Galaxy S10+ utilizează PowerShare pentru a încărca wireless Galaxy Buds

1535

Destul de recent am scris că Samsung lucrează la un set de căști wireless, am publicat și unele detalii despre acesta. Acum au început să apară mai multe detalii despre aceste căști și unele certificări, lucru ce sugerează o lansare iminentă. Samsung a rezervat deja denumirea Galaxy Buds.

Cel mai probabil numele va fi Samsung Galaxy Buds, gigantul tech aducând toate dispozitivele sale portabile sun brandul Galaxy. A făcut acest lucru cu Galaxy Watch și va face acest lucru și pentru viitorul Galaxy Sport.

Acum a apărut online o fotografie care arată un Galaxy S10+ încărcând wireless setul de căști Galaxy Buds în carcasa lor. Cei care ne citesc în mod constant pe site știu că Galaxy S10+ va avea o caracteristică inversă de încărcare fără fir PowerShare.

Caracteristica PowerShare a lui Galaxy S10+ în acțiune

Imaginea este preluată probabil din materialele de marketing pe care Samsung le-a pregătit pentru viitoarea serie emblematică Galaxy S10. În această imagine vedem în mod clar noile căști fără fir într-o carcasă care este așezată pe partea din spate a modelului Galaxy S10+. LED-urile evidențiază faptul că acumulatorii sunt încărcați fără fir.

Am scris deja că Galaxy S10 și Galaxy S10+ vor avea o caracteristică de încărcare inversă numită PowerShare. Acesta va permite dispozitivelor să încarce și alte dispozitive, conform SamMobile. Caracteristica va fi astfel perfectă pentru încărcarea de accesorii cum ar fi Galaxy Buds și, eventual, smartwatch-uri. Galaxy Buds va fi cel mai probabil lansat de Samsung pe 20 februarie. Atunci Samsung lansează oficial seria Galaxy S10 în San Francisco. Conform informațiilor căștile Galaxy Buds cu numărul de model (SM-R170), vor costa 149 € și vor fi disponibile în negru, alb și galben.

Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în Setări Android și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model.

În timp ce caracteristica inversă de încărcare fără fir este foarte utilă, trebuie să menționăm că sursa de alimentare folosită pentru a încărca Galaxy Buds sau un alt telefon este bateria lui Galaxy S10 / S10+. Cu alte cuvinte, puteți utiliza unul dintre noile smartphone-uri pentru a porni dispozitive compatibile, dar este în detrimentul duratei de viață a bateriei de pe telefon.

Samsung va începe să preia comenzi pentru Galaxy S10E, Galaxy S10 și Galaxy S10+ pe 21 februarie. Pe piețele importante precum SUA și Coreea de Sud, dispozitivele vor fi probabil lansate pe 8 martie.