Galaxy S10 într-un video cum nu l-ați mai văzut până acum!

861

Dacă Samsung nu a angajat încă echipa care a realizat acest videoclip execlent, trebuie să o facă imediat! În urma poate, a celor mai multe scurgeri de informații despre un viitor smartphone Samsung, a fost realizat acest clip video. Și, trebuie să recunoaștem că realizatorii și-au depășit cu mult condiția. Ne-au depășit și nouă așteptările privind pe Galaxy S10.

Nu există prea multe lucruri despre seria de smartphone-uri Galaxy S10, încă neanunțată, pe care să nu le știm, conform site-ului T3.com. Pe 20 februarie va avea loc lansarea seriei S10 la evenimentului Galaxy Unpacked, la San Francisco în California. Și, mai avem mai bine de trei săptămâni până atunci. Până atunci ne vom delecta cu acest clip video în care vedem un smartphone care arată așa cum credem că va arăta pe rafturi în magazine.

YouTube Concept Creator este realizatorul clip-ului cu Galaxy S10

Extrem de popularul canal YouTube Concept Creator, a publicat un videoclip excelent cu un Galaxy S10 mai mult decât elegant. Vedem aici de fapt, pe Galaxy S10 și Galaxy S10+ sau Pro, într-un videoclip lansat în stil Samsung, în toată splendoarea lor. Telefoanele care apar în clip-ul de trei minute se potrivesc cu cele mai recente zvonuri și informații apărute despre ele.

Clipul video prezintă noul design Samsung Infinity-O, care reduce rama din jurul ecranului la minim. Vedem în partea frontală un mic orificiu pe ecran, pentru Galaxy S10, pentru camera foto. Acest lucru permite afișajului AMOLED să se extindă până foarte aproape de margine, în toată splendoarea sa.

AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode) sau diodă organică emițătoare de lumină cu matrice activă. Începând cu 2008, tehnologia de afișare AMOLED a început să fie utilizată în telefoane mobile, ceasuri inteligente, media-playere și camere digitale, în laptop-uri și televizoare.

Vedem și o gaură elegantă în formă de pilulă pentru setarea cu două camere, tot frontal, la Galaxy S10+. În cele din urmă, vedem și noua setare cu mai multe camere, despre care se spune că apare pe spatele noilor telefoane. Aceste camere vor îmbunătăți, în mod substanțial fotografiile. O splendoare de telefon, o serie Samsung aniversară care ne va face încă multe alte surprize.