Seria Galaxy S10 actualizată cu Night Mode pentru camera foto

1617

Cei care au unul dintre modelele Samsung Galaxy S10 știu că telefoanele nu dispun de modul Bright Night. Cu această funcție smartphone-urile Samsung au putut fotografia în lumină slabă. Era totuși o problemă! Până acum smartphone-ul a decis când să faceți fotografii cu expunere lungă. Acest lucru a fost destul de problematic având în vedere că telefonul decidea folosirea caracteristicii doar atunci când era extrem de întunecat. Acum Samsung a introdus Night Mode.

O actualizare pentru seria Samsung Galaxy S10 aduce un mod dedicat Night Mode la aplicația camerei foto. Au fost unele informații în ultimul timp că gigantul tech va aduce un Mod de Noapte la cele mai recente smartphone-uri de top. De asemenea zovnurile au fost că acest lucru se va face cu o actualizare a software-ului la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai și exact asta s-a întâmplat. Această actualizare include și patch-ul de securitate din aprilie 2019 și inițial a fost disponibilă în Elveția.

Bright Night înlocuit cu Night Mode pe seria Galaxy S10

Samsung a scos pur și simplu funcția Bright Night de la caracteristica Scene Optimizer. Acum calitatea fotografiilor cu Night Mode este aceeași ca și în cazul în care Bright Night era acolo. Cu toate acestea, trebuie remarcat că prin această actualizare puteți face fotografii în Night Mode oricând doriți. Un mod dedicat pentru fotografiere în întuneric trebuia să fie pe Galaxy S10 din prima zi, dar mai bine mai târziu decât niciodată! Sperăm că Samsung lucrează și la alte îmbunătățiri ale camerelor foto, domeniu unde concurența cum ar fi Google Pixel și Huawei Mate stau foarte bine.

Cu Night Mode, utilizatorii smartphone-urilor Galaxy S10 vor putea face fotografii foarte bune în lumină slabă, fotografii care necesită timpi mai mari de expunere. Deși nu este o caracteristică complet nouă, Modul Noapte vă permite să alegeți în mod special când să utilizați această caracteristică, lucru ce nu putea fi făcut înainte.

Elvețienii sunt cei mai mari consumatori de ciocolată din lume, în medie mănâncă 12 kg /an, pe cap de locuitor. În Elveția a fost inventată ciocolata roz, botezată „Ruby”, este făcută din boabe de cacao roșii, iar aroma și culoarea sunt complet naturale. Ciocolatierii elvețieni au dezvoltat tehnici pentru a face ciocolată cu aur comestibil!

Actualizarea seriei Galaxy S10 cu Night Mode disponibilă la nivel global

Samsung a eliminat Modul Noapte de la dispozitivele sale emblematice cu câțiva ani în urmă, conform SamMobile. Atunci a început echiparea telefoanelor cu senzori foto care fac automat fotografii minunate în orice condiţii. Nu știm dacă acest mod de noapte va aduce o calitate mai mare fotografiilor dar, Samsung a făcut un lucru bun. Noua actualizare pentru seria Galaxy S10 cu modul dedicat de noapte pentru camera foto este acum disponibilă pe scară largă.

Deci, dacă dețineți un Galaxy S10e, S10 sau S10+, verificați dacă actualizarea este disponibilă. Puteți să verificați dacă este disponibilă, apăsând Descărcați și instalați din meniul Actualizare software » Setări. Actualizarea ocupă un spațiu de 205 MB.