Galaxy S10 cu raport ecran/corp imens, mai mare decât Galaxy S9

1116

Samsung Galaxy S10 va avea un ecran chiar mai mare decât Galaxy S9. Viitorul model va fi un dispozitiv cu un design nou și nu o evoluție simplă, cum a fost în cazul lui Galaxy S9 în comparație cu modelul Galaxy S8. Samsung a redus marginile la maximum pentru a oferi un aspect și mai impresionant viitorului său smartphone aniversar.

Conform informațiilor de la faimosul leaker Ice Universe, raportul corp/ecran va fi mult mai important în viitorul Galaxy S10 „raportul ecran-corp pentru Galaxy S10 va fi mult îmbunătățit“. Așa cum a menționat în site-ul BGR, singura modalitate prin care Samsung face acest lucru este de aceea de a elimina definitiv „bărbia”, și așa destul de îngustă de sub ecran și de a reduce marginea superioară la maximum posibil. Pare puțin probabil ca producătorul sud-coreean să adopte bretonul iPhone-ului X.

Samsung Galaxy S9 are un raport ecran/corp de 83,6 % sau 84,2%, în funcție de dimensiune, similar cu cel al lui Galaxy S8. Galaxy S10 este un proiect mult mai ambițios, se vrea unul de-a dreptul grandios și pare logic din acest punct de vedere ca Samsung să intervină la raportul corp/ecran. Diagonala ecranului va fi, de asemenea, mai mare decât pe Galaxy S9+, care are o dimensiune de 6,2 inch.

Am văzut că rivalitatea din această competiție de pe piața smartphone-urilor este uriașă, inventivitatea depășind orice limite pentru a oferi ecrane tot mai mari, aproape fără margini, unul dintre cele mai recente exemple fiind Oppo Find X.

OPPO – Oppo Electronics Corporation, este o companie chinezească de electronică de consum, fiind cunoscută pentru producția de telefoane inteligente, playere Blu-ray și alte dispozitive electronice. Ca producător de telefoane inteligente, Oppo a fost pe primul loc în China în 2016 și pe locul 4 în lume.

Trei variante ale smartphone-ului Samsung Galaxy S10 sunt de așteptat în total, pentru a contracara viitorul Apple iPhone 2018. Este evident că Samsung pregătește toate cele trei modele mai mult decât bine echipate pentru a lupta eficient împotriva rivalului american Apple.

Samsung Galaxy S10 va fi primul telefon Galaxy care va conține senzori de amprentă cu ultrasunete pe ecran, precum și camere cu lentile triple pe spate.

SURSĂPhonAndroid