Galaxy S10 Juventus Special Edition, cu logo-ul „Bătrânei Doamne”

872

Noua serie Samsung Galaxy S10 celebrează zece ani de inovare Galaxy. Acum prin Galaxy S10 Juventus Special Edition este disponibil și într-o versiune exclusivă cu logo-ul celebrei formații din Torino. Juventus Torino este una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din lume.

Samsung Galaxy S10, un smartphone cu inovații revoluționare în materie de afișaj, performanțe și camere foto, a fost personalizat în alb-negu. Fanii din Italia și din toată lumea vor fi încântați de această nouă ediție limitată de la Samsung.

Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition are caracteristici exclusive, cum ar fi de personalizare cu logo-uri animate de pornire și oprire a smartphone-ului și un set de aplicații preinstalate, inclusiv Juventus VR și Juventus Juventus TV. Acestea vor fi disponibile pentru fanii care au un abonament gratuit valabil până la sfârșitul sezonului 2018/2019. În plus, pe Galaxy S10 Juventus Special Edition va fi aplicația Black & White Specials cu un conținut exclusiv, inclusiv wallpapers, tonuri de apel personalizate cu imnul Juventus și o bibliotecă video cu jucătorii și formula de echipă în care va evolua Juventus.

Caracteristicile principale ale telefonului Galaxy S10 au rămas aceleași

Galaxy S10 Juventus Special Edition este un smartphone cu performanțe extraordinare în spiritul tradiției inovatoare a seriei Galaxy S. Față de caracteristicile și specificații standardului Galaxy S10, acest Galaxy S10 Juventus Special Edition nu are noutăți. Atât doar că este personalizat special pentru celebra formație din Torino.

Juventus Torino a fost fondat la 1 noiembrie 1897. Clubul este al treilea cel mai vechi din Italia. Juventus a cucerit 34 de titluri de campioană, de 13 ori cupa și de 8 ori supercupa Italiei. Este cel mai popular club din Italia, cu peste 12 milioane de suporteri în Italia și peste 170 de milioane de fani în întreaga lume.

Galaxy S10 are cel mai bun ecran realizat vreodată de Samsung: primul afișaj Infinity-O cu tehnologia Dynamic AMOLED. Acesta oferă o afișare a conținutului și o gamă mai largă de culori, pentru imagini strălucitoare și realiste. Marginile sunt reduse la minimum, toți senzorii sunt integrați sub ecran pentru a garanta o experiență de vizionare totală, fără nici o distragere a atenției. Este ecranul perfect pentru a profita din plin de conținutul exclusiv de tematică Juventus.

Camera foto cu unghi ultra-wide aflată pe smartphone are un câmp de vizualizare de 123°, echivalentă cu ochiul uman. Este perfectă pentru fotografii care imortalizează emoțiile trăite de fani pe stadion. Camera inteligentă aflată pe Galaxy S10 Juventus Special Edition oferă caracteristici inteligente, avansate. Aceasta vă permite să faceți fotografii profesionale, aproape de perfecțiune, fără a fi nevoie să selectați manual setările camerei.

Galaxy S10 Juventus Special Edition costă 930€

Funcția Scene Optimizer, de exemplu, recunoaște și procesează mai multe scene decât în ​​trecut, datorită unității de procesare neurală (NPU). De asemenea această funcție îmbunătățește calitatea imaginii și tonurile de culoare. Funcția The Click Tips – Sugestii pentru clic-uri recomandă compoziția perfectă pentru fiecare fotografie pentru a capta întotdeauna fotografia ideală.

Înregistrare stereo și video de înaltă calitate. Galaxy S10 Juventus Special Edition asigură înregistrarea Super Steady datorită tehnologiei digitale de stabilizare. Chiar și în cele mai aglomerate faze de pe teren, caracteristica Super Steady vă permite să înregistrați cele mai bune momente. Atât camera frontală cât și camera din spate pot înregistra în UHD. Și, ca o noutate absolută în acest domeniu, camera din spate suportă standardul HDR10+.

Smartphone-ul Galaxy S10 Juventus Special Edition va fi disponibil cu personalizarea exclusivă Juventus pe site-ul clubului și la magazinele oficiale Juventus, la un preț de 929 euro.