Acasă Stiri Galaxy S10+ are cele mai bune camere foto, conform DxOMark

Galaxy S10+ are cele mai bune camere foto, conform DxOMark

Samsung Galaxy S10+ a fost ales ca cel mai bun telefon din lume pentru fotografiat în testarea preliminară a DxOMark. Experții de la DxOMark Image Labs testează cele mai recente telefoane emblematice ce apar pe piață. Scorul general remarcabil realizat de Galaxy S10+ se bazează pe 114 de puncte la fotografii și 97 puncte la video.

Samsung Galaxy S10+ oferă cea mai bună performanță a camerei frontale atât pentru imaginile statice cât și pentru cele video pe care le-am văzut în testele noastre până acum. Vine mult îmbunătățit în multe zone față de Galaxy Note 9 de anul trecut. Are în plus o cameră secundară de detectare a adâncimii ce ajută la îmbunătățirea calității efectului bokeh în modul Portret„. Este concluzia DxOMark Image Labs. Galaxy S10+ a fost primul la egaliate cu Huawei P20 Pro și Huawei Mate 20 Pro pentru scorul camerei din spate și a obținut cel mai bun scor la camera selfie.

Galaxy S10+ ia fața tuturor celorlalte telefoane

Anul trecut, când DxOMark a început să testeze camerele din față la Galaxy Note 9, acesta a luat locul unu pentru cel mai bun telefon pentru selfies, alături de Google Pixel 3. Camera selfies aflată pe Galaxy S10+ este îmbunătățită în majoritatea aspectelor față de Note 9, mai are și un al doilea obiectiv. Unele dintre avantajele aparatului foto frontal la Galaxy S10+ în luarea de imagini includ tonuri plăcute ale pielii, expunere foarte bună, zgomot redus și auto-focus precis și repetabil, printre altele.

Galaxy S10+ a avut unele obiecții privind culorile și finețea detaliilor în fotografiile luate în lumină slabă. Referitor la fotografiile și filmarea frontală, camerele de pe Galaxy S10+ păstrează zgomotul sub control, au o redare optimă a culorilor și tonurile pielii și o „stabilizare eficientă a imaginii”.

DxOMark este un site web care oferă evaluări ale calității imaginilor pentru camerele de luat vederi, lentile și dispozitive mobile care includ camere de luat vederi. Este deținută de DxOMark Image Labs. Rating-urile DxOMark sunt folosite de presă pentru a descrie caracteristicile de calitate a imaginilor camerelor și dispozitivelor mobile.

Modelul Galaxy S10+ a punctat forte bine în categoriile de fotografii și video, în spiritul tradiției camerelor Samsung. Unele dintre cele mai importante caracteristici includ echilibrul precis al albului și redarea optimă a culorilor în condiții de lumină scăzută, nivelurile reduse de zgomot, o gamă dinamică largă și un detaliu bun în imaginile cu zoom apropiat.

Pierde detalii fine și claritate în anumite condiții. Acest lucru a fost o limitare a camerelor foto de pe telefoanele Samsung de multă vreme, potrivit SamMobile. Se datorează parțial concentrării companiei asupra menținerii nivelurilor de zgomot sub control.

Galaxy S10+ este pe primul loc în clasament alături de Mate 20 Pro

Acesta este clasamentul din acest moment al celor mai reprezentative modele de smartphone-uri de pe piață.

  1. Samsung Galaxy S10+ – 109 puncte
  2. Mate 20 Pro – 109 puncte
  3. P20 Pro – 109 puncte
  4. Xiaomi Mi 9 – 107 puncte
  5. iPhone XS Max – 105 puncte
  6. HTC U12+ – 103 puncte
  7. Samsung Galaxy Note 9 – 103 puncte
  8. Mi MIX 3 – 103 puncte
  9. Huawei P20 – 102 puncte
  10. Google Pixel 3 – 101 puncte

DxOMark nu a testat unele dintre cele mai importante caracteristici ale modelului Galaxy S10. Acestea ar fi înregistrarea video HDR10+ pentru camera din spate și înregistrarea video 4K pentru camera frontală. Va fi interesant să vedem dacă scorurile se îmbunătățesc mai mult după ce DxOMark va supune seria Galaxy S10 la teste și mai riguroase.

Dacă Galaxy S10+ a obținut aceste rezultate suntem siguri că și Galaxy S10e, Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 5G sunt la același nivel. Aceste scoruri de la DxOMark arată că Galaxy S10+ este un învingător. Calitatea fotografiilor efectuate mai depinde în final și în realitate și de cel ce se află în spatele sau în fața camerei.

Stiri

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...

Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest...