Samsung Galaxy S10 Lite actualizat, primește noi funcții pentru camere

619
Sursa Foto: tizenhelp.com

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie două excelente smartphone-uri Lite, Samsung Galaxy Note 10 Lite și Samsung Galaxy S10 Lite. Acum versiunea accesibilă a seriei S10, Galaxy S10 Lite este actualizată de Samsung cu noi funcții pentru camerele foto.

Samsung Galaxy S10 Lite a venit cu o cameră principală la spate de 48MP (mai are una de 12MP și una de 5MP) și una frontală de 32MP. Cu noile funcții primite cu această actualizare, utilizatorii acestui excelent smartphone pot profita și mai mult de camerele foto.

Galaxy S10 Lite va înregistra video în format 16: 9 UHD (3840 × 2160, 60fps)

Versiune de firmware pentru Samsung Galaxy S10 Lite a debutat în India și oferă opțiunea Super Steady Mode pentru înregistrarea video UHD la camera din spate. Versiunea de firmware este G770FXXU2ATB2 și ocupă un spațiu de memorie de 416MB. Această versiune de firmware aduce și corecția de securitate pentru Android din februarie 2020. De asemenea, dispozitivul va avea opțiunea de a înregistra videoclipuri în modul 16: 9 UHD (3840 × 2160, 60fps).

Conform jurnalului care însoțește actualizarea (changelog), compania Samsung a îmbunătățit calitatea imaginii generale pe S10 Lite și, de asemenea, a reglat unele probleme privind stabilitatea smartphone-ului. Toate telefoanele emblematice Samsung permit utilizatorilor să folosească modul Super Steady în UHD, astfel încât este un lucru bun că Samsung a adus această facilitate pe versiunea Lite. Ne așteptăm ca această actualizare să ajungă și pe Samsung Galaxy Note 10 Lite. Puteți vedea pe site-ul nostru o comparație între S10 Lite și Note 10 Lite.

UHDUltra-high-definition / ultra-înaltă definiție. UHD include astăzi 4K UHD și 8K UHD, care sunt două formate video digitale cu un raport de aspect de 16: 9 sau mai mare și o rezoluție minimă de 3840 x 2160 pixeli.

Compania Samsung actualizează acum foarte repede smartphone-urile sale

În afară de aceasta, Samsung a îmbunătățit performanțele sistemului de recunoaștere a amprentelor digitale pe Galaxy S10 Lite. Nu am auzit să fi fost nicio problemă în acest departament. Totuși este bine să avem parte de performanțe mai rapide și sigure. Telefonul a primit și patch-ul de securitate din februarie 2020, dar am așteptat corecția de securitate din martie 2020. Recent actualizarea de securitate a fost primită de Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+, practic seria Galaxy S10. Oricum, așteptăm ca Samsung să lanseze patch-ul de securitate din martie pentru S10 Lite în următoarele zile.

Pentru a actualiza cea mai recentă versiune pe S10 Lite, accesați Setări, apoi Actualizare software. Actualizarea a fost lansată în India și în curând va ajunge și în alte țări prin intermediul OTA, potrivit TizenHelp. În ultimul timp Samsung a fost foarte rapid în a lansa noi actualizări pentru smartphone-urile sale recent lansate. Săptămâna trecută, compania a lansat primele actualizări de software pentru Galaxy S20 Ultra & Galaxy Buds+, iar acum Galaxy S10 Lite a primit prima sa actualizare.