouă zile pe Galaxy Ring. În acest fel carcasa nu trebuie să o aveți la voi zilnic.

Nu va trebui să așteptăm prea mult pentru mai multe informații despre inelul inteligent și chiar să îl avem pe deget. Samsung Galaxy Ring va fi lansat luna viitoare alături de Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 la Paris.