Acasă Stiri Galaxy S10 în ianuarie pentru a face loc smartphone-ului pliabil

Galaxy S10 în ianuarie pentru a face loc smartphone-ului pliabil

Deși nu ne așteptam să fie mai devreme decât de obicei, o nouă informație din Coreea de Sud susține că data lansării lui Samsung Galaxy S10 va fi stabilită pentru ianuarie 2019. Nu este ceva neobișnuit să auzim tot felul de știri care sugerează că Samsung ar putea lansa următorul smartphone-pilot înainte de termen. Asta a fost ceea ce a făcut anul acesta pentru Galaxy S9, care a fost prezentat cu o lună înainte față de anul trecut când a lansat pe Samsung Galaxy S8.

Samsung încearcă să depășească competiția în fiecare an prin lansarea smartphone-urilor emblematice mai devreme decât de obicei. Atât Galaxy S9 cât și Note 8 au venit cu câteva săptămâni mai devreme decât predecesorii săi, dar Galaxy S10 poate da un nou sens cuvântului „mai devreme”.

Informația care vine de la The Bell via Phone Arena ne spune că recent Samsung a cerut furnizorilor de componente pentru Galaxy X să înceapă să furnizeze piese pentru smartphone-ul său încă din noiembrie. Din aceeași informație aflăm că acest telefon va fi lansat la începutul anului viitor, posibil la Mobile World Congress 2019.

Galaxy S9 a fost lansat în ajunul MWC 2018 și ar fi fost de așteptat ca Samsung să procedeze a fel și pentru modelul aniversar S10. Acest lucru ar putea să nu se mai întâmple anul viitor când Samsung vrea să lanseze smartphone-ul pliabil la Barcelona. Compania sud-coreeană nu ar vrea ca telefoanele să intre concomitent în lumina reflectoarelor. Astfel informația capătă sens și smartphone-ul Galaxy S10 va fi lansat cu o lună înainte de smartphone-ul pliabil. Deci, când s-ar putea lansa Galaxy S10 în ianuarie 2019? Știrea de la The Bell susține că Samsung cel mai probabil va lansa Galaxy S10 la Consumer Electronics Show 2019, cel mai mare show comercial din lume. CES 2019 va avea loc la Las Vegas în perioada 8-11 ianuarie.

CESConsumer Electronics Show este o expoziție anuală organizată de Consumer Technology Association din Statele Unite. Are loc la Convention Center în Las Vegas, Nevada, SUA. Prima ediție a fost organizată în anul 1967 în New York City.

Samsung nu a folosit manifestarea CES de la Las Vegas pentru a lansa noi smartphone-uri emblematice în ultimii ani. Gigantul high-tech are de obicei o importantă apariție la salonul de comerț, dar se concentrează în mare parte pe alte produse electronice de consum, cum ar fi electrocasnice. Lansarea unui Galaxy S10 la CES din Las Vegas ar fi un eveniment inedit. În ultimii ani Samsung preferă să-și prezinte noile smartphone-uri Galaxy în Europa și tinde să-și rezerve lansarea aparatele de uz casnic pentru Las Vegas.

Astfel rămâne ca Samsung Galaxy X, smartphone-ul pliabill să fie lansat la Mobile World Congress 2019 din februarie de la Barcelona, Spania.

Lansarea celor două telefoane anticipate, cu o lună mai devreme Galaxy S10 la CES 2019 și respectiv la MWC Galaxy X are sens pe hârtie, dar pentru moment, această informație nu este confirmată de Samsung.

SourceTheBell

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...