Samsung a lansat Galaxy Ring, Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch Ultra

81
Galaxy Ring
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy Ring, Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch Ultra permit experiențe de sănătate noi și inteligente, făcând starea de bine de zi cu zi mai semnificativă. Aceste noi completări la portofoliul de purtabile sunt esențiale pentru viziunea Samsung pentru Galaxy AI de a îmbunătăți sănătatea digitală, oferind informații personalizate și experiențe de sănătate personalizate care permit o înțelegere mai cuprinzătoare a dvs. printr-o abordare holistică a bunăstării de zi cu zi.

Obținerea de informații precise, detaliate și avansate cu privire la sănătatea personală este un factor cheie în acest proces. Inovațiile acumulate de Samsung în ceea ce privește senzorii pe Galaxy Ring, Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch Ultra ajută la aducerea viziunii sale la viață. Galaxy Ring oferă o abordare directă a stării de bine, oferind monitorizarea sănătății, urmărirea și informații personalizate în timp ce sunt purtate confortabil cu un deget, chiar și în timp ce dormi.

Galaxy Watch 7 maximizează starea de bine de zi cu zi cu antrenamente personalizate împreună cu capabilități inteligente și preventive de monitorizare a sănătății. Galaxy Watch Ultra – cea mai nouă adăugare la gama Galaxy Watch – este cel mai capabil ceas inteligent Samsung de până acum. A fost conceput pentru realizări de nivel următor.

Galaxy Ring oferă o abordare simplă a bunăstării de zi cu zi, prezentând tehnologia de senzori dovedită de la Samsung în cea mai mică formă discretă și oferă informații care vă ajută să vă înțelegeți cu ușurință. Conceput pentru monitorizarea sănătății 24/7 Galaxy Ring cântărește de la 2,3 grame la 3,0 grame. Astfel asigură confort în timpul purtării prelungite. Designul său concav distinct adaugă o notă de stil, menținând în același timp durabilitatea.

Cu rezistența la apă 10ATM și finisajul Titanium Grad 5, puteți purta cu încredere Galaxy Ring oriunde, fără griji. Experimentați o utilizare continuă cu o durată de viață a bateriei de până la șapte zile  și beneficiați de o carcasă de încărcare special concepută, care dispune de iluminare LED estetică pentru a indica starea de încărcare. Rămâneți fidel stilului dvs. personal cu trei variante de culoare – Titanium Black, Titanium Silver și Titanium Gold, împreună cu un kit de mărime care vă ajută să găsiți potrivirea potrivită din nouă opțiuni de mărime.

Cu Galaxy Ring, vă puteți bucura de asistență non-stop care este personalizată în funcție de nevoile dvs. Toate datele și informațiile sunt integrate în Samsung Health pentru un acces fără probleme într-o singură platformă fără abonament. Începând cu somnul, fundamentul stării de bine, Galaxy Ring oferă cea mai bună analiză a somnului de la Samsung. Are un algoritm puternic de IA pentru somn pentru a vă ajuta să înțelegeți cu ușurință tiparele de somn și să vă construiți obiceiuri mai bune. Împreună cu Scorul de somn și analiza sforăitului, noile valori ale somnului, cum ar fi mișcarea în timpul somnului, latența somnului, frecvența cardiacă și respiratorie oferă o analiză detaliată și precisă a calității somnului. Cu Cycle Tracking vă puteți urmări mai bine ciclul menstrual prin monitorizarea temperaturii pielii peste noapte.

Perspectivele holistice și încurajarea motivațională oferite de Galaxy Ring vă permit să vă treziți împrospătat și gata să înfruntați ziua. Noul scor energetic, o funcție activată Galaxy AI, vă îmbunătățește conștientizarea modului în care sănătatea vă influențează viața de zi cu zi. Astfel puteți utiliza recomandări bazate pe starea fizică actuală pentru a vă concentra eforturile zilnice pe îmbunătățiri. Acest scor este calculat prin evaluarea condițiilor dumneavoastră fizice și mentale în baza a patru factori semnificativi. Somnul, Activitatea, Frecvența cardiacă în somn și Variabilitatea frecvenței cardiace în somn. În plus, puteți primi mesaje personalizate menite să vă îmbunătățească bunăstarea în toate domeniile călătoriei dvs. de sănătate, datorită Wellness Tips, care este condus de date complete și interese individuale.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy Ring acceptă, de asemenea, o monitorizare mai largă a stării de bine de zi cu zi, permițându-vă să fiți informat despre sănătatea inimii dvs. cu Alerta de ritm cardiac. Potrivit SamsungNewsroom, această caracteristică oferă notificări instantanee cu privire la frecvența cardiacă neobișnuit de ridicată sau scăzută în timp real prin aplicația Samsung Health.

