Galaxy S10 finalizat, are Infinity Display, cameră 3D și scaner în display

2284

Clinchetul unui clopoțel (ziarul The Bell), care vine din Coreea de Sud, ne aduce o veste așteptată de foarte mulți admiratori ai telefoanelor Samsung. Potrivit The Bell, Samsung Galaxy S10 tocmai a fost finalizat de inginerii care au lucrat la el și are Infinity Display, cameră 3D și scaner în display. Mai primim cu această ocazie și câteva detalii despre fișa tehnică a viitorului Samsung Galaxy S10.

Cu toate acestea, se pare că va trebui să ne mulțumim cu un design aproape identic cu cel al modelelor Galaxy S8 și S9, deoarece Galaxy S10 se pare că este purtătorul unui afișaj Infinity Display fără margini. Ecranul lui Galaxy S10 și Galaxy S10+ ar fi un pic mai mare ca dimensiuni, vor avea 5,8 și respectiv 6,3 inch. Galaxy S9 și S9+ au dimensiunile exacte de 5,77 și 6,22 inch.

Zvonurile despre un Samsung Galaxy S10, ca smartphone pliabil se pare că nu se adeveresc, firma sud-coreeană mergând în această direcție separat de linia sa clasică de telefoane. Cu telefonul pliabil va fi o altfel de experiență pentru utilizatori. Ne amintim că șeful Samsung Mobile DJ Koh a spus că Samsung nu va inova de dragul inovației și că primul dispozitiv Samsung pliabil nu va fi un truc și va fi lansat numai după ce compania este încrezătoare în ceea ce produce „oferind cea mai bună experiență a utilizatorului„.

Designul ecranului ar putea fi redesenat în perspectiva amplasării unui scaner de amprente sub display. Samsung se pare că lucrează la introducerea acestei măsuri de siguranță biometrică împreună cu Qualcomm și Synaptics în SUA, precum și firma Aegis Tech din Taiwan ca furnizori.

Synaptics este o companie fondată în 1986 cu sediul în San Jose, California. Produce touch-pad pentru laptop-uri, touch-screen-uri, senzori de amprentă digitală și alte dispozitive. În 2012, Synaptics a introdus pentru prima dată în lume un afișaj capacitiv-touch pentru recunoașterea presiunii apăsării.

De asemenea, Samsung dorește să ofere o alternativă pentru a debloca smartphone-ul printr-un dispozitiv de recunoaștere facială bazat pe o cameră 3D. O abordare similară cu Face ID pe iPhone X. O cameră 3D ar fi cu siguranță un plus interesant, nu numai pentru recunoașterea facială pentru securitatea dispozitivului, cât și pentru emoji – poate fi mult mai bun decât este acum. Samsung ar putea adăuga și funcții mai avansate, cum ar fi fotografierea și imaginile de 360°, realizate în parteneriat cu Mantis Vision, dar momentan nu știm nimic de acest lucru.

De asemenea, este posibil ca Samsung să se concentreze pe inteligența artificială pentru viitorul său Galaxy S10. Mai ales la nivelul fotografiei, cu recunoașterea scenelor sau prin obiceiurile de învățare ale utilizatorului pentru a optimiza multitasking-ul, precum și autonomia. Suntem încă departe de anunțul lui S10 și fanii așteaptă cu nerăbdare pe Galaxy Note 9 care va veni la sfârșitul verii sau mai în toamnă.

The Bell are un istoric destul de bun privind informațiile despre dispozitivele Samsung viitoare, dar mai avem mult timp până la lansarea Galaxy S10. Vor mai fi multe zvonuri și scurgeri până când să ne facem o idee despre planul companiei privind al zecelea său model aniversar.

SURSĂPhoneArena