Acasă Stiri Noi culori pentru Galaxy S9 și S9+, Sunrise Gold și Burgundy Red

Noi culori pentru Galaxy S9 și S9+, Sunrise Gold și Burgundy Red

Samsung a anunțat două noi nuanațe de culoare pentru smartphone-urile Galaxy S9 și S9+, Sunrise Gold și Burgundy Red. Două culori vibrante se alătură familiei Galaxy, oferind cumpărătorilor mai multe opțiuni de personalizare. Lansate în februarie 2018, Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt de asemenea disponibile în Midnight Black, Titanium Gray, Blue Coral și Lilac Purple.

Oamenii doresc să-și poată exprima stilul și personalitatea prin tehnologia pe care o cumpără iar culoarea telefoanelor reprezintă o mare parte din această personalizare„, a spus Younghee Lee, vicepreședinte executiv al Samsung Electronics. „Noile ediții extind ofertele de culoare ale modelelor Galaxy S9 și S9+ cu stiluri vibrante care dau o senzație modernă și clasică” a continuat Younghee Lee.

Culoarea Sunrise Gold pentru Galaxy S9 și S9+ este prima nuanță care are o finisare lucioasă ca de satin, care învăluie smartphone-ul într-o lumină calmă și senină. Acest finisaj sofisticat a fost dezvoltat pentru a atrage atenția utilizatorilor prin aducerea unui design stilistic subtil și de ultimă modă pentru orice utilizator.

Culoarea Burgungy Red este una dintre cele mai adânci culori roșii disponibile, mai puțin lucioasă, cu un roșu mai dens, mai profund și un aspect contemporan și tradițional – perfect pentru utilizatorii care apreciază designul de lux.

Samsung afirmă că aceste culori vor fi disponibile momentan numai pe anumite piețe, dar se pare că nuanța roșie va fi, din nou, limitată numai la piețele din est. Este totuși posibil ca în final să vedem această culoare Burgundy Red peste tot în lume.

Culoarea roșie este culoarea cel mai des amintită de persoanele supuse unui experiment în timpul căruia li se cerea să aprecieze culoarea preferată. În China culoarea roșie înseamnă noroc și longevitate. În francmasonerie roșul este caracteristic sistemului gradelor înalte. În arta tradițională creștină, roșu era culoarea iubirii arzătoare.

  • Camera Reimaginată. Camerele foto de pe Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt noutățile și unul dintre punctele forte de pe noile telefoane. Construite cu un senzor Super Speed ​​Dual Pixel cu mare putere de procesare și memorie, pentru a realiza fotografii uimitoare de o calitate superioară, au capabilități Super Slow-mo. Camerele duale sunt foarte bune în lumină slabă și AR Emoji este acolo.
  • Divertisment aproape imoral. Telefoanele inteligente oferă experiențe de sunet premium cu difuzoare stereo reglate de AKG și suport pentru Dolby Atmos, oferind sunetului un efect de 360 ​​de grade.Distracția este la ia acasă cu Galaxy S9 și S9+.
  • Fundația Galaxy. Caracteristicile pe care utilizatorii au ajuns să le placă și să le aștepte sunt standard cu modelele Galaxy S9 și S9+, baza a fost pusă din timp pe modelele Galaxy. Scanarea irisului și a amprentelor digitale, capabilități de recunoaștere facială îmbunătățite prin tehnologia de învățare profundă și acum scanare inteligentă. Rezistența la apă și praf cu certificarea IP68 și capacități de încărcare rapidă și fără fir, toate acestea sunt cunoscute și așteptate de fanii telefoanelor Samsung Galaxy.

Culoarea Burgundy Red va fi disponibilă în Coreea de Sud și China începând cu luna mai. De asemenea, Sunrise Gold va fi disponibilă începând cu luna iunie pe următoarele piețe: Australia, Chile, Germania, Hong Kong, Coreea, Mexic, Rusia, Spania, Taiwan, Emiratele Arabe Unite și Vietnam.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...