Galaxy Ring va fi compatibil cu alte telefoane Android, cu iPhone nu

174
Galaxy Ring work with my non-Samsung Android phone
Sursa foto: via trustedreviews.com

După ce a fost prezentat la CES Las Vegas 2024 și mai recent la la MWC 2024 Barcelona, inelul inteligent Samsung Galaxy Ring suscită tot mai mult interes. Samsung lucrează pentru a se asigura că inelul nu va fi compatibil doar cu telefoanele Galaxy ale companiei. Viitorul dispozitiv purtabil va fi compatibil cu alte dispozitive Android, a declarat Samsung la MWC.

Utilizatorii iOS, așa cum era de așteptat, probabil vor rata posibilitatea de a cupla pe Galaxy Ring la un Apple iPhone 15 Pro Max, sau la un alt iPhone. Cu toate acestea, sunt mai multe informații care sugerează că și Apple este interesat să își dezvolte propriul inel. La fel ca în cazul altor dispozitive noi, și dezvoltarea unui astfel de inel inteligent Apple poate dura ceva timp.

Recunoaștem provocarea iOS/Android. În cele din urmă, sperăm că dispozitivele noastre sunt de un asemenea calibru încât oamenii vor fi dispuși să schimbe”. A declarat pentru site-ul CNET, Hon Pak, VP Samsung care conduce echipa de sănătate digitală. Întrebat despre compatibilitatea cu dispozitivele Android, acesta a confirmat: „Acolo suntem. Și apoi dincolo? Cred că e de stabilit”, a mai spus Hon Pak, potrivit Trustedreviews.

TrustedReviews este o publicație web fondată în 2003 și are sediul la Londra, Marea Britanie. Este unul dintre cele mai importante site-uri de știri și recenzii despre produse electronice de larg consum, IT și informatică din UK.

Sursa a oferit, de asemenea, o mică perspectivă asupra greutății și dimensiunilor bateriilor din modelele Galaxy Ring. Cel mai mic model va avea o baterie de 14,5 mAh și cântărește puțin 2,3 grame. Modelul mare va avea o baterie de 21,5 mAh și va cântări 2,9 grame. Samsung consideră că durata de viață a bateriilor va fi de 5 – 9 zile în total.

Poate cel mai interesant este totuși sinergia cu Galaxy Watch. Samsung spune că purtarea atât a inelului, cât și a ceasului ar îmbunătăți calitatea datelor colectate. „Știm că, de exemplu, performanțele în privința monitorizării somnului vor crește atunci când ambele dispozitive sunt purtate”, a spus Pak.

Știm deja că NFC și Samsung Pay vor fi la bord, precum și monitorizarea ritmului cardiac 24/7. Nu va lipsi nici măsurarea nivelului de oxigen din sânge, ritmului cardiac, etapele și durata somnului și multe altele. Vor exista, de asemenea, urmărirea ciclului menstrual pentru femei, citirile temperaturii pielii, monitorizarea stresului și multe altele.

Prețul și data lansării încă urmează să fie confirmate de compania Samsung. Cu toate astea am paria pentru o lansare alături de Fold 6, Flip 6 și seria Galaxy Watch 7 în iulie la Paris.