Puteți obține detalii suplimentare despre frecvența cardiacă, inclusiv bătăile pe minut, ora de începere și durata timpului, cu Live Heart Rate Check. Galaxy Ring vă ajută, de asemenea, să mențineți un stil de viață activ și să rămâneți motivat cu urmărirea automată a mersului și alergării prin intermediul Auto Workout Detection și memento-uri zilnice de fitness cu Alerta inactivă. În plus, puteți face cu ușurință fotografii sau puteți anula alarma pe smartphone-urile Galaxy cu o ciupire dublă prin Gesturi și puteți găsi locația Galaxy Ring prin intermediul smartphone-ului Galaxy cu Find My Ring pe Samsung Find.

Galaxy Watch 7 este conceput pentru a vă ajuta să obțineți o înțelegere holistică a dvs. Galaxy Watch 7 vă motivează să creați zile mai sănătoase cu mai multe moduri de a susține starea de bine de zi cu zi. Puteți urmări cu exactitate peste 100 de antrenamente și puteți construi rutine combinând diferite exerciții cu rutina de antrenament pentru a vă atinge obiectivele. Cu Race puteți compara performanța actuală și cea din trecut în timp real pentru a urmări progresul și a menține motivația. Primiți o imagine completă a corpului și a fitness-ului cu Body Composition pentru o înțelegere cuprinzătoare a corpului dvs.

Pe lângă noul algoritm AI avansat pentru analiza somnului, Galaxy Watch 7 oferă caracteristica De Novo Apneea în somn. Caracteristica a fost autorizată de FDA oferind un instrument simplu și proactiv pentru a verifica semnele potențiale de apnee în somn. Primiți citiri și alerte în timp real pentru ritmuri cardiace anormal de ridicate sau scăzute cu monitorizarea ritmului cardiac. Puteți detecta ritmurile cardiace neregulate care sugerează fibrilația atrială (AFib) cu IHRN (Notificare de ritm cardiac neregulat). Astfel obțineți o înțelegere mai profundă a sănătății inimii dvs. cu Electrocardiograma și monitorizarea tensiunii arteriale.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Aceste monitorizări avansate și aprofundate și informații personalizate sunt posibile datorită celui mai inovator hardware Samsung de pe Galaxy Watch 7. Un senzor BioActive îmbunătățit oferă o precizie sporită dându-vă puterea să vă înțelegeți mai bine cu citiri cuprinzătoare. Pentru prima dată, Galaxy Watch7 vă permite să urmăriți în mod convenabil produsele finale de glicație avansată (AGEs) chiar de la încheietura mâinii, cu un indice AGEs. Puternic influențate de dietă și stilul de viață, AGE-urile reflectă procesul general de îmbătrânire biologică și oferă un indiciu al sănătății metabolice.

Echipat cu cel mai puternic cip din gama Galaxy Watch și, pentru prima dată, un procesor Exynos W1000. Asfel Watch 7 oferă o experiență purtabilă mai perfectă, cu un procesor 32 de trei ori mai rapid  și o eficiență energetică îmbunătățită cu 30% a procesorului aplicației. În plus, Galaxy Watch 7 este primul ceas inteligent Galaxy care dispune de un sistem GPS cu frecvență duală. Acesta poate urmări mai precis locația chiar și în medii urbane dense, permițându-vă să cuceriți oriunde v-ați afla.

