Galaxy S10 posibil în 3 versiuni de cameră: single, duble și triple

1444

Pot exista trei versiuni ale lui Samsung Galaxy S10. Modelul Galaxy S10 cu un display de 5,8 inch vine în două versiuni: cu o singură cameră foto și dual-camera. Versiunea mai mare Galaxy S10+ de 6,2 inch va primi o cameră triplă la spate.

Anul viitor, Samsung va lansa un nou smartphone de top. Chiar dacă momentan nu există nici o confirmare de la Samsung pentru denumirea viitorului smartphone aniversar, poate fi denumit oricum, mergem în continuare pe denumirea folosită de toată lumea până acum – Samsung Galaxy S10. Surse din anturajul companiei Samsung susțin că dispozitivul ar putea apărea în nu mai puțin de trei versiuni. Un fel de „ceva pentru toată lumea”.

Conform publicației sud-coreene ETNews, Samsung lucrează la trei versiuni diferite ale dispozitivului său, cu numele de cod Beyond. Știm că acesta este numele de cod al dispozitivului care va urma lui Galaxy S9. Prima versiune – „Beyond 0” – este un dispozitiv de 5,8 inch cu o singură cameră în spate. Nu este clar dacă va avea un pachet de putere diferit, având în vedere că este cel mai ieftin model dintre cele trei. Cea de-a doua versiune – „Beyond 1” – are de asemenea un ecran de 5,8 inch, dar are o cameră dublă. Versiunea cea mai mare – „Dincolo de 2” – are un ecran de 6,2 inch și o cameră triplă. Nu sunt menționate detalii tehnice despre sistemul cu trei camere foto de la Samsung.

Ideea din spatele acestei triple camere foto ar fi că versiunea mare ar trebui să întărească numele Samsung, ca producător de telefoane de ultimă oră. Versiunea de mijloc este „versiunea standard”, în timp ce varianta cu o cameră trebuie să fie un nou tip de model entry-level, dar la nivelul gamei Galaxy S. Posibil un fel de Galaxy S Lite, recent lansat în China. În plus, în 2019, Samsung trebuie să depună mult efort pentru a-și întări poziția de lider în domeniul camerelor foto. Deoarece, deși Galaxy S9 lansat în februarie la Barcelona, are o cameră excelentă, concurența este tot mai acerbă în acest domeniu. Furnizarea unui model de vârf cu camere duble și triple este o modalitate de a lustrui puțin piedestalul pe care se află Samsung.

Legenda atribuie cartaginezilor întemeierea localității Barcino, viitorul oraș Barcelona, în special lui Hamilcar Barca, tatăl lui Hannibal. Barcelona este primul și singurul oraș din lume care a primit, în 1999, Royal Gold Medal pentru Arhitectură, acordat de Royal Institute of British Architects, în numele monarhiei britanice.

Cu toate acestea, prețurile în creștere ale smartphone-urilor de top au creat și un spațiu acolo unde se poate poziționa un „Galaxy S10 Lite”. Diferența de preț între seria Galaxy A și S a fost destul de mare în 2018. Acolo se potrivește cel mai bine o astfel de versiune „S9 Lite”, una pentru cei care vor un telefon de top, dar nu ar vrea să plătească, poate 1000 €, pentru o cameră foto în plus.

Între timp, este aproape sigur că Samsung va introduce pentru prima dată un senzor de amprentă digitală sub ecran în Galaxy S10. Un astfel de senzor ar trebui să fie unul dintre celelalte gadget-uri care să facă din Galaxy S10 un smartphone unic.

Dacă zvonurile de mai sus sunt corecte, nu este pentru prima dată când Samsung lansează trei variante ale unui model de vârf. În 2015 am văzut și Galaxy S6, S6 Edge și S6 Edge Plus – deși acesta din urmă a venit la ceva distanță după primele două versiuni.

Va dura ceva timp înainte ca Galaxy S10 să devină realitate. Mai întâi vine Galaxy Note 9 – probabil cu unele caracteristici mai puțin spectaculoase, față de S10. Și apoi întrebarea rămâne, dacă Galaxy  S10 va fi numit S10, sau dacă Samsung va face trecerea la o noua serie Galaxy X? S-ar putea să aflăm mai multe despre acest lucru în perioada următoare.

SURSĂGalaxyClub