Galaxy S10 are în vedere viitorul, concept video cu S10

820

Samsung Galaxy Note 9 încă nu a fost lansat oficial dar zvonuri despre acesta tot mai apar. Dar nici viitorul smartphone aniversar a lui Samsung, Galaxy S10 nu a fost uitat. A apărut un nou concept video cu smartphone-ul viitor al companiei sud-coreene și cel mai probabil după lansarea lui Note 9, zvonurile și tot felul de informații despre viitorul Galaxy S10 se vor intensifica.

Nu au existat până acum știri care să sugereze că Galaxy S10 va arăta mult mai diferit în comparație cu predecesorul său, Galaxy S9. Acest concept video are în vedere viitorul în ce privește telefonia mobilă, iar viitorul este Galaxy S10.

Este de la sine înțeles că acest concept video nu confirmă și nici nu neagă nimic din ce știm până acum despre smartphone-ul Samsung de top din 2019. Este doar o reprezentare vizuală a tot ceea ce a apărut până acum despre acest viitor dispozitiv Samsung. Trebuie să nu uităm că acesta este printre primele concepte video despre S10 și lucrurile se pot schimba semnificativ pe măsură ce apar mai multe informații despre acesta.

Samsung Galaxy S10 este așteptat să fie primul smartphone Samsung cu un sistem triplu de cameră foto și acest concept sugerează cum ar putea arăta acestă cameră triplă poziționată orizontal în spatele dispozitivului. De asemenea, conceptul are în vedere un viitor raport excepțional între corp și ecran. Samsung este de așteptat să ducă la extrem acest raport ecran/corp fără a mări prea mult dimensiunile pentru S10. Conform informațiilor de la faimosul leaker Ice Universe, raportul corp/ecran va fi mult mai important în viitorul Galaxy S10 „raportul ecran-corp pentru Galaxy S10 va fi mult îmbunătățit“.

@UniverseIce este un leakster care postează multe informații pe siteul chinezesc Weibo și pe Twitter. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate, mai ales când vine vorba despre telefoanele Samsung reprezentative. Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung.

Un model Galaxy S10 mai mic este așteptat să facă parte din gama S10,acesta poate avea doar o cameră dublă. Alte caracteristici, cum ar fi senzorul de amprentă digitală, pot fi prezente și pe acest model.

Galaxy S10 va avea un scaner ultrasonic de amprentă în afișaj, conform mai multor informații, realizat de Qualcomm, care este considerat un punct important al viitorului Samsung Galaxy S10. Conform știrilor Samsung va echipa și seria Galaxy A cu scanere in-display, dar acestea vor avea un scaner optic mai puțin performant.