Galaxy S10 ar putea fi lansat în cinci modele separate

808

Această aniversare a seriei Galaxy S10 va depăși toate așteptările, este mai mult decât o simplă aniversare, este un adevărat festin Samsung. Cinci modele de Galaxy S10 vor fi lansate de Samsung. Este ceva nemaivăzut în lumea telefoniei mobile. Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume își onorează aniversarea seriei Galaxy S cu adevărat spectaculos.

În ceea ce privește lansarea seriei Galaxy S10 din 2019 de la Samsung, aceasta va fi substanțial diferită față de ultimii ani. Potrivit TechTastic, preluat de 91Mobile, Samsung va lansa cinci variante separate ale seriei Galaxy S10. În afară de modelele obișnuite standard și „+”, utilizatorii vor avea o variantă S10 Lite și a două modele separate de 5G.

Samsung Beyond X și Beyond Bolt vor avea capacitate 5G

Evenimentul de prezentare Samsung este programat pentru 20 februarie, iar cel puțin trei din cele cinci modele vor fi acolo. Spunem trei, pentru că este posibil ca vizual să fie prezentate și cele două smartphone-uri compatibile cu 5G. Cel puțin acum suntem aproape siguri că vor fi cinci variante de Galaxy S10.

Una dintre diferențele importante dintre variantele regulate, Galaxy S10 și S10+ și Lite va fi afișajul. În timp ce modelele de standard vor avea ecranul Samsung Infinity-O, modelul Galaxy S10 Lite va avea un design tradițional cu ecran plat.

5G (G vine de la Generation) este generația a cincea de viteză în telefonia mobilă. Oferă viteze mai rapide și conexiuni mai fiabile pe smartphone-uri și alte dispozitive. Cu 5G viteza de transfer a datelor este de până la 100 de ori mai mare față de rețelele 4G LTE.

În afară de aceasta, vor exista două modele ce vor avea compatibilitate 5G. Samsung Galaxy S10 Beyond X (Galaxy 10 cu 5G) și Samsung Galaxy S10 Beyond Bolt (Galaxy S10 Bolt). Beyond Bolt este ultima stea ce apare în constelația Galaxy S10! Conform informațiilor, acesta din urmă va fi exclusiv pentru operatorul american de telefonie mobilă Verizon. Galaxy S10 Bolt, am scris și pe iLoveSamsung, va avea o baterie foarte mare, cea mai mare de pe piață. Detalii privind prețurile și disponibilitatea seriei Galaxy S10 au mai apărut online dar nimic nu a fost confirmat până acum de Samsung.

Prețurile încep de la 750 de euro cea mai ieftină variantă

Cel mai accesibil Samsung Galaxy S10 Lite va costa 750 de euro pentru varianta de baza. Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ vor începe de la aproximativ 890 € și respectiv 1.000 €, pentru varianta de bază. Precomenzile vor începe încă din ziua lansării. În ceea ce privește specificațiile-cheie, toate modelele vor fi alimentate fie de Qualcomm Snapdragon 855, fie de Samsung Exynos 9820. Patru camere la spate, camere duble frontale și un senzor de amprentă cu ultrasunete în afișaj se va afla pe modelele cu 5G.