Galaxy S10 5G disponibil prin precomandă în Marea Britanie

803

Noile rețele 5G se extind mereu în tot mai multe țări. Samsung Electronics a anunțat acum că noul smartphone Galaxy S10 5G este disponibil pentru precomandă în Marea Britanie și va fi la vânzare din 7 iunie 2019. Momentan smartphone-ul Samsung este singurul disponibil pe piață pentru rețeaua 5G.

Inițial disponibil în rețelele de telefonie mobilă EE – Everything Everywhere și Vodafone, noul S10 5G va oferi utilizatorilor cel mai puternic set de caracteristici disponibil pe un dispozitiv Galaxy S. Cel mai important este capacitatea acestuia de a se conecta la rețeaua 5G de generație următoare. Recent Samsung a lansat acest smartphone și în Australia.

Samsung Galaxy S10 5G este mai bun, mai puternic și mai rapid

Următoarea generație de rețele 5G va schimba totul, modul în care ne conectăm și comunicăm, modul în care lucrăm și ne jucăm. 5G, rețeaua de generație următoare merită un dispozitiv care este pregătit pentru viitor. S10 5G este mai mare, mai bun și mai rapid decât orice dispozitiv pe care l-am făcut vreodată„. Sunt cuvintele lui Conor Pierce, vicepreședinte Samsung Electronics UK și Irlanda spuse cu ocazia acestei lansări.

Galaxy S10 5G se bazează pe cei peste 35 de ani de experiență Samsung în industria de telefonie mobilă. Acest nou dispozitiv oferă tranziții ușoare în rețele, pentru a asigura o experiență mobilă de neegalat, streaming video, jocuri, apeluri video și multe altele.

Marea Britanie – drapelul național al Regatului Unit, Union Jack (Steagul Uniunii), este combinația a trei steaguri: al Angliei, al Scoției și al Irlandei. Steagul are, de asemenea, statutul oficial în Canada, prin rezoluție parlamentară, acolo este cunoscut sub numele de Royal Union Flag.

Diferența dintre S10 5G și celelalte telefoane din gama Galaxy S10 este făcută de o serie de caracteristici mult îmbunătățite. S10 5G are un ecran Dynamic AMOLED de 6,7 inch, cel mai mare ecran aflat pe un smartphone. Utilizatorii au parte de un ecran cu certificare cinematografică HDR10+ pentru o experiență incredibilă de vizionare mobilă.

Smartphone-ul S10 5G are un preț de 1.100 lire sterline în UK

Galaxy S10 5G dispune de o cameră 3D de adâncime pe ambele părți ale telefonului, care utilizează tehnologia Time of Flight (ToF) pentru a evalua adâncimea și distanța. Camera de adâncime 3D oferă, de asemenea, o funcționalitate Quick Measure. Aceasta permite utilizatorilor să măsoare instantaneu distanța, suprafața sau volumul unui obiect sau spațiu.

Caracteristicile puternice aflate pe S10 5G sunt puse în mișcare de o baterie puternică de 4.500 mAh, cea mai mare baterie disponibilă în gama Galaxy S. Samsung Galaxy S10 5G utilizează încărcarea Super-Fast 25W.

Smartohone-ul Samsung vine în Majestic Black și Crown Silver cu stocare de 256GB și memorie RAM de 8GB. Are un preț de 1.099 £ și este disponibil pentru precomandă prin site-ul Samsung.com/UK, Samsung Experience Magazine, EE și Vodafone.