Dispunând de designul emblematic tip cerc al Samsung, Galaxy Watch 7 vă permite să vă potriviți stilul personal cu noile curele de ceas. Galaxy Watch 7 oferă, de asemenea, experiențe mai intuitive și fără întreruperi între dispozitivele Galaxy conectate. Răspundeți fără efort la mesaje cu răspunsuri inteligente sugerate care sugerează răspunsuri adecvate analizând conversațiile anterioare prin Galaxy AI. Double Pinch Gestures controlează cu ușurință un Galaxy Watch și un smartphone Galaxy conectat chiar și atunci când aveți mâinile pline și pur și simplu utilizați Samsung Wallet all-in-one, de la plăți la accesarea ID-urilor digitale, pentru a face fiecare zi mai convenabilă.

Galaxy Watch7 va fi disponibil în două dimensiuni, 40 mm și 44 mm. Galaxy Watch 7 40 mm este disponibil în verde și crem, în timp ce Galaxy Watch7 44 mm este disponibil în verde și argintiu

Bazându-se pe baza caracteristicilor avansate de monitorizare a sănătății și a hardware-ului puternic de la Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra – cea mai nouă și mai puternică completare la portofoliul Galaxy Watch – deblochează în continuare experiențe de fitness îmbunătățite pentru realizări de nivelul următor, cu inteligență și capabilități supreme. Reluând moștenirea designului circular al Galaxy Watch, un nou design îmbunătățește protecția și completitatea vizuală, în timp ce un sistem Dynamic Lug pentru un confort sporit vă permite să fiți cea mai bună versiune a dvs. oriunde și oricând.

Capacitățile premium construite pentru o durabilitate extremă vă permit să depășiți limitele și să mergeți mai departe. Ceasul are o carcasă din titan de grad 4 și rezistență la apă de 10ATM. În plus, Galaxy Watch Ultra funcționează la o gamă mai largă de altitudini. De la 500 de metri sub nivelul mării la 9.000 de metri înălțime. Astfel puteți acea experiențe avansate de fitness, cum ar fi înotul în ocean până la ciclismul în medii extreme.

Urmăriți antrenamentele pe mai multe cursuri pentru un triatlon, de la înot la ciclism până la alergare, cu noua funcție Multi-sport. În plus, noul Functional Threshold Power (FTP) pentru ciclism măsoară cu precizie puterea maximă de ciclism în doar 4 minute cu valorile FTP alimentate de AI pentru a debloca întregul potențial pe baza indicatorilor unici pentru tine. Galaxy Watch Ultra oferă, de asemenea, o zonă HR personalizată avansată. Astfel vă puteți antrena la niveluri optime de intensitate în funcție de capacitățile dumneavoastră fizice.

Cu un buton rapid nou adăugat, puteți iniția și controla instantaneu antrenamentele. De asemenea, puteți mapa alte funcții pentru a se potrivi nevoilor dvs. În plus, puteți activa o sirenă de urgență pentru siguranță. După antrenament, verificați statisticile dintr-o privire cu cadranele de ceas dedicate pentru Galaxy Watch Ultra, care comută automat la Modul Noapte pentru o lizibilitate optimă în întuneric. În plus, cu o luminozitate maximă de 3.000 niți nu aveți probleme cu lizibilitatea chiar și în lumina soarelui. Pentru liniște sufletească în timpul aventurilor mai lungi, Galaxy Watch Ultra are o durată de viață a bateriei de până la 100 de ore în Economie de energie și 48 de ore în Economie de energie pentru exerciții. Galaxy Watch Ultra va fi disponibil într-o dimensiune de 47 mm în gri titan, alb titan și argintiu titan.

Ca întotdeauna, puterea ecosistemului Galaxy conectat al Samsung aduce beneficii și mai mari pentru a debloca și mai mult potențial. Puteți primi o analiză a sănătății mai perfectă și mai precisă dintr-o gamă mai largă de date purtând împreună Galaxy Watch și Galaxy Ring. Astfel îmbunătățiți precizia și acuratețea zi de zi până la noapte, în special pentru somn. În plus, purtați Galaxy Ring și mai mult atunci când este asociat cu Galaxy Watch. Astfel extindeți și mai mult durata de viață deja lungă a bateriei cu până la 30%.

Galaxy Ring, Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch Ultra vor fi disponibile pentru precomandă pe anumite piețe începând cu 10 iulie, cu disponibilitate generală începând cu 24 iulie.

Vom reveni zilele următoare cu toate caracteristicile și specificațiile la Galaxy Ring, Galaxy Watch 7 și Galaxy Ultra.