Acasă Stiri Noi culori pentru Galaxy S9 și S9+, Sunrise Gold și Burgundy Red

Noi culori pentru Galaxy S9 și S9+, Sunrise Gold și Burgundy Red

Samsung a anunțat două noi nuanațe de culoare pentru smartphone-urile Galaxy S9 și S9+, Sunrise Gold și Burgundy Red. Două culori vibrante se alătură familiei Galaxy, oferind cumpărătorilor mai multe opțiuni de personalizare. Lansate în februarie 2018, Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt de asemenea disponibile în Midnight Black, Titanium Gray, Blue Coral și Lilac Purple.

Oamenii doresc să-și poată exprima stilul și personalitatea prin tehnologia pe care o cumpără iar culoarea telefoanelor reprezintă o mare parte din această personalizare„, a spus Younghee Lee, vicepreședinte executiv al Samsung Electronics. „Noile ediții extind ofertele de culoare ale modelelor Galaxy S9 și S9+ cu stiluri vibrante care dau o senzație modernă și clasică” a continuat Younghee Lee.

Culoarea Sunrise Gold pentru Galaxy S9 și S9+ este prima nuanță care are o finisare lucioasă ca de satin, care învăluie smartphone-ul într-o lumină calmă și senină. Acest finisaj sofisticat a fost dezvoltat pentru a atrage atenția utilizatorilor prin aducerea unui design stilistic subtil și de ultimă modă pentru orice utilizator.

Culoarea Burgungy Red este una dintre cele mai adânci culori roșii disponibile, mai puțin lucioasă, cu un roșu mai dens, mai profund și un aspect contemporan și tradițional – perfect pentru utilizatorii care apreciază designul de lux.

Samsung afirmă că aceste culori vor fi disponibile momentan numai pe anumite piețe, dar se pare că nuanța roșie va fi, din nou, limitată numai la piețele din est. Este totuși posibil ca în final să vedem această culoare Burgundy Red peste tot în lume.

Culoarea roșie este culoarea cel mai des amintită de persoanele supuse unui experiment în timpul căruia li se cerea să aprecieze culoarea preferată. În China culoarea roșie înseamnă noroc și longevitate. În francmasonerie roșul este caracteristic sistemului gradelor înalte. În arta tradițională creștină, roșu era culoarea iubirii arzătoare.

  • Camera Reimaginată. Camerele foto de pe Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt noutățile și unul dintre punctele forte de pe noile telefoane. Construite cu un senzor Super Speed ​​Dual Pixel cu mare putere de procesare și memorie, pentru a realiza fotografii uimitoare de o calitate superioară, au capabilități Super Slow-mo. Camerele duale sunt foarte bune în lumină slabă și AR Emoji este acolo.
  • Divertisment aproape imoral. Telefoanele inteligente oferă experiențe de sunet premium cu difuzoare stereo reglate de AKG și suport pentru Dolby Atmos, oferind sunetului un efect de 360 ​​de grade.Distracția este la ia acasă cu Galaxy S9 și S9+.
  • Fundația Galaxy. Caracteristicile pe care utilizatorii au ajuns să le placă și să le aștepte sunt standard cu modelele Galaxy S9 și S9+, baza a fost pusă din timp pe modelele Galaxy. Scanarea irisului și a amprentelor digitale, capabilități de recunoaștere facială îmbunătățite prin tehnologia de învățare profundă și acum scanare inteligentă. Rezistența la apă și praf cu certificarea IP68 și capacități de încărcare rapidă și fără fir, toate acestea sunt cunoscute și așteptate de fanii telefoanelor Samsung Galaxy.

Culoarea Burgundy Red va fi disponibilă în Coreea de Sud și China începând cu luna mai. De asemenea, Sunrise Gold va fi disponibilă începând cu luna iunie pe următoarele piețe: Australia, Chile, Germania, Hong Kong, Coreea, Mexic, Rusia, Spania, Taiwan, Emiratele Arabe Unite și Vietnam.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....